KOSTAS4_XT Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2005 8ms700:1dvi3 χρόνια εγγύησησε ενα μηνα αντικατασταση αν βγάλει πρόβλημα340Ετην ειδα σημερα και εχει πολυ ωραια χρωματα..και γενικα συγκριτικα με τις αλλες τις διπλα ηταν πολυ ωραία..!!!!
yanni Νοέμβριος 12, 2005 #2 Νοέμβριος 12, 2005 Turbo-x. Λογότυπο Πλαισίου. Δεν ξέρω κατά πόσο θα το εμπιστευόμουν και δεν θα μου έκανε καμιά εντύπωση αν ήταν απλά AOC με άλλο περιτύλιγμα.
Hydrus Νοέμβριος 12, 2005 #3 Νοέμβριος 12, 2005 Καλη φαση αλλα 340 παντως δεν τα δινα που να μου λεγαν οτι ειναι καλυτερη απο ΕΙΖΟ
kerneld Νοέμβριος 16, 2005 #4 Νοέμβριος 16, 2005 Turbo-x. Λογότυπο Πλαισίου. Δεν ξέρω κατά πόσο θα το εμπιστευόμουν και δεν θα μου έκανε καμιά εντύπωση αν ήταν απλά AOC με άλλο περιτύλιγμα.΄Πριν μια βδομάδα περίπου, είχα πάει από Πλάισιο για κάτι πράγματα, και ρώτησα έναν πωλητή και μου είπε ότι φοράνε panel της Samsung.
JimmyFox Νοέμβριος 16, 2005 #5 Νοέμβριος 16, 2005 H Samsung είναι το No1 στις οθόνες παγκοσμίως. Δίνει panels σε όποιον μπορεί κανείς να φανταστεί. Αυτό δε λέει απαραίτητα κάτι. Το θέμα είναι πως θα χτίσεις την οθόνη με το Panel. Το ίδιο panel μπορούν να φοράνε και η Eizo και η AOC, ποιά οθόνη όμως θα είναι καλύτερη?Σημειωτέον, η AOC είναι το No2 παγκοσμίως.
kerneld Νοέμβριος 16, 2005 #6 Νοέμβριος 16, 2005 H Samsung είναι το No1 στις οθόνες παγκοσμίως. Δίνει panels σε όποιον μπορεί κανείς να φανταστεί. Αυτό δε λέει απαραίτητα κάτι. Το θέμα είναι πως θα χτίσεις την οθόνη με το Panel. Το ίδιο panel μπορούν να φοράνε και η Eizo και η AOC, ποιά οθόνη όμως θα είναι καλύτερη?Σημειωτέον, η AOC είναι το No2 παγκοσμίως.Πάντως μάπα δεν είναι το καρπούζι. Την είδα και από κοντά και παίζει μια χαρά.Το βασικό μείον κατ' εμέ είναι ότι στα λεφτά της πάνω-κάτω μπορεί να βρεις και επώνυμες λύσεις. Αν είχε το Πλαίσιο καλό deal με την Samsung και την έβγαζε σε killer τιμή π.χ. 300€, τότε μάλλον και θα εκθρόνιζε την LG από τις budget επιλογές.
JimmyFox Νοέμβριος 16, 2005 #7 Νοέμβριος 16, 2005 Δε λέω οτι είναι μάπα. Αλλά η τιμή είναι πολύ υψηλή. Με λιγότερα μπορώ να πάρω Samsung, LG ή Acer.
kerneld Νοέμβριος 16, 2005 #8 Νοέμβριος 16, 2005 Σίγουρα. Και μόνο με 23€ παραπάνω παίρνεις και πραγματική Samsung, με καλύτερα χαρακτηριστικά.
KOSTAS4_XT Νοέμβριος 16, 2005 Author #9 Νοέμβριος 16, 2005 σημερα κατα 90& ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ.Θα σας πω εντυπώσεις.Και αν δεν την αγοράσω παλι θα σας πω εντυπώσεις, επειδή θα πάω στην Καλαμαριά που από οτι μου είπαν την έχουν σε ευπολογιστή ΜΟΝΗ ΤΗς οποτε...
Vadergr Νοέμβριος 16, 2005 #10 Νοέμβριος 16, 2005 oi acer ferrari οθονες εχουν ερθει Ελλαδα?Ξερετε αν θα ερθουν?
kerneld Νοέμβριος 16, 2005 #11 Νοέμβριος 16, 2005 Και αν δεν την αγοράσω παλι θα σας πω εντυπώσεις, επειδή θα πάω στην Καλαμαριά που από οτι μου είπαν την έχουν σε ευπολογιστή ΜΟΝΗ ΤΗς οποτε...Αυτό είναι και το καλύτερο, μιας και η συνδεσμολογία που έχουν τα μαγαζιά στα ράφια με ένα pc να δίνει ταυτόχρονα σήμα σε π.χ. 15 monitor μάλλον δεν είναι και η ιδανικότερη (πρέπει να πέφτει η ποιότητα του σήματος από τους διακλαδωτές και από τα πολλά μέτρα καλώδιο), με αποτέλεσμα τα περισσότερα να έχουν μουντή και ψιλοθολή εικόνα.
asky Νοέμβριος 20, 2005 #12 Νοέμβριος 20, 2005 Πόσα pixel δίνει η Turbo - X ? Και εγώ ενδιαφέρομαι να την πάρω διότι έχει καλά χαρακτηριστικά. Και παίδες τι να την κάνεις την Samsung όταν έχει εγγύηση με 6 πίξελ ανοχή? Πλάκα κάνουμε?Τεσπα μπορεί κάποιος να πεις τελικά αν ποια θα ήταν καλύτερη?Turbo - X 19''ACER AL1916s AOC 19' LM-928Θα την πάρω από πλαίσιο διότι πρέπει να την πάρω αύριο όπως δήποτε.Θα προτιμούσα να αγοράσω την Belinea 19'' 10 19 27 με 4ms responce time αλλά δεν έχω τόσα λεφτά στην χρεοστική μου ΚΑΙ δεν ξέρω τι εγγύηση δίνει η www.pixmania.com από όπου και θα την αγόραζαεσεις τι λέτε?
soki1442169075 Δεκέμβριος 3, 2005 #13 Δεκέμβριος 3, 2005 Απο τα χαρακτηριστικα της φαινεται να φοραει το παρα πολυ καλο samsung 8ms TN panel, το ιδιο φορανε και η samsung 913N, η hyundai L90D+ και η BenQ 937S+ οι οποιες εχουν παρει πολυ καλες κριτικες. Ειναι πιο φτηνη απο την samsung και εχει kai dvi(η samsung οχι),αν βαλεις και την εγγυηση η καλυτερη προταση φαινεται.Τελικα την πηρες?Τις acer και την AOC δεν στισ προτεινω γιατι φορανε κατωτερα panel, δηλαδη ΤΝ παλιοτερης τεχνολογιας τοσο στα ms οσο και στην ποιοτητα των χρωματων.
KOSTAS4_XT Δεκέμβριος 3, 2005 Author #14 Δεκέμβριος 3, 2005 Παιδια την εχω εδω και 2 εβδομαδες και ειναι αψεγαδιαστη....Ο λογος που δεν το αναφερα ηταν πως δεν ηθελα να μου την γλωσσοφανε καπιοι κοκορομυαλοι και κολλημενοι σαν αυτους του ΙΝΣΟΜΝΙΑ!!!Αλλα επειδη το συγκεκριμενο forum το συμπαθω και μου αρεσει να μοιραζομαι τις αποψεις μου με σας.Ξανα στην οθονη. Κανενα καμμενο πιξελ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΝΤΕΡΠΟΛΑΤΙΟΝ....και το μυστικο για να μην κανει ιντερπολατιον η οθονη?... Lololololol να και κατι που δεν θελουν τα "ωραια" site να προσεξουμε.. Απλα πηγαινετε μαγκες στο panel της Νvidia και επιλεξτε να αλλαζει η αναλυση μεσω οθονης και οχι μεσω VGA.Τεσταρετε το σε 640χ480 και θα καταλαβετε τι εννοω.Πριν με ΑΤΙ δεν χρειαστικε να πειραξω κατι γιατι μαλλον ηταν default ετσι.Την προτεινω... Γιατι? Για τους παραπανω λογους (χωρις να εχω εμπειρια βεβαια απο ΤΦΤ παρα μονο στα μαγαζια που και εκει μου αρεσε περισσοτερο απο τις αλλες..) και για τον επιπλεον λογο των 3 πιξελ και της αμεσης αντικαταστασης απο το ιδιο το πλαισιο..Επισης αν το μετανοιωσεις οταν σου καουν τα πιξελ απλα, παιρνεις 350ευρω για να παρεις οτι γουσταρεις απο το πλαισιο.Οποτε τα λεφτα σου δεν πανε χαμενα για 3 χρονια!και οχι δεν τα παιρνωαπο το Πλαισιο.. ολολολολολολ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.