slaught Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2005 Λοιπον εχω μια χ800χλ χαλασε πανω στο pcb η τροφοδοσια του ανεμιστηρα.Σαν αποτελεσμα δεν δουλευει ουτε η μαμα ψυχτρα ουτε η artic silencer5που αγορασα.Θελω να μου πειτε μια ψυχτρα που να μπαινει στην χ800χλκαι να παιρνει τροφοδοσια απο τη 12αρα του τροφοδοτικου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 και γιατί δε συνδέεις τον ανεμηστήρα που έχεις με τη 12αρα να τελειώνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Νοέμβριος 13, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Aπο οτι εχω δει εχει διαφορετικο μεγεθος και δεν συνδεεται αλλα αν εχεις καμια ιδεα πες μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 13, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 .... κόχε το καλωδιάκι... σύνδεσε το κοκκινο? με το κιντρινο ενός μολεξ και το μαύρο με το μαύρο που είναι δίπλα στο κίτρινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Νοέμβριος 13, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Ακου εκει αλλη ψυκτρα...Κοψε εκει το καλωδιο της sillencer η καλυτερα κανε καμια πατεντα με βισμα για να μπαινει στο τροφοδοτικο κ τελος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Νοέμβριος 13, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Ακριβώς. Κάνε καμιά πατέντα. Εύκολο είναι.Αν θες οδηγίες για το πως να το κάνεις πες μου να σου βγάλω photos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Νοέμβριος 14, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Λοιπον παιδια το εκανα και δουλευει μια χαρα η silencer ΑΛΛΑ γαμο την τυχη μου.Μολις βαλω drivers (5.11-5.10) στα win οταν παει να μπει στα win βγαζει ορθογωνια σε διαφορα χρωματα και σβηνει η οθονη, λες και ξαφνικα σταματαει να παιρνει σημα απο την καρτα γραφικών!!!!! Σε safe mode μπαινει μια χαρα και αν κανω unistall τους οδηγους ολα οκ !!!Απλος κανει τα γνωστα προβληματα οταν δεν ειχει drivers.Τι ειναι παλι αυτο? Mαλλον πρεπει να ξεκιναω διαδικασια rma ???Edit:Τελικα χαρης την υπερπολυτιμη βοηθεια του planetMAnos το προβλημα λυθηκε!!!Η ψυχτρα δεν πατουσε καλα τωρα ειναι κομπλε!! :109: Παντως ευχαριστω ολους για την βοηθεια!!! :050: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.