Jump to content

Βάλτε όλοι ενα χεράκι να το γεμίσουμε. Αξίζει

Anexitilos

Recommended Posts

Γεια και πάλι στο forum,

Μια ερώτηση-παράκληση είδα ένα ποστ σχετικά με epson εκτυπωτές μελάνια κτλ Θα ζήταγα λοιπόν και εγώ με τη σειρά μου ένα οδηγό για εκτυπωτές που επίσεις κατέχουν μεγάλο κομμάτι της αγοράς όπως Lexmark και HP. Για 2 λόγους

1. έχω έναν lexmark z515 και έπαθα την εξής πλάκα: εκτύπωσα μία φορά και μετά από κανα μήνα πήγα να ξαναεκτυπώσω και το μάυρο μελάνι είχε κολλήσει και δεν μπορεσα να το ξεκολήσω ούτε με οινόπνευμα τα ακροφύσια ούτε με λειτουργία καθαρισμού από το πρόγραμμα του! Έλεος μια εκτύπωση μόνο είχα κάνει!

2. έχω και έναν ΗΡ photosmart 7450 (όχι δεν κάνω συλλογή...) και ξέρω ότι οι ΗΡ γεμίζουν εύκολα πάλι τα μελάνια τους αλλά δεν ξέρω πως

Ξέρω πως για να καλύψουμε όλες τις μάρκες και όλα τα μοντέλα εκτυπωτών θέλουμε ξεχωριστό site απλά θέλω όσοι ξέρουν να παραθέτουν της γνώσεις τους, το μοντέλο του εκτυπωτή τους και τον τρόπο που καθάρισαν ή ξαναγέμισαν τα μελάνια τους. Νομίζω θα φανεί σε πολλούς αρκετα χρήσιμο

Ευχαριστώ

Δυστυχώς αν δε δω και δεν δοκιμάσω 2-3 φορές δεν μπορώ να σου πω μπαρούφες. Γενικώς κάποιους τρόπους γεμίσματος μπορείς να βρεις στο inkline.gr .Δε θυμάμαι για ποια έχει και ποια δεν έχει αλλά είναι μια αρχή.

Γενικώς δοκίμασε και να ψάξεις στο νετ

εγώ εδώ και ένα χρόνο εμπιστεύομαι τα παιδιά εδώ www.cartridgeworld.gr σίγουρα είναι λίγο ακριβότερα από το να το κανεις μονο σου...άσε που το rezet τον chip έχει γίνει λίγο παλουκάκι τώρα πια...

όντως είναι δύσκολο και υπάρχει και το ρίσκο να καταστρέψεις το cartrize αλλά είναι τόσο φθηνό που αξίζει τον κόπο. Κοίταξα στο inkline.gr (παλιά σελίδα..) πήρα μερικά μαθήματα. Αλλά έχω 2 απορίες πως βλέπω τον τύπο του cartrize? και που πάω να ζητήσω αυτά τα μελάνια, σε βιβλιοπωλείο ας πούμε...? ΚΑΙ με τί όνομα? αν πω dye ή pigment θα καταλάβουν? δεν έχουν κάποια πιο απλή ονομασία?

Ευχαριστώ

<<Κοίταξα στο inkline.gr (παλιά σελίδα..) πήρα μερικά μαθήματα. Αλλά έχω 2 απορίες πως βλέπω τον τύπο του cartrize?>>

Για τον εκτυπωτή σου τα cartridge είναι τα #56 και #57, μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις και τα #27, #28 (μισή χωρητικότητα). Οδηγίες εδώ www.inkline.gr/inkjet/instructions/hp/hp56-57.htm , αλλά προσοχή, δεν είναι ολόκληρες, μόνο περιληπτικές.

<<και που πάω να ζητήσω αυτά τα μελάνια, σε βιβλιοπωλείο ας πούμε...? ΚΑΙ με τί όνομα? αν πω dye ή pigment θα καταλάβουν? δεν έχουν κάποια πιο απλή ονομασία?>>

Εδώ σε "πιάνω" λίγο αδιάβαστο... :002: Έχει γεμίσει η αγορά με κόσμο και μαγαζιά που πουλάνε μελάνια, refill kit (έτσι λέγονται), συμβατά και έτοιμα ξαναγεμισμένα (ή αλλιώς ανακατασκευασμένα), κλπ. Και ένας από αυτούς είμαι και εγώ, στείλε μου email να σου στείλω αναλυτικές πληροφορίες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.