spresv Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2005 Καλησπερα Τα τιμημενα Cambridge Soundworks 2.1 τα εχουν φαει τα ψωμια τους και σκεφτομαι να τα αντικαταστησω. Το ερωτημα ομως ειναι το εξης: Klipsch ProMedia Ultra 5.1 ή Logitech Z-5500 Digital??? H χρηση τους θα ειναι κυριως μουσικη (αρκετες ωρες σε καθημερινη βαση) και παιχνιδια/ταινιες. Καρτα ηχου εχω την on-board της dfi, αν και θα αντικατασταθει και αυτη συντομα. Reviews μπορειτε να δειτε εδω για τα Logitech και εδω για τα Klipsch. Oποια γνωμη/προταση δεκτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek1442169120 Νοέμβριος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Eγώ θα έπερνα τα klipsch αν και δεν έχω ακούσει κανένα απο τα δύο. Θεωρώ όμως της Klopsch καλύτερη εταιρεία. Aλήθεια που τα βρήκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Νοέμβριος 10, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Eγώ θα έπερνα τα klipsch αν και δεν έχω ακούσει κανένα απο τα δύο. Θεωρώ όμως της Klopsch καλύτερη εταιρεία. Aλήθεια που τα βρήκες?Ο ελληνας αντιπροσωπος/εισαγωγεας ειναι γνωστος μας, και θα τα βρω απο αυτον. Βεβαια αυτο που δεν ξερω ειναι αν εχει βγει 220v version, δεν αναφερει κατι στο site της... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Νοέμβριος 13, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Κανεις???Οι προβληματισμοι μου ειναι οι εξης. Τα klipsch ειναι σιγουρα καλυτερης ποιοτητας και ειναι και δοκιμασμενα σαν εταιρια. Και εχουν και διπλο 8" woofer. Αλλα δεν εχουν ψηφιακη και ειναι αρκετα ακριβα.Τα logi παλι ειναι πιο φτηνα, και θα μπορεσω να τα πληρωσω και σε καποιες δοσεις. Και εχουν και ψηφιακη που θα την χρησιμοποιησω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Νοέμβριος 13, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Ε τότε αποφασίζεις μόνος σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Νοέμβριος 13, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Κοίτα σου πα αν τα βρεις κάτω από 500 και με 220 βολτ πάρτα. Αλλιώς logitech Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Νοέμβριος 13, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Κοίτα σου πα αν τα βρεις κάτω από 500 και με 220 βολτ πάρτα. Αλλιώς logitech500 για μενα ειναι παρα πολα. και τα 350 των Logitech τα θεωρω υπερβολη. Μαλλον για logi με κοβω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPa-ZorD Νοέμβριος 13, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2005 Εγώ Θα σου έλεγα να πάρεις τα Logitech γιατί ειναι δοκιμασμένα (δν ξέρω για τα άλλα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chosen21 Νοέμβριος 21, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2005 Είμαι κάτοχος των Logitech Ζ680, προηγούμενο μοντέλο από αυτό που αναφέρεις, ίδια watt και ιστορίες, και με έχουν αφήσει άφωνο! Για τους γονείς μου και για τους γείτονες είναι καθημερινός εφιάλτης. Από την άλλη πλευρά αυτό που βλέπω στα Klipsch είναι ότι οι δορυφόροι έχουν και tweeter ενώ τα Logitech όχι. Επίσης τα Klipsch δεν έχουν τηλεχειριστήριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Νοέμβριος 22, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2005 Αν σε ενδιαφερει η ποιοτητα του ηχου τα klipsch ειναι η επιλογη,και αυτο σου το λεω οχι για να "ριξω"τα logitech αλλα γιατι η klipsch ειναι μια πολυ παλια εταιρια στον χωρο του hifi/hiend και ποτε δεν ειχε μετρια ηχεια.Τωρα για το αν υπαρχουν σε 220 δεν ειναι προβλημα γιατι μπορεις να βαλεις μετατροπεα 110@220.Tο ειχα κανει πριν χρονια με καποια altec lancing που μου ειχαν φερει απο αμερικη και δεν ειχα κανενα προβλημα.Μαθε πρωτα την τιμη που σου τα δινει ο φιλος σου γιατι αν εχουν 380$ στην αμερικη εδω τα βλεπω πανω απο 400 euro,οχι οτι δεν τα αξιζουν αλλα ειναι αρκετα χρηματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apoulakos Νοέμβριος 22, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2005 Έχω δει από κοντά τα logitech και εχω πάθει πλάκα. Άσε που ακόμα και να τα έχεις όλη μέρα τέρμα δεν πρόκειται να πάθουν τίποτα. Καλύτερα να μην το σκέφτεσαι άλλο. :035: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis Νοέμβριος 22, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2005 Ξαναγυρνα στα Cambridge MegaWorks 550D 5.1 ή 770 7.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason1442169106 Νοέμβριος 22, 2005 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2005 Οπως το ειπες.Klipsch ειναι χαλαρα καλυτερα αλλα κ χαλαρα ακριβοτερα..Δικη σου επιλογη.Αναλογα τα οικονομικα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis Νοέμβριος 27, 2005 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 Εγώ πηρα τα Logitech Εντιπώσεις αργότεραPS. Το sub ειναι ενα τέρας διπλάσιο ακριβώς σε λιτρα απο το GigaWorks 550D που εχω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Νοέμβριος 27, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 Εγώ πηρα τα Logitech Εντιπώσεις αργότεραPS. Το sub ειναι ενα τέρας διπλάσιο ακριβώς σε λιτρα απο το GigaWorks 550D που εχω..Αν μπορουσες να κανεις ενα thread-παρουσιαση ή να μου στειλεις καποιες φωτογραφιες θα σου ημουν υποχρεος. spresv@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
lambrosk Νοέμβριος 27, 2005 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2005 Προσωπική γνώμη: Αν και η Klipsh είναι εταιρεία καταξιωμένη στον χώρο του High End , στην περίπτωση αυτη σε σχέση απόδωσης - κόστους θα πρότεινα τα Logitech.Τα χω ακούσει και τα 2 , η γνώμη μου είναι η εξης:α. Τα Klipsh ίσως για κάποιους που είναι ποιο πολύ απαιτητικοί ίσως πουν ότι βγαζουν ποιο "καθαρό" ήχο. Εμενα για το δικό μου γούστο δεν μου αρέσει αυτός ο ήχος που λέγεται έτσι , με ενοχλεί, κάποιες συχνότητες τις θεωρώ ποιο έντονες, κλπ.β. Αντίστοιχα τα Logitech , είναι πολύ ποιοτικά σε ηχο, σε πολύ λογική τιμή και πιστεύω αν σκευτούμε το τιμή - απόδοση , θα κερδίσουν την μάχη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάϊος 3, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Αν και αργησα λιγο, επιτελους εχω τα Logitech Z-5500 στην κατοχη μου και ειμαι τρισευτυχισμενος! Αγοραστηκαν στην τιμη των 320 ευρω απο τοπικο φιλικο μαγαζι. Πολυ καλα απο αποψη ποιοτητας κατασκευης, και αισθητικα, κοσμηματα εινια πανω στο γραφειο. Απο αποψη ηχητικης αποδοσης ειναι πραγματικα αποστομωτικα! Αψογη αναπαραγωγη ολων των συχνοτητων και με το παραπανω, και πολυ καθαρος ηχος. Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι σε μουσικη το μπασο ειναι λιγακι τσιμπημενο, αλλα με λιγο tune down ερχεται στα ισα του. Σε ταινιες πραγματικα δεν περιγραφονται. Εβαλα το Star Wars III: Revenge of the Sith, (PowerDVD, και με την επιλογη "by SPDI/F, ωστε να αποκςλικοποιουν τα ηχεια τα Dolby Digital, DTS κλπ) και εμεινα με το στομα ανοιχτο! Λες και ησουν σε cinema! Εχουν ομως ενα πραγματικα μεγαλο μειονεκτημα.... Με μπριζωσαν για μεγαλυτερη οθονη!!! E, δεν μπορεις να εχεις αψογο ηχο κ να βλεπεις την ταινια σε 17" monitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
didymos Μάϊος 3, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Αψογη αναπαραγωγη ολων των συχνοτητων και με το παραπανωΤώρα αυτό τι το ήθελες;Το εργαλείο μπορεί να είναι best value for money αλλά το μπάσο είναι τόσο πολύ που μπουκώνει και υπερκαλύπτει αρκετό φάσμα ψηλά. Μη σε ξεγελά το ότι είναι καθαρός ο ήχος, είναι πολύ σκληρός και άχρωμος και όταν ακούς μουσική είναι εμφανές!Καλά για ταινίες εννοείται ότι είναι υπεραρκετό...Τα Klipsh αν και αυτά έγιναν γνωστά για την κόρνα τους και όχι για το γλυκό τους ήχο, είναι σαφώς πιο ποιοτικά και θα το καταλάβαινες στη μουσική. Πιο δεμένο μπάσο και πιο συγκρατημένο, αφήνει κι άλλες συχνότητες να ακουστούν.Βέβαια θα έχανες κάποιες ευκολίες όπως να τα έχεις όλα μόνιμα συνδεδεμένα που για μένα θα μετρούσε περισσότερο, οπότε πιστεύω ότι καλά έκανες και πήρες τα Z-5500. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάϊος 3, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Το ειπα, οντως το μπασο ειναι τσιμπημενο εργοστασιακα. Και με λιγο tweak στον controler και στο equaliser του winamp φτιαχνει αρκετα. Κ ουτως η αλλως, front-ported ειναι. Για μπιστηγμα ειναι οτι πρεπει, σε ποιοτητα μπορει να χανει λιγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek1442169120 Μάϊος 3, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 θα έχανες κάποιες ευκολίες όπως να τα έχεις όλα μόνιμα συνδεδεμένα που για μένα θα μετρούσε περισσότερο, οπότε πιστεύω ότι καλά έκανες και πήρες τα Z-5500. Tι εννοείς με αυτό? Με γεια τα ηχεία σταύρε και καλοδούλευτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.