slaught Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2005 Λοιπον χθες οπως επαιζα wow μαυρη οθονη με πεταει στα win και μου λεει οτι "vpu recover".Μετα πολλα ειδα οτι το ανμηστηρακι της καρτας δεν δουλευει.Πηρα σημερα μια artic silenser 5 για ati την εβαλα πανω και παλι το ανεμηστηρακι της δεν λειτουργει,ενω ειναι τοποθετημενο πανω στη τροφοδοσια της καρτας.Ξερει κανεις τι μπορω να κανω ?Για rma δεν το βλεπω γιατι η καρτα ειναι αγορασμενη απο Γερμανια.Οποιος ξερει ας βοηθησει!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaios Νοέμβριος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 ΜΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ATI TOOL ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟ FULL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Δοκίμασε βρε συ να πάρεις ρεύμα από αλλού. Οποιαδήποτε 12άρα λογικά θα κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Νοέμβριος 10, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Το εχω ηδη δοκιμασει το riva ,βλεπω οτι ειναι τριπινο και δεν φτανει εκει που ειναι η τροφοδοσια καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Νοέμβριος 11, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Υπαρχει καμια ψυχτρα που να παιρνει τροφοδοσια απο τη 12αρα του τροφοδοτικου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Νοέμβριος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 To zalman πανω στη δικια μου X800XL παιρνει απο 12V και ειναι αψογο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davelis1442169126 Νοέμβριος 11, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Απο το τροφοδοτικο μπορείς να πάρεις ρέυμα αλλα θα χρειαστεί να κόψεις το καλώδιο δεν ξέρω αν θες να το κάνεις αυτό, εγώ το έχω κάνει σε παλιό PC ήθελα δεύτερο στον επεξεργαστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Νοέμβριος 11, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Ευχαριστω thorLite μαλλον αυριο παω για ψωνια!!!Η zalman μπαινει παντου?Δηλ και σε nvidia?Απο που την αγορασες?Και πιο μοντελο ειναι?Davelis μαλλον δεν θα προβω σ'αυτη την ενεργεια!!!!!Τη θελω να δεχεται 12αρα γιατι εχει χαλασει το pcb της πλακετας και δεν δινει ρευμα ελεος!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davelis1442169126 Νοέμβριος 11, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 ok καλή αγορά θα είναι , σου εύχομαι καλή επιτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Νοέμβριος 11, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2005 Ευχαριστω Davelis ελπιζω να μην αντιμετωπισω αλλο προβλημα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.