s_patrik Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2005 Καλησπέρα σε όλους.Εχω αγοράσει μια συσκευή ενδειξης θερμοκρασείας της Coolermaster το Cooldrive 4.Η απορεία μου ειναι η εξής, ενω δουλεύει κανονικά μάλις κάνω restart ή ανοίξω τον υπολογιστή ΟΛΑ τα fans δουλεύουν στις maximun στροφές. υπάρει κάποιος τρόπος που να αποθηκεύει τις ρυθμίσεις των στροφών (το manual δεν αναγράφει τίποτα) 'η μήπως ειναι ελλατωματικ????Υ.Γ. Ειναι πολυ εκνευριστικό κάθε φορα να ρυθμίζω τα fans...!!!Ευχαριστώ προκαταβολικά
kinq1 Νοέμβριος 9, 2005 #2 Νοέμβριος 9, 2005 Αν και δεν ξέρω για το συγκεκριμένο, ξέρω ότι σε κάποια παρόμοια, όταν ανοίγεις τον υπολογιστή, βάζουν για λίγο τους ανεμιστήρες σε φουλ στροφές και μετά τους ρίχνουν σιγά σιγά. Δες μήπως αυτό γίνεται και στο δικό σου.
SoulRiver Νοέμβριος 10, 2005 #3 Νοέμβριος 10, 2005 Παντως οτι και να γινεται σε παρακαλω ενημερωσε μας γιατι την εν λογο συσκευη την εχω στο ματι για αγορα
y3k Νοέμβριος 11, 2005 #4 Νοέμβριος 11, 2005 Εάν στις επαναφέρει λίγο πιο μετά απο την επανεκίνηση τότε είναι οκ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.