Jump to content

BENQ 1640 στο e-shop!

sa1901

Recommended Posts

αν έβγαινε σε μαύρο θα ήταν άψογο...σκέφτομαι να βάλω το Benq στον σταθερό και το νεκ να το έχω μόνιμα σε usb2 για τον φορητό, που γράφει σε ταχύτητα χ2 και ξημερώνει μέχρι να γράψει ένα dvd...

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply
αν έβγαινε σε μαύρο θα ήταν άψογο...σκέφτομαι να βάλω το Benq στον σταθερό και το νεκ να το έχω μόνιμα σε usb2 για τον φορητό, που γράφει σε ταχύτητα χ2 και ξημερώνει μέχρι να γράψει ένα dvd...

:085: Μα άμα σου πω 3-4 φορές ήμουνα στο τσικ να κάνω την παραγγελία και την ακυρώνω γιατί το θέλω και γω μαύρο… Θα μου χαλάσει όλη την πρόσοψη ρε γμτ… :102:

H εταιρεία το βγάζει και σε μαύρο. Δεν το θεωρώ απίθανο να εμφανιστεί και το μαύρο σε λίγο καιρό.

Ήρθε επιτέλους. :)

To κακό είναι ότι το e-shop έχει αρχίσει τα "καλά" του Πλαισίου, μου φαίνεται. :013: Η συσκευασιά που μου ήρθε ήταν ανοιγμένη και κλεισμένη ξανά. Συγκεκριμένα ήταν σκισμένο ένα αυτοκόλλητο που εξασφαλιζε ότι η συσκευασια δεν έχει ανοιχτεί και έγραφε πάνω "IF SEAL BROKEN CHECK CONTENTS BEFORE ACCEPTING". :062:

Τι να κάνω τώρα; Η συσκευή μέσα μοίαζει άθικτη και όλα τα παρελκόμενα περιλαμβάνονται. Μου φαίνεται θα αρχίσω κα πηγαίνω για παραλαβή από το κατάστημα και αν δεν είναι όλα όπως πρέπει, δεν θα τα παίρνω ... :012:

Το λέω αυτό, γιατί και μία μητρική που πήρα πρόσφατα φαινόταν "πειραγμένη". :062:

Ελπίζω το drive να δουλεύει τουλάχιστον... Πως καταφέρνουν να σου την σπάνε ρε γ@μώτο...

Ισως τού 'κανε κανείς κανα test drive για να δεί αν δικαιολογεί τη φήμη του...αστειεύομαι...

...απο σένα εξαρτάται...απ' το να μείνεις με την απορία ή την ανησυχία ότι μπορεί να είναι χρησιμοποιημένο ή ο,τιδήποτε κι αν δεν το χρειάζεσαι άμεσα πάρ' τους τηλέφωνο και ζήτησέ τους άμεση αντικατάσταση...ψάλλε τους και κανα ψαλμό να ξεδώσεις...

...μπορείς βέβαια να το δοκιμάσεις κι αν δεις ότι δουλεύει κανονικά να το κρατήσεις...(ο ψαλμος εδώ είναι προαιρετικός)...

ΛΟΛ, καλα Στελλα αν συνεχισεις με τον ιδιο ρυθμο την "ανακυκλωση" εξαρτηματων βλεπω να μη χωραει η υπογραφη σου τα pc. :003:

καλα, τι τα κανεις τοσα pc φουλ εξοπλισμενα?

Σκέφτομαι την αγορά DVD-R και είχα καταλήξει στο NEC 4550. Ακουω όμως πολλα για το BENQ και μου βάλατε ιδέες... Τι λέτε εσείς? Εξακολουθω παντως να πιστεύω οτι το NEC μαλλον ειναι πιο αξιοπιστο... Ασε που δεν εχει και μαυρο! Αυτο που το βαζεις???

Μου φαίνεται θα πάρω το 716 που έχει και δυο προσόψεις είναι και εγγυημένο...

Κάτσε όμως να μας πει και εντυπώσεις η Στέλλα αφού το πήρε που το πήρε και ίδωμεν..

Κάτσε όμως να μας πει και εντυπώσεις η Στέλλα αφού το πήρε που το πήρε και ίδωμεν..
Θα βγει online αναλυτικο review για το PX740A (BenQ1640) στο PCTechnology λιaν συντομως (in other words οταν στρωσω το **** μου να γραψω το κειμενο δηλ :p )

Χαρίζω μια μαυρη προσοψη απο Plextor 716A καινουργια

Οποιος στειλει πρωτος pm του την εστειλα.

Ήρθε επιτέλους. :)

To κακό είναι ότι το e-shop έχει αρχίσει τα "καλά" του Πλαισίου, μου φαίνεται. :013: Η συσκευασιά που μου ήρθε ήταν ανοιγμένη και κλεισμένη ξανά. Συγκεκριμένα ήταν σκισμένο ένα αυτοκόλλητο που εξασφαλιζε ότι η συσκευασια δεν έχει ανοιχτεί και έγραφε πάνω "IF SEAL BROKEN CHECK CONTENTS BEFORE ACCEPTING". :062:

Τι να κάνω τώρα; Η συσκευή μέσα μοίαζει άθικτη και όλα τα παρελκόμενα περιλαμβάνονται. Μου φαίνεται θα αρχίσω κα πηγαίνω για παραλαβή από το κατάστημα και αν δεν είναι όλα όπως πρέπει, δεν θα τα παίρνω ... :012:

Το λέω αυτό, γιατί και μία μητρική που πήρα πρόσφατα φαινόταν "πειραγμένη". :062:

Ελπίζω το drive να δουλεύει τουλάχιστον... Πως καταφέρνουν να σου την σπάνε ρε γ@μώτο...

Μου ήρθε και μένα σήμερα αλλά η συσκευασία ήταν ok... Αυτό που δε μου άρεσε πάντως είναι ότι αν και retail συσκευασία δεν είχε καλώδιο ΑΤΑ όπως επίσης μόνο 2 βιδάκια... :012:

Καημός βέβαια αλλά λέμε τώρα…. :050:

Μου ήρθε και μένα σήμερα αλλά η συσκευασία ήταν ok... Αυτό που δε μου άρεσε πάντως είναι ότι αν και retail συσκευασία δεν είχε καλώδιο ΑΤΑ όπως επίσης μόνο 2 βιδάκια... :012:

Καημός βέβαια αλλά λέμε τώρα…. :050:

Αυτό με τα 2 βιδάκια το διάβασα και σε reviews του εξωτερικού. :026:

Πάντως το drive μέχρι τώρα, τα πάει τέλεια. Μάλλον από περιέργεια είχαν ανοίξει το δικό μου. :074:

To 1640 τελείωσε .ΤΟ 1620 τι λέει?

Eίσαι και άτυχος. Χτες (Τετάρτη) το είχε πάλι στον κατάλογο.

Μάλλον λόγω ζήτησης εξαφανίζονται, όταν εμφανιστούν.

To 1640 τελείωσε .ΤΟ 1620 τι λέει?

Έχω το 1620 εδώ και κάνα χρόνο και κάνει πολύ καλές εγγραφές, ειδικά με το τελευταίο firmware στα +R φτάνει ποιοτικά ακόμα και το Plextor 716 που έχω συγκρίνει από φίλο, το μόνο στο οποίο το 1640 είναι καλύτερο είναι οι λειτουργίες overspeed-solidburn που διαθέτει. Πάντως με τόσο μικρή διαφορά τιμής και γω το 1640 θα παιρνα τώρα

Στέλλα και Hemispam ποιό από τα δυο συμφέρει πιο πολύ από άποψη αξιοπιστίας το Benq 1640 ή το Plextor 740A; Επίσης από άποψη ευελιξίας και αξιοπιστίας σε διάφορα Quality scans; Η ποιότητα εγγραφής είναι και στα δυο όμοια; Αξίζει την παραπάνω οικονομική επιβάρυνση το Plextor; Πάντως από το e-shop το 1640 εξαφανίστηκε. Άντε να δούμε πότε θα το ξαναφέρει!!!!!!

Δεν έχω και το Plextor για να μιλήσω με βεβαιότητα, αλλά φαντάζομαι ότι θα έχουν τις ίδιες επιδόσεις, αφού το plextor εσωτερικά είναι ένα Benq 1640.

To επιπλέον κόστος του Plextor σου παρέχει άριστο RMA για 2 χρόνια. Το e-shop δίνει για το Benq 1 χρόνο εγγύηση παρόλο που η κατασκευάστρια εταιρεία δίνει 2. Γενικά είναι να μην σου τύχει, γιατί αν είναι να διεκδικείς τα δικαιώματα που πρέπει να έχεις, σώθηκες...

24 Monate Austausch-Service

http://www.benq-eu.com/products/storage/?product=526&page=specifications

http://www.benq-eu.com/ServiceAndSupport/contact/index.cfm?region=54

Eπίσης απ' όσο γνωρίζω, από το Plextor έχει αφαιρεθεί η δυνατότητα σκαναρίσματος των media.

Eπίσης απ' όσο γνωρίζω, από το Plextor έχει αφαιρεθεί η δυνατότητα σκαναρίσματος των media.
Yep καθως και οι τεχνολογιες solidburn/overburn - συν αλλες μικροδιαφορες στο tray mechanism και fornt bezel υποθετω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.