Jump to content

Πρόβλημα με coolermaster hyper 6!

superduke

Recommended Posts

Πήρα την hyper 6, τη έστησα μια χαρά, έβαλα την θερμαγώγιμη πάστα που έχει.Αλλά μέχρι στιγμής(μετά από 10 μέρες) έχω τραγικά αποτελέσματα.Ενώ πριν έφτανα 2630 με 1,6v, τώρα με hyper 6 φτάνω 2500 με 1.6v.Tι συμβαίνει?Έχω απογοητευτεί.

σίγουρα κάτι λαθος γίνεται.

θα πρότεινα να την ξανατοποθετούσες και να δοκίμαζες άλλη πάστα καθότι αυτη ππυ συνοδεύει τη ψύχτρα είναι λίγο μούφα. και ενοείτε ότι χρειάζετε απλά μία σταγνονίτσα.

η σωστή ποσότητα είναι τόση όση χρειάζεται για να δημιουργηθεί ενα πολύ λεπτόστρώμα.

άπλωσε τη όσο μπορείς καλύτερα.

επίσης αγόρασε artic silver 5 ή ceramiqe

Έβαλα ξανα από την αρχή την πάστα και τώρα φτάνει μέχρι 2600 με 1,625 ρεύμα.Στο prime φτάνει μέχρι και 58 βαθμούς θερμοκρασία.Τελικά νομίζω ότι φταίει η πάστα?Μπορείτε με φωτογραφίες να μου δείξετε πως να την τοποθετήσω.Ακόμα παρατηρώ ότι η θερμοκρασία του κουτιού φτάνει στους 41 βαθμούς,μήπως φταίει και το ότι έχω μόνο έναν ανεμιστήρα στο κουτί?

δε πιστευω να περιμένεις (με θερμοκρασία αέρα γύρω από τη ψύχτρα 41C) να έχεις καχηλότερες θερμοκρασίες επεξεργαστή? Θα έλεγα οτι και πολύ καλά είσαι.

δοκίμασε να αφήσεις το κουτί ανοικτό να δεις διαφορες.

Αχετο αλλά δεν ανέφερες για τι επεξεργαστη μιλας.

θα έχεις αλλά αν γενικά το κουτί σου δεν είναι "σωστό" και δε κυκλοφορεί ανετα ο αέρας μέσα μη περιμένεις πολλά πράγματα.

επίσης για Α64 τα 58C είναι πολλα, πιστεύω οτι η μητική διαβάζει λάθος. 58C δεν είχα εγώ με 10χ280, 1,57v με default ψυξη...

Πραγματι 58 ειναι παλαβη θερμοκρασια σε 3200 με hyper 6.Κ γω που εχω hyper 6 κ σε Prescott μαλιστα που καιει πολυ περισσοτερο απο athlon, max θερμοκρασια στα 3,5 απο 3ghz εχω 48 βαθμους στις 2000rpm (παει μεχρι 3000).Εχω βαλει παστα Arctic Silver 5 ομως κ το κουτι μου εχει αψογο εξαερισμο.Για την παστα παντως εγω εβαλα μια σταγονιτσα στο κεντρο κ χωρις να την απλωσω εβαλα την ψυχτρα πανω.Επειδη το χω κανει δυο τρεις φορες εχω παρτηρησει οτι απλωνεται πολυ καλα οταν κατσει πανω η ψυχτρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.