perix7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2005 Εδω και 2 μερες η οθονη του υπολογιστη ειναι θολη και μετα βιας μπορει καποιος να κοιταει για πανω απο 5 λεπτα. Εβγαλα την οθονη και την δοκιμασα στο pc ενος φιλου και εδειχνε μια χαρα....εχω μια fx-5200 και σκεφτομε μηπως το προβλημα ειναι η καρτα...δοκιμασα και αλλους drivers αλλα το ιδιο.................καμια ιδεα??????? :102: :102: :102: :102: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Νοέμβριος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Αλλαξε τα Hz.Μπορει να την ζοριζεις και γι αυτο να θολωσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Νοέμβριος 9, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Απ' την εικόνα που δίνεις δεν καταλαβαίνω πολλά. Η θολούρα υπάρχει πριν φορτώσεις τα windows;Δες όπως σου είπε ο soulriver τα hz της οθόνης καθώς και επιλογή για cleartype κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
perix7 Νοέμβριος 9, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Οταν φορτωνει τα windows δεν καταλαβαινω να εχει θολουρα και στην αρχη οταν μπαινω ειναι λιγο αλλα οσο παιρναει η ωρα χειροτερευει........δοκιμασα και σε αλλεσ αναλυσεις και επαιξα με τα hz αλλα το ιδιο................cleartype???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Νοέμβριος 9, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 άμα είναι μονο στα γράμματα δόκιμα να κανεις το εξής....Δεξί click στο desktop>ιδιότητες>εμφάνιση>εφέ>και εκεί που λέει μέθοδος στρογγυλοποισης τον άκρων στις γραμματοσειρές οθόνες πατα τυπική και όχι clear type...Δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν κατάλαβα και πολύ καλά την εικόνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Νοέμβριος 9, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2005 Δοκίμασε να ανοίξεις το command prompt (πάτα run και τύπωσε cmd) και πάτα ALT+ENTER για να το κάνεις full screen.Γράψε μερικές βλακείες να δεις εκεί τι παίζει με το κείμενο αν είναι θολό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Νοέμβριος 10, 2005 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Δοκιμασε επισης να ξαναπερασεις drivers για καρτα γραφικων και οθονης αν υπαρχουν η να βαλεις καποια αλλη εκδοση drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
papias1442169090 Νοέμβριος 12, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 ενας φιλος ειχε παρομιο προβλημαανιξαμε την οθονη και καθαρισαμε την επαφη στον προβολεα και λυθικε το προβλημα αλλα σε crt οθονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacksheep Νοέμβριος 12, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ ρώτησα τεχνικό και μου είπε ότι φτάει ο μαγνητισμός Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Νοέμβριος 12, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 Βασικά πες μας άμα το έλυσες το πρόβλημα η όχι...Και άμα ναι πως....Και άμα όχι άμα τα δοκίμασες αυτά που σου είπαμε...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Νοέμβριος 12, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2005 σε μένα με το cleartype on χαλάει αισθητά η ποιότητα τις οθόνης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perix7 Δεκέμβριος 18, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Συγγνώμη για την μεγάλη καθυστέρηση αλλα υπήρχαν αρκετοί λόγοι γίαυτή................λοιπόν δοκίμασα ότι μου είπατε εδώ αλλα τίποτα δεν έγινε και τελικά την πήγα σε άλλον ηλεκτρονικό και μου είπε ότι είχαν κουνηθεί κάποια τραντζίστορ της οθόνης...................την πήρα σπίτι μόλις πριν 10 μέρες και είναι ok.................thank'σ all.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Δεκέμβριος 19, 2005 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αφού η θολούρα αποτυπώνεται στην εικόνα που έβαλες στο πρώτο σου post αυτό που μπορείς να καταλάβεις είναι ότι δεν φταίει η οθόνη αλλα κάτι άλλο. Γιατί αν έφταιγε η οθόνη η εικόνα θα ήταν μια χαρά σε μας όταν την ανοίγαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezzanine Δεκέμβριος 27, 2005 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 Ρυθμισε το refresh rate πιο χαμηλά, εχω μια παλια iiyama που φτανει και 120hz στα 1280 αλλα πανω απο τα 85 η οθόνη γινεται θολή και χανει και λίγο contrast. Φρόντισε να μην υπάρχουν κοντα της ηχεία, μπριζες, αλλα καλώδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.