sonichaos_8088 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2005 :093: Απιστευτο!Εκανα format στο PC μου (windows xp english sp1) και υστερα απο ωρα αφου τελειωσα εκανα την συνδεση μου στο internet.Ε!Μπαινω και μεσα σε 10 λεπτα μου βγαζει μηνυμα κατω δεξια εκει στο ρολοι οτι <<Your computer is infected. Your computer has detected spyware infection! It is recommended to use special antispyware tools to prevent dat loss.Windows will now download and install the most up-to-date antispyware for you>> :076: Κανω scan με northon 2005 μου βρισκει κατι <<drsmartload1.exe drsmartload[1].exe tool4.exe tool4[1].exe>> Τo δευτερο kαι το τελευταιο βρισκοταν στον c καπου στο adware dollarevenue και το πρωτο και το τριτο στο temporary internet files. Τα σβηνω τιποτα Mετα γινεται ενα χαος :076: Με το ad-aware μου εμφανιζει 6 new critical....τα σβηνω ΤΙΠΟΤΑ! Aφαιρω το ad-aware και βαζω το tune up utilities 2005 και με το 1 click maintenacne εμφανηζει δυο και δυο αντιστοιχα problems στο analyzing registry και στο analyzing programs στισ deatils βρισκονται στο D:\MFT\ASSETS\BOOKS ολα αυτα.Τα σβηνω παλι τιποτα.Χρησιμοποιω και τισ υπολοιπες εφαρμογες του clen up and repair δεν μου εμφανηζει τιποτα. Κανω restat παλι εκει τι ατιμο... Τελος βαζω aspersky κα παλι τιποτα. Τι να φταιει? :100: Εχω γρικαρει να ουμε! :076: Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Νοέμβριος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Κάνε scan με spyware S&D ίσως να γίνει τίποτα, αν όχι κάνε φορμάτ βάλε firewall όχι την τρίχα των XP... βάλε Sygate ή οπιδίποτε άλλο. Έπιτα πήγενε στο dir εκεί που είναι τα .εχε C:\Documents and Settings\Default User\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5ήC:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Filesκαι σβήστα ενώ θα είσαι σε safe-mode, όταν είχα εγώ ενα παρόμοιο πρόβλημα δε σβήνονταν απο safe-mode τα έσβησα όμως απο linux... (mandrake 8.2). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos19 Νοέμβριος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Το εβγαζε αυτο και στον υπολογιστη του αδελφου μου.Καταφερα να το βγαλω με το BitDefender Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.