koumle Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2005 Λοιπόν έχω την PixelView 6600GT AGP σε AMD 2600+ και ABIT AN7 nFORCE 2 Ultra 400 και Drivers τους 66.93. Σε άλλα παιχνίδια όπως Need For Speed 2 και Doom 3 παίζει μια χαρά, αλλά στο Far Cry μου εμφανίζει κάτι άσχετα χρώματα σε συγκεκριμένα σημεία. Όπως κάποιο λόφο μου τον εμφανίζει μπλε και σε κάποια σημεία μου εμφανίζει το χώμα μαύρο αλλά τα φυτά που έχει επάνω τα εμφανίζει κανονικά. Αυτό μου το κάνει στο High και στο Very High, στο Medium δεν το κάνει. Έχω δοκιμάσει και τους Drivers 71.20 και 66.81 αλλά τίποτα. Σε ένα φιλαράκι μου που έχει την FX 5600 τα παίζει όλα μια χαρά. Έχει κανένας κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα? Τι να κάνω? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Δοκιμασε να κατεβασεις τα ρολογια απο πυρην ακαι μνημη και ξαναδες με τους 66.93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Ιανουάριος 18, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Από 500 και 900 που είναι default πυρήνας και μνήμη, το κατέβασα σε 450 και 850, και μετα σε 400 και 800 αλλά τίποτα. Πάλι το ίδιο. Να το κατεβάσω κι άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Ιανουάριος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Η λύση είναι μια και μόνο μία...Κατέβασε το τελευταίο patch του παιχνιδιου και εγκατέστησε το...Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ αλλά και ουκ ολίγοι γνωστοι μου με 6600GT...Τα χρώματα φαίνονται "ξεπλυμένα" και αν τα βάλεις ολα στο full (ρυθμίσεις παιχνιδιου) χάνονται textures...Βαλε το τελευταίο patch, φουλαρε ολες τις ρυθμίσεις στο High και Ultra και απολαυσε το...ΥΓ: Ισως για αυτό το λόγο ο Κωστάκης ο DJD οταν είχε δοκιμάσει μια 6600GT με το Farcry ανέφερε "ξεπλυμένα" χρώματα...μάλλον δεν είχε βάλει το patch Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Και εδώ PixelView 6600GT AGP με FarCry Patch 1.3 και όλα μια χαρά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Ιανουάριος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 11:40] Και εδώ PixelView 6600GT AGP με FarCry Patch 1.3 και όλα μια χαρά... Ακριβώς το ίδιο και με μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Ιανουάριος 18, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Να σημειώσω οτι το φαινόμενο με χαμένα textures με την συγκεκριμένη κάρτα (τα χρώμματα συνέχιζαν να είναι αυτά που πρέπει) αντιμετώπισα και με το UT2004 ανεξαρτήτως ρυθμίσεων και drivers...To τελευταίο patch για το εν λόγω παιχνίδι έδωσε και πάλι την λύση (ut2004-winpatch3339 αν δεν κάνω λάθος)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Ιανουάριος 18, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Βασικά νομίζω, η nVIDIA πρέπει να βγάλει καινούριους drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Ιανουάριος 18, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Καλά, πάντα θα βγαίνουν νέοι drivers για να διορθώνουν τα bugs των προηγουμενων και να δημιουργουν καινουρια...Το θέμα είναι οτι η 6600GT είναι πολύ καινούρια ακόμα...Για αυτό οποιος έχει πρόβλημα με ένα παιχνίδι Χ καλό είναι να κατεβάζει το τελευταίο patch του παιχνιδιου και τους τελευταίους official drivers της καρτας του...αν και πάλι έχει προβλήματα καλό θα είναι να ρίχνει καμιά ματια στο pdfάκι που συνοδευει καθε driver (της Nvidia τουλάχιστον) που αναφέρει τί προβλήματα λύνει, τι προβλήματα ΞΕΡΟΥΝ οτι δεν λύνει και μάλλον θα τα εξαλειψουν σε μελλοντική version και τι προβλήματα θεωρουν οτι δεν έχουν να κάνουν με την ίδια την Nvidia αλλά με άλλους (κατασκευαστές παιχνιδιών-λειτουργικών κλπ) οπότε και περιμένουν απο αυτους να λύσουν το πρόβλημα...Ολα αυτά φυσικά εφόσον θεωρεί οτι γενικά το συστημα του δεν έχει πρόβλημα και είναι σταθερό (Oced ή μη) γιατί αλλιώς ζωή στα κατσικομουλαρα μας...off topic- planetman λίγο θα έχεις pm -off topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Ιανουάριος 19, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Τελικά έπρεπε να βάλω το Patch v1.3 για να παίξει καλά! Τώρα το παίζει πολύ άνετα στο Very High και χωρίς κανένα πρόβλημα! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 19, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Που να κατεβαζεις τωρα 75mb? ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιανουάριος 20, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από nkoumle Από 500 και 900 που είναι default πυρήνας και μνήμη, το κατέβασα σε 450 και 850, και μετα σε 400 και 800 αλλά τίποτα. Πάλι το ίδιο. Να το κατεβάσω κι άλλο? προσπαθησε να λυσεις το προβλημα αλλα μην κατεβαζεις την καρτα σου! sorry αν δεν σε βοηθαω στο προβλημα σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Ιανουάριος 20, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads [Σήμερα, στις 15:18] προσπαθησε να λυσεις το προβλημα αλλα μην κατεβαζεις την καρτα σου! sorry αν δεν σε βοηθαω στο προβλημα σου! Το έλυσε το πρόβλημα του ο άνθρωπος μερικά ποστς πιο πάνω... Αρχική απάντηση από nkoumle [Χθες, στις 03:51] Τελικά έπρεπε να βάλω το Patch v1.3 για να παίξει καλά! Τώρα το παίζει πολύ άνετα στο Very High και χωρίς κανένα πρόβλημα! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιανουάριος 20, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 sorry:o ειδα! τελος παντων εγω ηθελα να τουπω αυτο για το o/c της καρτας του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Ιανουάριος 20, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Φιλε freedom δεν ειναι αναγκη να αποπαιρνουμε τους χρηστες τη γνωμη του ειπε ο bobi:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Ιανουάριος 20, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Απο που κατεβασατε το 1,3???? Εγω ειχα αρχισει να το κατεβαζω απο καπου(δεν θυμαμαι) και επειδη δεν ειχε το site resume δεν μπορεσα ποτε να το τελειωσω. Plz δωστε εν link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Ιανουάριος 20, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από ΓΙΩΡΓΟΣ [Σήμερα, στις 17:43] Φιλε freedom δεν ειναι αναγκη να αποπαιρνουμε τους χρηστες τη γνωμη του ειπε ο bobi:flower: ??????????Φίλτατε Γιωργο, δεν αποπήρα κανέναν και για κανέναν λόγο και απορώ πως εβγαλες αυτό το συμπέρασμα...Αρνητικά smiles δεν έβαλα...Ειρωνία δεν υπάρχει πουθενά...Οπότε ειλικρινά δεν καταλαβαίνω προς τι η παρατήρηση...Φιλικα...Freedom Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Ιανουάριος 20, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Το patch το κατέβασα από εδώ.http://www.ubi.com/US/Downloads/Info.htm?dlId=691 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.