krisiun82 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2005 Εχω DSL και χρησιμοποιω το ονμπορντ λαν της Abit IC7 max3 για να συνδεομαι με το ρουτερ Linksys ...Μεχρι σημερα ηταν ολα καλα αλλα σημερα γυριζοντας σπιτι η αδερφουλα μου ειχε απενεργοποιησει τον λαν κοντρολερ της μητρικης απο τα win και παω και γω να τον ενεργοποιησω παλι (δεξι κλικ στο λοκαλ αρεα ->enable) και με το που ενεργοποιηται κανει ρεσταρτ..Μπαινει παλι windows αλλα ο το λαν ειναι disable...Παω να το αλλαξω παλι σε enable παλι ρεσταρτ..Τελικα το εκανα disable απο το bios(τον onboard lan ) μπηκα win εκανα μονος ρεσταρ το κανω παλι enable απο bios και μπαινω win και το βρισκω μια χαρα enable...Tι να εφταιξε???Το χει παθει κανεις αυτο με την μαξ 3???Μολις δοκιμασα να το κανω disable kai pali enable στα win και παλι ρεσταρτ....Εκανα την μοντα στο μπιος και ειμαι κυριλε...Μηπως κατι παιζει με τα win???
coolmind Νοέμβριος 10, 2005 #2 Νοέμβριος 10, 2005 Καλημερα.Πρωτον κανε disable την καρτα δικτιου απο το device manager και μετα βγαλε το καλωδιο που παει στον router(lan)και κανε παλι enable απο device manager και μετα συνδεσε παλι το καλωδιο lan.Αν σου κανει παλι restart δες αν εχει βγει κανενας καινουργιος driver για την καρτα δικτιου σου,και αν ναι εγκατεστησε τον.Αν εχεις ηδη βαλει τον καινουργιο driver και απο τοτε σου κανει προβληματα δοκιμασε τον παλιοτερο.
krisiun82 Νοέμβριος 13, 2005 Author #3 Νοέμβριος 13, 2005 To προβλημα λυθηκε και υπαιτιος ηταν το Firewall το @@$@%@#μενο Zone Alarm Pro 6.0.κατι ..... Ξαναγυρναω σε Sygate ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.