Olyros Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2005 Καλησπέρα, ψάχνω για κάρτα ήχου που απαραίτητα θα πρέπει να συνοδεύεται από εξωτερικό κουτί για την άμεση σύνδεση/αποσύνδεση ακουστικών.Θα συνδεθεί με υψηλής ποιότητας στερεοφωνικό δέκτη Exposure 2010S και ηχεία Athena Technologies (δηλαδή πρόκειται για 2.1 σύστημα υψηλών προδιαγραφών για την αναπαραγωγή κυρίως stereo πηγών όπως mp3 και CD).Με την επέλαση των mp3 και μιας και ο υπολογιστής λειτουργεί 24/7, αποφάσισα να αποτελέσει αυτός την πηγή ήχου του στερεοφωνικού μου, και έτσι είναι η πρώτη φορά που αγοράζω κάρτα ήχου.Για να μην τα πολυλογώ είμαι μεταξύ Creative Xfi Elite Pro και Terratec Aureon 7.1 Universe.Έκλινα με σιγουριά προς την πρώτη λόγω 24bit Crystalizer και εμφάνισης, αλλά με αυτά που διάβασα εδώ για τις κάρτες της Creative και τα προβλήματα που αναφέρονται συνεχώς στα φόρα συζήτησης της Creative για τη συγκεκριμένη κάρτα είμαι αναποφάσιστος πλέον.Δεν ξέρω αν θα πρέπει να περιμένω για μελλοντική έκδοση της κάρτας (λόγω και pci-express) ή αν θα πρέπει να απορρίψω τις κάρτες της Creative συλλήβδην λόγω κακής απόδοσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 η απάντηση στα ερωτηματά σου ειναι μία ... http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/article.php?a=29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Νοέμβριος 12, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 Eιναι ετοιμο αναλυτικό review για την XFi το οποιο θα βγει online στο Pctechnology αμεσα - αν εχεις 1-2 μερες μπορεις να περιμενεις λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 12, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 Τερρατεκ για τη νικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Νοέμβριος 12, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 Creative?Ουτε στον εχθρο μου να μην τυχει ναχει τετοια τυχη....οπως και το ασμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Νοέμβριος 15, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Mολις πηρα την x-fi και ειμαι αρκετα εντυπωσιασμενοςΑν εισαι φανατικος gamer με κλειστα ματια x-fiΑν γουσταρεις πιο επαγγελματικη δουλεια και οχι παχνιδια κτλ πηγαινε σε terratec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.