Jump to content

BENQ 1640 στο e-shop!

sa1901

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Εντάξει βρε παιδιά. Όποιος θέλει είπαμε. Δεν είπαμε με το ζόρι....

EDIT: Ας προσθέσω κάτι παραπάνω

To sum it all up, this is the best we could say: An unpolished diamond, the drive performs excellent in almost every area and offers features that really puts it ahead of the competition” We will probably never find a perfect drive, but this drive is among the better if not the best drive we have reviewed and we hand out our “Editors Choice” award to it.

http://www.cdfreaks.com/article/226/11

:p

Και ότι σκεφτόμουνα το 1620…. Δεν το έχουν όμως σε μαύρο και θα τα χαλάσουμε… :D

Το αντίστοιχο dvd-rom 1650 αξίζει να τα πάρω πακέτο?

Κάτι κάπου είχε πει ο χέμι ότι μοιράζεται κομμάτια με το πλεξ

To Plextor 740 είναι το Benq 1640 με κομμένες κάποιες δυνατότητες, όπως αυτή του σκαναρίσματος των media.

Αν κατάλαβα καλά κομμένες δυνατότητες έχει το πλέξτορ? Το μπενκιού υποστηρίζεται από το nerocd/dvd speed?

Γιατί το Plextor 740 το έχει το e-shop 70 ευρώ και το 716 στα 110 ευρώ?

Υπάρχει κάτι το εξερετικό στο 716 εκτός από τις δυο προσόψεις ή είναι λόγο διαθεσιμότητας που ως συνήθως πάνε ανάποδα οι τιμές???

Γιατί το Plextor 740 το έχει το e-shop 70 ευρώ και το 716 στα 110 ευρώ?

Υπάρχει κάτι το εξερετικό στο 716 εκτός από τις δυο προσόψεις ή είναι λόγο διαθεσιμότητας που ως συνήθως πάνε ανάποδα οι τιμές???

Δεν κατάλαβα ακριβώς την ερώτηση...

Οι τιμές είναι αυτές γιατί τόσο κοστολογούνται τα drives. Το 740 είναι σχετικά καινούριο, ενώ το 716 όχι. Οπότε είναι αναμενόμενο να έχει πέσει η τιμή του. Άσε που η Disk Impex έχει βάλει ήδη στον καταλογό της, τον αντικαταστάτη του (βλέπε 760).

Ναι αλλά συνήθως το καινούριο είναι πιο ακριβό και εδώ το 740 είναι νεότερο μοντέλο αλλά φθηνότερο από το 716…!!!

Ναι αλλά συνήθως το καινούριο είναι πιο ακριβό και εδώ το 740 είναι νεότερο μοντέλο αλλά φθηνότερο από το 716…!!!

Δεν είναι ακριβώς έτσι.

Το 740 φτιάχτηκε για να προσελκύσει πελάτες που δεν διαθέτουν ή δεν θέλουν να διαθέσουν τα χρήματα που απαιτεί ένα plextor. Γι' αυτο και δεν είναι "plextor inside".

Είναι απλά ένα μοντέλο θεωρητικά "μικρότερων δυνατοτήτων" από το μεγάλο της Plextor.

To 716 ηταν το κορυφαίο drive της plextor και ήδη αντικαταστάθηκε από το 760.

Κατατοπιστικότατη όπως πάντα η Στέλλα….

Επομένως πάμε για BenQ 1640…… :023:

Σε 1-2 ώρες περιμένω να μου το φέρουν. Από την χαρά μου, το έχω ήδη βαλει στην υπογραφή μου. :D

Σε 1-2 ώρες περιμένω να μου το φέρουν. Από την χαρά μου, το έχω ήδη βαλει στην υπογραφή μου. :D

Στέλλα είσαι περίπτωση.:)

Οι κοπέλλες που σχετίζομαι εγώ μόνο όταν πάνε στον Hondo κάνουν έτσι........ :079:

Απο το 740 Plex δεν ειμαι καθόλου ευχαριστημένος.

Ενω το 716 που επισης εχω σκίζει.

Τωρα για benQ δεν μου γεμιζει το ματι η μάρκα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.