Hemispasm1442169066 Δεκέμβριος 13, 2005 #81 Δεκέμβριος 13, 2005 Χαιρομαι που τωρα δεν εχεις προβληματα με τα μεσα αυτα τουλαχιστον. Το δικο μου συμπερασμα ειναι οτι αν ησουν λιγο πιο δεκτικος στις συμβουλες μας και δοκιμαζες και με αλλα 2-3 μεσα θα ειχες γλυτωσει αρκετη ταλαιπωρια αρκετα νωριτερα Οσον αφορα στη ποιοτητα εγγραφης σε -R μεσα, τουλαχιστον σε 10 περιπου μεσα διαφορετικων κατασκευαστων που εχω δοκιμασει και σκαναρει μεχρι τωρα δε συναντησα σε κανενα κακη ποιοτητα εγγραφης. As a sidenote εχω τελειωσει ολα τα Tests για το review αλλα δεν εχω βρει το χρονο να τελειωσω και το γραψιμο, ελπιζω μεσα στην εβδομαδα να εχει ανεβει.
sa1901 Δεκέμβριος 14, 2005 Author #82 Δεκέμβριος 14, 2005 Τελικά αυτό που υποπτευόμουν ισχύει, φταίει το write strategy στα -R media.Από την άλλη αγόρασα για πρώτη φορά +R media και συγκεκριμένα Verbatim 16x.Τα έγραψα 12χ και ω του θαύματος ούτε σπασίματα ούτε κολήματα ούτε τίποτε περίεργο.Ξαναέγραψα σε ταχύτητα 16χ, πάλι όλα καλά.Συμπέρασμα 2ο, λόγω chip Phillips -η οποία ως γνωστόν είναι και από τους αρχικούς σχεδιαστές και υπέρμαχος του +R format-έδωσαν μεγαλύτερη βαρύτητα σε αυτό αφήνοντας σε 2η και αρκετά υποδεέστερη μοίρα ,από πλευράς συμβατότητας και τρόπου εγγραφής το -R format. Απ' ότι λένε οι περισσότεροι, τα +R είναι καλύτερα από τα -R. Εκτός από περιπτώσεις ασυμβατότητας με τα standalone player, δεν βρίσκω λόγο να μην τα προτιμάς. Επίσης, η αναζήτηση των καλύτερων οπτικών δίσκων έχει τελειώσει. Τουλάχιστον σε αυτό το forum. http://www.e-shop.gr/search_ana.phtml?brand=TAIYO%20YUDEN&category=DVD-Recordable,DVD-Dual%20Layer,DVD-REWRITABLE,CD-Recordable,CD-Rewritable,Data%20Cartriges,DDS%20Tapes,Disk%20Cartridges,Tape%20Cartridges,ZIP%20Disks,JAZ%20Disks,%C4%E9%F3%EA%DD%F4%F4%E5%F2 Τραγέλαφος 2ος το recorder ήρθε σε μένα με το Star Wars III μέσα, φυσικά σπασμένο και με τους αρχικούς τίτλους στα ρώσικα.Τι να πεις!!!!!!!!Τα 5 ευρώ τώρα μου τα ζήτησαν όχι για μεταφορικά αλλά γιατί απασχόλησα το service με μια συσκευή που δεν είχε πρόβλημα!!!!!!!!!! Ναι. Αυτό είναι καινούριο φρούτο. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΣΦΑΛΜΑ ΥΛΙΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΡΕΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ 5 Ή 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑ Ή ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. Στέλλα κατέβασε - αν δεν το έχεις κάνει ήδη- το καινούργιο firmware update που όπως λένε διορθώνει εκτός των άλλων και ασυμβατότητες του drive με το Q Suite. Mόλις, διαπίστωσα και γω την ύπαρξη καινούριας έκδοσης. Αλλά άρχισα να διαβάζω αυτό (δεν έχω διαβασει ακόμη όλες τις σελίδες) και από το BSMB γύρισα αρων άρων στο BSLB. Θα το μελετήσω λίγο ακόμη...
ambientc Δεκέμβριος 14, 2005 #83 Δεκέμβριος 14, 2005 Διάβασα και εγώ τις αναφορές για το BSNB -φυσικά όχι όλες-και έβαλα την BSLB.Η ερώτηση που έχω να κάνω είναι η εξής.Αν βάλω το σπασμένο firmware BSLBRPC1 απο το rpc1 που ξεκλειδώνει τις περιοχές θα έχει κάποια επίπτωση στην ποιότητα εγγραφής ή όχι;
Orthodox Δεκέμβριος 15, 2005 #84 Δεκέμβριος 15, 2005 Δε νομίζω να κάνει τπτ παραπάνω από το να ξεκλειδώνει τα regions codes.Περιμένω και γω τα +R να δω αν έχουν διαφορά με τα –R και φυσικά αν μη το άλλο από τα TY…
gskrekos Δεκέμβριος 15, 2005 #85 Δεκέμβριος 15, 2005 Το 716 που εχω τα παει μια χαρα ειναι και σε sata η διαφορα του ειναι οτι εχει 8mb cache εναντι των δυο πυ εχουν τα αλλα
ambientc Δεκέμβριος 15, 2005 #86 Δεκέμβριος 15, 2005 ΚαλησπέραΈβγαλα τα μάτια μου διαβάζοντας τη συζήτηση των μελών του cdfreaks για το 1640.Αυτό που κατάλαβα είναι ότι το BSLB είναι το σταθερότερο και καλύτερο Firmware σε γενικές γραμμές.Αυτό που δεν κατάλαβα και δεν ξεκαθάρισα είναι τι γίνεται με τις ρυθμίσεις Solidburn, Overspeed,WOPC.Η ενεργοποίησή τους βοηθά την εγγραφή ή είναι καλύτερο να είναι απενεργοποιημένα;Επίσης θα ήθελα την άποψή σου για το post #83
kerneld Δεκέμβριος 16, 2005 #87 Δεκέμβριος 16, 2005 Επίσης, η αναζήτηση των καλύτερων οπτικών δίσκων έχει τελειώσει. Τουλάχιστον σε αυτό το forum. http://www.e-shop.gr/search_ana.phtml?brand=TAIYO%20YUDEN&category=DVD-Recordable,DVD-Dual%20Layer,DVD-REWRITABLE,CD-Recordable,CD-Rewritable,Data%20Cartriges,DDS%20Tapes,Disk%20Cartridges,Tape%20Cartridges,ZIP%20Disks,JAZ%20Disks,%C4%E9%F3%EA%DD%F4%F4%E5%F2 sa1901 Επειδή το link δείχνει να μην δουλεύει, για πoια δισκάκια συγκεκριμένα μιλάμε?
sa1901 Δεκέμβριος 16, 2005 Author #88 Δεκέμβριος 16, 2005 sa1901Επειδή το link δείχνει να μην δουλεύει, για πoια δισκάκια συγκεκριμένα μιλάμε? Το link δεν είναι για συγκεκριμένο δισκάκι, αλλά για όλα τα Taiyo Yuden. Ακόμα και τα χειρότερα TY, είναι πολύ καλύτερα από πολλά άλλα που κυκλοφορούν.
ambientc Δεκέμβριος 17, 2005 #89 Δεκέμβριος 17, 2005 Παραθέτω την άποψη ενός από τα πιο διακεκριμένα μέλη του cd freaks-σύμφωνα πάντα με τα άλλα μέλη του forum- για τη σωστή αναβάθμιση του firmware στο Benq 1640.Hi Bad scans = Bad f/w ?When flashing it's important to get it right & not rush it.Suggestions: (1640)Drive emptyTray openFlash using cvt. file initially when changing version (consider flashing to a f/w that doesn't support SB/OS etc, then flash upgrade.)Be prepared to reflash if results aren't that promisingWhen flashing is complete close all windows (tray should close automatically)Let pc restart automaticallyYou should then get results that are like these. (These are what I get typically)bulletx compare your scans with mine & consider doing the above. Note my PIE/PIF lower than yours.QS better.Αν θέλει κάποιος μου εξηγεί πως γίνεται σε απλά ελληνικά.Ευχαριστώ Να΄στε καλάΥΓ Ο συγκεκριμένος με αυτόν τον τρόπο φλάσαρε το δικό του και τα αποτελέσματα εγγραφής σε όλους τους τομείς είναι από τα καλύτερα -αν όχι τα καλύτερα- που έχω δει σε όλους τους τομείς. Firmware BSNB
Hemispasm1442169066 Δεκέμβριος 17, 2005 #90 Δεκέμβριος 17, 2005 Παραθέτω την άποψη ενός από τα πιο διακεκριμένα μέλη του cd freaks..Για τον zebadee λες? .. Πιστεψε με δεν υπαρχει σωστος η λαθος τροπος να κανεις update το firmware, ή γινεται ή δε γινεται .. δεν αλλαζει τιποτα με αυτα που αναφερει Anyway, για να κανεις το update θα χρειαστεις τα cvts και ειτε το BQFlasher του Quickee (χρειαζεται ASPI) η το WinDWFlasher. Ενα γρηγορο ψαξιμο στο google θα σου δειξει που να τα βρεις
sa1901 Δεκέμβριος 17, 2005 Author #91 Δεκέμβριος 17, 2005 Αυτό που δεν κατάλαβα και δεν ξεκαθάρισα είναι τι γίνεται με τις ρυθμίσεις Solidburn, Overspeed,WOPC.Η ενεργοποίησή τους βοηθά την εγγραφή ή είναι καλύτερο να είναι απενεργοποιημένα;Δυστυχώς δεν έχω βρει τον χρόνο να ασχοληθώ με αυτές τις ρυθμίσεις. Προς το παρόν τα έχω όλα στο default. Μόνο το booktype ρύθμισα.Αν πετύχω κάτι διαφορετικό, θα ποστάρω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.