Jump to content

Pentium 4 vs Celeron D

Bechli1442169120

Recommended Posts

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply
Δεν διαφονώ με αυτά που λές όμως η διαφορά είναι περίπου 100ευρώ.Α64 3200+ 165ευρώ + Mainboard γύρω στα 140ευρώ =305ευρώ

100€ είναι το ποσό που θα πληρώσεις τουλάχιστον για την αναβάθμιση από 754 και Sempron σε 939 και Α64.

Τώρα αν σου κάτσει ο 3.2 του Bill...

και εγώ τα πρότεινα αλλαγή πλατφόρμας... αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να πούμε ότι μετάβαση σε 939 σημαίνει NF4 που σημαίνει PCIX, και το παλικάρι έχει AGP... δε νομίζω ότι θα ήθελε να αλάξει και κάρτα γραφικών.

και εγώ τα πρότεινα αλλαγή πλατφόρμας... αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να πούμε ότι μετάβαση σε 939 σημαίνει NF4 που σημαίνει PCIX, και το παλικάρι έχει AGP... δε νομίζω ότι θα ήθελε να αλάξει και κάρτα γραφικών.

Βασικά θα αλλάξω και κάρτα γραφικών.Αν πάρω τον Pentium 4 θα πάω για την X800XL αν αλλάξω πλατφόρμα θα πάω για 6800GS.

έαν είναι να αλλάξεις όλα αυτα... τότε καλύτερα να αλλάξεις και πλατφόρμα...

Mπα προτιμώ να δώσω λιγότερα λεφτά να πάρω τον Pentium 4 γιατί ουσιαστικά θα είναι για ένα χρόνο(Ποιός έχει χρόνο για υπολογιστές στην 3η Λυκείου).Μετά βλέπουμε για τους καινουργιους Athlon ή τους Conroe(προβλέποντε πολύ καλοί):)

Γιατί δεν μπορώ να στείλω e-mail στον λογαριασμό yahoo του billpeppa?Moυ έρχεται ένα μύνημα και μου λέει ότι η αποστολή απέτυχε.

Και γιατί να μην του στείλεις p.m. μέσω του forum?

Και γιατί να μην του στείλεις p.m. μέσω του forum?

Πώς γίνεται αυτό?? Βλακεία αυτό που ρωτάω αλλά είμαι νέος στα forum και δεν ξέρω καλά πώς λειτουργούν.

Πώς γίνεται αυτό?? Βλακεία αυτό που ρωτάω αλλά είμαι νέος στα forum και δεν ξέρω καλά πώς λειτουργούν.

Αν πατήσεις στο nick του θα ανοίξει ένα menu. Πάτα στο view public profile. Εκεί, στο menu contact info, θα βρεις ένα link το οποίο λέει " Send a private message to billpeppas ".

Φιλε μονο μια συμβουλή θα σου δώσω γιατί από τιμές για CPU δεν ξέρω.....M A K R I A apo Celeron!!!

Σε λίγο πιστεύω θα τον έχω διώξει οριστικά απο την ζωή μου :041:

Σε λίγο πιστεύω θα τον έχω διώξει οριστικά απο την ζωή μου :041:

το καλύτερ που έχεις να κανεις είναι....Πάνε πάρε έναν P4 να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Intel RuleZZZZ

Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι γενικεύσεις δεν είναι σωστές.

Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια και πράττει ανάλογα.

OK σύμφονοι αλλά οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι με το μέρος της AMD.no offense:)

Φέτος. Αν το καλοκαίρι παρουσιάσει κάτι το πολύ καλό η Intel δεν αποκλείεται να πάμε προς τα εκεί.

Γιατί όχι?

Ακριβώς....Όλοι πάνε με το μέρος με το ποια εταιρία είναι η καλύτερη για μια χρονική περίοδο....Απλά εγώ μένω σταθερό στις παραδώσεις

Intel Rulezzzzz

DFI Rulezzzzzz

nVidia Rulezzz

Logitech Rulezzz

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.