Roulis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2005 Παιδια Βοηθεια! Εδωσα σε ενα φιλο ενα modem απο αγγλια τοο Speetouch 330(thomson). Oταν κανει το μοδεμ συνδεσει βγαζει οτι το remote copmuter δεν απαντα, Ψαχνοντασ ανακαλυψα οτι το VCI/VPI ειναι διαφορετικα. Πως μπορς να τα αλλαξω? (registry κτλ) Αυτο να φταει μονο. please help. Ευχαριστωωωωω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roulis Νοέμβριος 13, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 ????? anybody? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Νοέμβριος 13, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 λογικά απόπ το web interface tou router Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennisK Νοέμβριος 13, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 vpi vci αλλάζεις μόνο απο το wedb interface του ίδιου του router.. Βάλε την ip του router στον ΙΕ ή οποιονδήποτε browser και λογικά θα σου βγάλει log in form..βάλε username+pass και μπές στην καρτέλα που πρέπει.. συγκερκιμένα για το modem σου δεν ξέρω ποιά έιναι. Ψάξε adslgr.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roulis Νοέμβριος 13, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 vpi vci αλλάζεις μόνο απο το wedb interface του ίδιου του router.. Βάλε την ip του router στον ΙΕ ή οποιονδήποτε browser και λογικά θα σου βγάλει log in form..βάλε username+pass και μπές στην καρτέλα που πρέπει.. συγκερκιμένα για το modem σου δεν ξέρω ποιά έιναι. Ψάξε adslgr.comπαιδια αυτο ειναι modem μονο οχι router. Εψαξα στο adslgr αλλα δεν εχει κατσει τετοιο προβλημα περα απο μια περιπτωση που το παιδι ειπε οτι το αλλαξε απο registry! ΔΛΔ παω για αλλο modem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Δεκέμβριος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2005 το συγκεκριμένο modem είναι pstn η isdn? φίλος στο UK έχει αυτό το modem. αν πάρο μαζί μου ένα 530i που έχω θα λειτουργήσει?ειτε με BT η με NTL ειναι μου φαινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.