Jump to content

Creative Xfi ή Terratec?

Olyros

Recommended Posts

Καλησπέρα, ψάχνω για κάρτα ήχου που απαραίτητα θα πρέπει να συνοδεύεται από εξωτερικό κουτί για την άμεση σύνδεση/αποσύνδεση ακουστικών.Θα συνδεθεί με υψηλής ποιότητας στερεοφωνικό δέκτη Exposure 2010S και ηχεία Athena Technologies (δηλαδή πρόκειται για 2.1 σύστημα υψηλών προδιαγραφών για την αναπαραγωγή κυρίως stereo πηγών όπως mp3 και CD).

Με την επέλαση των mp3 και μιας και ο υπολογιστής λειτουργεί 24/7, αποφάσισα να αποτελέσει αυτός την πηγή ήχου του στερεοφωνικού μου, και έτσι είναι η πρώτη φορά που αγοράζω κάρτα ήχου.Για να μην τα πολυλογώ είμαι μεταξύ Creative Xfi Elite Pro και Terratec Aureon 7.1 Universe.Έκλινα με σιγουριά προς την πρώτη λόγω 24bit Crystalizer και εμφάνισης, αλλά με αυτά που διάβασα εδώ για τις κάρτες της Creative και τα προβλήματα που αναφέρονται συνεχώς στα φόρα συζήτησης της Creative για τη συγκεκριμένη κάρτα είμαι αναποφάσιστος πλέον.Δεν ξέρω αν θα πρέπει να περιμένω για μελλοντική έκδοση της κάρτας (λόγω και pci-express) ή αν θα πρέπει να απορρίψω τις κάρτες της Creative συλλήβδην λόγω κακής απόδοσης.

Mολις πηρα την x-fi και ειμαι αρκετα εντυπωσιασμενος

Αν εισαι φανατικος gamer με κλειστα ματια x-fi

Αν γουσταρεις πιο επαγγελματικη δουλεια και οχι παχνιδια κτλ πηγαινε σε terratec

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.