Jump to content

Albatron 6800LE σε 6800 - How to

nikan1442169085

Recommended Posts

Αν δεν θέλετε να έχετε το RivaTuner να σας μετατρέπει την 6800LE σε 6800 ενεργοποιώντας τα κλειδωμένα pipes και vertex και αλλάζοντας τα straps για να βλέπει το σύστημα 6800 αφού πρώτα την αναγνωρίσει σαν 6800LE τότε κάντε αυτό που έκανα και εγώ.

Βρήκα ένα bios από 6800 της εταιρίας της κάρτας μου (Albatron) έκανα τις απαραίτητες ρυθμίσεις με το NiBitor (Board ID από 4020 σε 4025 για να δεχτεί το update το NVFlash), με το RivaTuner είχα ενεργοποιήσει τα μη προβληματικά pipes και vertex και χρησιμοποίησα το script από το ίδιο πρόγραμμα για τα hardware κλειδωμένα p/v ενεργοποιώντας στο bios αυτά που έχω επιλέξει.

Μετά έκανα το update στη κάρτα μου και αυτό ήταν, είχα μια Albatron 6800 με 90 ευρώ.

Το bios που σας δίνω είναι το αρχικό από 6800 και όχι το δικό μου γιατί τα προβληματικά p/v δεν είναι τα ίδια σε όλες τις κάρτες. Ακολουθώντας τις οδηγίες μου θα κάνετε το δικό σας bios.

alb6800.zip

Δεν μπαίνω στο τριπάκι των benchmarks. Όλα τα bench προγράμματα βγαίνουν βασισμένα σε χαρακτηριστικά που δίνουν οι εταιρίες, όπως γίνεται και με τους επεξεργαστές και τα αποτελέσματα που δίνουν είναι κατά προσέγγιση. Μου αρκούν τα χαρακτηριστικά της κάρτας και η ικανοποίηση ότι δεν πλήρωσα ένα κάρο λεφτά για να αποκτήσω μια 6800.

σωστα μιλας nikan,ο καθενας εχει την αποψη του,απλα εμεις κοιταμε και λιγο τις επιδοσεις (χειροπιαστα αποτελεσματα)

JimmyFox...λιγη σημασια εχει η cpu στο 05 σε αντιθεση με το 01...

σωστα αυτα που λετε αλλα ο xp2500+ δεν ειναι cpu αρκετος για μια 6800!!!

Αν τον εχεις στα default τι να κανει και αυτος,εμενα μεχρι στιγμης η καρτα ειναι το Νο1 που θα αλλαχτει και οχι ο CPU,και η καρτα κατα τον Μαρτιο,ακομα αντεχει με ΑΑ&ΑF.

Φτάνει πια με αυτές τις επιδόσεις και τα νούμερα των benchmark, αν θέλετε να ποστάρετε δώστε καμιά τεχνική πληροφορία. Ήμαρτον ρε παιδιά.

Φιλε μου συμφωνω οτι δεν ειναι αυτοσκοπος τα νουμερα και οτι υπαρχουν διαφορες αναλογα με τον επεξεργαστη κτλ κτλ κτλ

Αλλα.. μονο ετσι μπορει καποιος να παρει μια ιδεα για το τι γινεται και να εχουμε εστω και ενα σχετικο μετρο συγκρισης. Εγω που δεν εχω στα χερια μου ουτε την 6800 ουτε και την 6800LE πως αλλιως θα σχηματισω γνωμη για την διαφορα επιδοσεων αναμεσα τους και κατα ποσο αξιζει ή οχι να γινει καποιο mod και στην τελικη τι να αγορασω?

Xmm όσοι πήραν την ΛΕ από το πλαίσιο ας κάνουν τον κόπο να αφαιρέσουν τα πλαστικά προστατευτικά από τα θερμοαγώγιμα αυτοκόλλητα που υπάρχουν στις μνήμες . Κάτι μου λέει ότι έπρεπε να μην υπήρχαν εκεί.....χμμμμμμ

Πλαστικα προστατευτικα πανω σε θερμοαγωγιμο αυτοκολητο?Ημαρτον η απλα αγνοω κατι ?:p φιλε nikan εχεις σχετικο δικιο οσων αφορα τα νουμερα των benchmarks αλλα τα τεχνικα χαρακτηριστικα δεν λενε τιποτα αν δεν εχεις χειροπιαστες αποδειξεις...Αν θες μπορεις να μεταβεις στην λυση της μετρησης frames σε συγκεκριμενα games... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.