Jump to content

Περιεργο υλικο που δεν ξερω πως λεγετε....

stknightmare

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον παιδια κοιταζοντας καποια κουτια στο moding ειδα κατι φυλλα akasa ,που απο οτι μου πανε ειναι για να κρατανε τον θορυβο του κουτιου σε χαμηλα επιπεδα,δεν ξερω πως λεγονται αυτα τα φυλλα και δεν ξερω που να τα βρω,τιμες και οτιδηποτε αλλο θα πρεπε να χω στο μυαλο μου οσον αφορα αυτο το υλικο ευπροσδεκτα......

Υπαρχει και το ρικοφον που μπαινει αναμεσα στο τοιχο για ηχομονωση και μπορεις να βρεις στο πρακτικερ σε καλυτερες τιμες.

Αρχική απάντηση από Aias

Υπαρχει και το ρικοφον που μπαινει αναμεσα στο τοιχο για ηχομονωση και μπορεις να βρεις στο πρακτικερ σε καλυτερες τιμες.

απο 1 εκατοστο μεχρι 10+ διαλεγεις κ παιρνεις!

Αρχική απάντηση από yaputzis

Μπορείς να τα βρείς εδώ αλλά να έχεις υπόψη σου ότι ανεβάζουν τη θερμοκρασία αρκετά.

δεν ανεβάζει και τοσο την θερμοκρασία..με καλη ροη αέρα στο κουτι μου και ολο καλυμμενο με ρικοφον δεν ειδα ουτε 1 βαθμο διαφορα ειτε σε idle ειτε σε full...

@stknightmare: δεν χρειαζεται να σκασεις 20 ευρω...με 5 ευρω ισως και λιγότερο θα παρεις 1τμ ρικοφον και θα το κολλήσεις ή με βενζινοκολλα ή με ταινία διπλής οψης....θα πρότεινα το δευτερο μιας και πολλες φορές εχω σκεφτει να τα ξεκολλησω και δεν μπορώ λογω της κολλας...εχει ενα μαγαζι κοντά στη στάση αττικής του ηλεκτρικου... δεν θυμαμαι διευθυνση αλλα καποιος θα ξερει μες στο φορουμ

Αυτό που ψάχνεις είναι το Akasa Paxmate, που κάνει περίπου 23, εγώ το έχω βάλει στο δικό μου PC, κάνει πολύ καλή δουλειά όσον αφορά τον ήχο, ενώ άμα υπάρχει καλή ροή αέρα στου κουτί όντως δεν ανεβάζει θερμοκρασία..

To ρικοφον παλικαρια απο που?Βρηκα ενα akasa 25 ευρω και επαθα εγεφαλικο (Λεω δεν αλλαζω τον υπολογιστη καλυτερα )

Το υλικο το βρηκα.Δεν μου λετε να το γεμισω ολο το κομπουτερ?Να βαλω βαση,πανω,αριστερα,δεξια,μπροστα και πισω?Οτι βλεπω θα ριχνω και απο ενα ρικοφον μεσα.....

ΥγΠειρα 2 φυλλα και 2 κολλητικες τανιες 13 ευρω καμμια σχεση με αυτο που δινει η akasa απατεωνες.......

Κατ'αρχας θα βαλεις στα 2 πλαινα του κουτιου, στην οροφη και την βαση. Δες ποσο εχει πεσει ο θορυβος και αν παλι ΔΕΝ εισαι ευχαριστημενος, συνεχισε να βαζεις...

Αρχική απάντηση από stknightmare

Το υλικο το βρηκα.Δεν μου λετε να το γεμισω ολο το κομπουτερ?Να βαλω βαση,πανω,αριστερα,δεξια,μπροστα και πισω?Οτι βλεπω θα ριχνω και απο ενα ρικοφον μεσα.....

Βάλε σε όλες τις μεταλλικές επιφάνειες γιατί εκεί ανακλάται ο ήχος .

By the way υπάρχουν και ίσια ηχωμονοτικά φύλλα αυτοκόλλητα (σαν το ακασα) που τα βρίσκετε σε μαγαζί με ηχομωνοτικά και θερμομονωτικά για οικοδομές (για Θεσσαλονική δες Αρχιτεκτονίδη στην Λαγκαδά) Έχουν λεία επιφάνεια και πάχος από 4χιλιοστά μέχρι 1 εκατοστό. Εγώ την εποχή που είχα αερόψυξη είχα sandwich - πρώτα μία στρώση τέτοιων φύλλων και μετά ρικοφόν. Κανένα πρόβλημα στη θερμοκρασία (νομίζετε οτι το κουτι αποβάλλει πολλή θερμοκρασία άλλωστε ?) και με 7 ανεμιστήρες που δουλεύανε και τη volcano τα πραγματα ήταν υποφερτά από πλευράς ήχου

Το περασα ολο,θα το ξανανοιξω να βαλω αλλο λιγο,η χαρα της δημιουργιας ηταν τεραστια και ολα αυτα με 7 ευρω.....και απο θερμοκρασιες τπτ,43 ειχα 43 εχω.....

Αρχική απάντηση από stknightmare [Σήμερα, στις 02:23]

Το περασα ολο,θα το ξανανοιξω να βαλω αλλο λιγο,η χαρα της δημιουργιας ηταν τεραστια και ολα αυτα με 7 ευρω.....και απο θερμοκρασιες τπτ,43 ειχα 43 εχω.....

Μπράβο φίλε, κι από ήχο πως είναι;

Να πω την αληθεια δεν θυμαμαι πως εκανε παλια,παντως να εξαφανισεις τελειως τον ηχο δεν γινετε,εγω τουλαιχστον δεν το χω καταφερει,βασικα σκεφτομαι να αλλαξω και κουτι.Θενρητικα πρεπει να βαλεις παντου τετοιο πραμα και ειναι λιγο δυσκολο,γιατι υπαρχουν καποια σημεια που φτανεις δυσκολα και τα 2 φυλλλα που δεν μπορεις να τα φουλαρεις γιατι μετα πρεπει και να κλεισεις και το κουτι.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.