Jump to content

Αυτό που δεν ήθελα...

Ronin

Recommended Posts

Απο εχθές είμαι κάτοχος της Fujitsu - Siemens C19-7.

Θα ήθελα να σας κάνω ενα review αλλά δυστυχώς θα αναφερθώ στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν

Μετά απο το tft-test προγραμματάκι που έτρεξα βρήκα 4 καμμένα pixel ή subpixel καθώς δεν καταλαβαίνω απόλυτα τη διαφορά τους και αν το pixel είναι μεγαλύτερο απο το subpixel ή οχι..Έχουμε και λέμε:

1) Ενα μαύρο σημαδάκι όταν τρέχω την οθόνη σε μπλέ φόντο στα αριστερα και πάνω στο μέρος της οθόνης (οχι ιδιαίτερα μεγάλο έτσι ώστε να το βλέπεις συνέχεια αλλά αν κοιτάξεις καλά φαίνεται ξεκάθαρα)

2) Τρία άσπρα σημαδάκια όταν τρέχω την οθόνη σε μαύρο φόντο όλα στην ίδια περιοχή κάτω και δεξιά της οθόνης (Αυτά μπορώ να πω είναι μικρότερα και πρέπει να δείς καλά για να τα βρείς, αλλά και αυτά δυστυχώς φαίνονται)

Οπότε έχω τις εξης ερωτήσεις:

1) Είναι pixel ή subpixel?

2) Ξέρει κανείς για την εγγύηση της Fujitsu - Siemens και τι ακριβώς καλύπτει?

3) Αυτά συνέβησαν την πρώτη μέρα λειτουργίας της.Πρίν την πάω αντιπροσωπεία να περιμένω και άλλο?(Αλήθεια η Infoquest την υποστηρίζει πλέον?)

4)Τι να κάνω??????

Στεναχωρήθηκα είναι αλήθεια γιατί την αγορά μιας TFT την σχεδίαζα πολύ καιρό...και τώρα δεν ξέρω αν θα βγάλω μια άκρη με όλα αυτά...

Περιμένω τις γνώμες σας.....

Oι οθόνες της Fujitsu καλύπτονται από την εγγύηση που περιγράφεται στο ISO 13406-2 / Class II. Αυτό μπορείς να το επιβεβαιώσεις και από το φυλλάδιο που είχε μέσα στην συσκευασία της, η οθόνη σου.

Aπό το site της Fujitsu-Siemens μπορείς να δεις αναλυτικά τις λεπτομέρειες του ISO και των pixel/subpixel.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.