Necro Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2005 θέλ να πάρω μια 6600GT .....το πρόβλημα είναι πως η υπάρχουσα 6600GT έχει πανω τη zalman οπότε θα μπει στο δεύτερο slot! παρακάλω, βάση των εμπειριών σας προτείνετε μου μια 6600GT που να έχει όσο καλύτερη ψύξη γίνεται και να κλοκάρετε καλα, γιατί η MSI δε με βοήθησε σε αυτούς τους τομείς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Νοέμβριος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Αν καταλαβα καλα πας για SLi ? Αν ναι , δεν χρειαζεται δυο ιδιες καρτες?Εχεις την δυνατοτητα να βαλεις καποια αλλη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Νοέμβριος 10, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 φυσικά χάρις τη σειρά 80.ΧΧ πράγμα άλλωστε που δηλώνω και στο αφιέρωμα μου για τους nvidia forceware drivers .......απλά έχω παραγγείλει άλλη μια MSI 6600GT και ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας γιατι αυτή που έχω τώρα με τη ζαλμαν δε μου βγήκε καλή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPa-ZorD Νοέμβριος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2005 Εγώ φίλε μου Necro θα σου έλεγα να πάρεις την GiGaByte άν μπορέσεις να την βρείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.