KTM Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2005 Σημερα πηγα πλαισιο να παρω μελανια για τον εκτυπωτη και αντι για HP πηρα μιας αλλης εταιριας της @work.Μαυρο: 15.95e (42ml) με φπα.Εγχρωμο: 17.35 (19ml) με φπα.Μιση τιμη σχεδον δηλαδη απο τα αντιστοιχα της HP, ιδια ποσοτητα και σε ποιοτητα δεν ειδα καμια διαφορα.Τα Cartridge ποιοτικα και με καλυτερη προστασια απο τα αντιστοιχα HP εντος κουτιου.Δεν ξερω για εκτυπωση φωτογραφιας γιατι δεν τυπωσα αλλα οσον αφορα το κειμενο (εγχρωμο-ασπρομαυρο) ειμαι υπερ-ευχαριστημενος.Απο οτι βλεπω στο κουτακι πρεπει να καλυπτει ολα τα μοντελα HPΔεν ρωτησα αν η εταιρια εχει και για αλλες μαρκες εκτυπωτων αλλα ειναι πολυ πιθανον.Τηλ. εξυπηρετησης πελατων της εταιριας : 210 28954321 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Νοέμβριος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Έχουμε τον ίδιο εκτυπωτή :118: Εγώ προσωπικά πάω στην Στουρνάρη στα refilling μαγαζάκια και τα παίρνω ακόμα πιο φθηνά. :036: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Νοέμβριος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Και εγω 970cxi εχω ... αλλα εχω καλους φιλους και τα παιρνω refilled δωρεαν Τα γνησια ειναι ακριβα . Δεν θα τα αγοραζα με τιποτα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris1442169079 Νοέμβριος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 εγώ για τον 960 έπαιρνα γεμίσματα, αλλά μάλλον θα προτιμήσω τα έτοιμα refilled ή συμβατά, διότι πολλές φορές είχα μικροπροβλήματα (τρύπες στην κεφαλή κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerneld Νοέμβριος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2005 Από "άνθρωπο" μου βρίσκω το σετ τα original 40€ για τον 960 μου, όταν retail στο Πλαίσο κάνουν 85€. (Κωδικός 45 για το μαύρο, και 78 για το έγχρωμο).Δυστυχώς δεν παίζει μεγάλη ποσότητα. Αν ενδιαφέρεται κάποιος να παραμείνει με original ας στείλει pm, να τον εξυπηρετήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.