Jump to content

PHILIPS 190X6FB 19'' TFT, ΑΞΙΖΕΙ?

apoulakos

Recommended Posts

οπότε να υποθέσω πως μας την προτείνεις......μάλιστα.....οπότε ξεκαθαρίσαμε??άλλο μοντέλο δεν έχεις να προτείνεις{μου έχουν ξυνήσει τα ηχεία από τότε που τα δα}

Δεν θα έλεγα ότι την προτείνω. Έχω απογοητευτει από τα TN panel.

Πάντως η παρακολούθηση της εξέλιξης των οθονών είναι δύσκολη υπόθεση, αφού όλοι αγοράζουμε οθόνη πολύ αραιά και κυρίως ασχολούμαστε μόνο όταν κάνουμε έρευνα αγοράς. Εγώ μπορεί να έχω ψάξει λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους, αλλά σταμάτησα να το κάνω γιατί δεν ενδιαφέρομαι για νέα αγορά. Φυσικά ενημερώνομαι όσο αυτό είναι δυνατό, με δεδομένο την μεγάλη ελλείψη ελεύθερου χρόνου.

Που θέλω να καταλήξω ... Δεν νομίζω ότι είναι λογικό να θεωρούμαι αυθεντία και να κρεμονται απο τα λόγια μου, όσοι θέλουν να αγοράσουν μια οθόνη. Εντάξει να σας υποδείξω κάποιο review ή κάποιες απόψεις άλλων χρηστών, εφόσoν βέβαια έχουν πέσει στην αντίληψή μου, αλλά δεν μπορώ να έχω γνώμη για όλες τις οθόνες που κυκλοφορούν ούτε να ξέρω ανα πάσα στιγμή ποια είναι η καλύτερη αγορά.

Εν κατακλείδι να πω ότι το καλύτερο είναι, όποιος ενδιαφέρεται για νέα οθόνη να κάνει και μία γύρα από τα καταστήματα και να δει σε λειτουργία αυτές που τον ενδιαφέρουν. Σίγουρα οι απόψεις των άλλων βοηθούν, η δική μας όμως εμπειρία είναι αυτή που μετράει για μας.

Καλές αγορές. :)

Εγω που ψαχνω να βρω μια καλη οθονη με PVA και χαμηλα ms, εχω απογοητευτει!!!!

Μοντελα υπαρχουν αλλα δεν τα βρισκεις πουθενα. Δεν ξερω εαν υπαρχει καμια πολιτικη εταιριων που να το εξηγει, παντως ειναι δυσευρετες. Ειπα λοιπον να αλλαξω την LG 1915S αλλα δε βρισκω τι να παρω. Το μονο που σκεφτομαι τωρα ειναι να παρω καποια παλι με TN αλλα καλυτερη σε ms και contrast, μεχρι να ομαλοποιηθει η κατασταση στην αγορα. Η Philips αυτη ειναι μια επιλογη, αλλα οχι η πρωτη.

Και εγω την τσιμπησα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Βασικα ηθελα μια 19αρα γιατι με την 20αρα wide και αναλυση 1680χ1050 τα γραμματα φαινονταν μικρα και με κουραζε. Το samsung TN 8ms φαινοταν καλο, αλλα απο οτι ειδα στο Πλαισιο, η turbo X 19 και η Samsung σε λιγοτερο βαθμο παραμορφωναν το video(τρεμοπαιγμα). Αυτη η philips εχει μεγαλυτερες γωνιες θεασης και ειναι καλυτερη σε video αλλα ο χρονος αποκρισης πρεπει να ειναι λιγο υψηλοτερος απο το samsung panel. To backlight χανει λιγο(χαμηλωνοντας το brightness φτιαχνει) αλλα ενα μεγαλο προβλημα που παρατηρησα οταν την πρωτοσυνδεσα ηταν το φαινομενο "snow" σε μαυρο φοντο. Δεν ξερω πως να σας το εξηγησω, φανταστειτε οτι τρεμοπαιζε η εικονα. Αυτο λυθηκε οταν την συνδεσα με DVI καλωδιο μιας και δεν συμπεριλαμβανετε στην συσκευασια. Τα χρωματα καταπληκτικα και ζωντανα! Το usb, τα ηχεια, η εγγυηση και το design(η οθονη φαινεται τεραστια απο οσο πραγματικα ειναι) ολοκληρωνουν το πακετο. 9/10 απο εμενα.

Οι ρυθμισεις που χρησιμοποιω

brightness 93

constrast 72

red 66

green 63

blue 65

:)

Σύμφωνα με την PHILIPS η εγγύηση για τα πίξελ ισχύει για ένα χρόνο και όχι για τρία όπως ανακριβώς αναφέρεται από διάφορα καταστήματα.

"Perfect Panel Warranty

Philips Perfect Panel™ warranty ensures that your new Philips monitor is free from bright and dark

dot defects * and is our way of assuring you unsurpassed product quality. Under the Philips Perfect

Panel™ warranty, Philips industry-leading warranty service network will repair or replace any panel

that has a single bright or dark dot defect * . Philips Perfect Panel™ warranty coverage begins from

the day you buy your monitor for one year.

* Pixel defects as defined in the ISO 13406-2 Class I standard

Note: Philips worldwide service centers have the right to return to you any monitor turned-in for repair or

exchange if they are found to be defect-free under the Philips Perfect Panel Warranty policy."

Ορίστε και ο σύνδεσμος για τις οδηγίες χρήσεως:

http://www.p4c.philips.com/files/1/190x6fb_00/190x6fb_00_dfu_eng.pdf

Η τριετής εγγύηση ισχύει για τα υπόλοιπα κατασκευαστικά ελαττώματα της οθόνης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.