Jump to content

ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΟΥ!!!!

fadasma

Recommended Posts

Δεν έχουν υποδοχές οι ανεμηστήρες, απλά βιδώνουν πάνω στου κουτιού τις τρύπες κάνε το όπως και με αυτούς που έχει τώρα

Έχω δεί σε ένα μαγαζί(δε θυμάμε πιο) κάτι σαν αφρολέξ που αποροφάει τον θόρυβο της akasa ήταν εάν θυμάμαι καλά...Δές αν κάνει αυτό τίποτα για τον θόρυβο... Τώρα για ανεμηστίρες χαμηλών στροφών δεν θα στο πρότεινα γιατι ίσως θα έχεις προβλήματα υπερθέρμανσης...

Nαι καλά λες. Θα αλλάξω τους ανεμηστήρες με αθόρυβους, τι προτείνετε?

Coolermaster γενικως φημιζονται για την αθορυβη λειτουργια.Υπαρχουν στο e-shop.Κ οι Thermaltake που εχω στο κουτι μου ειναι παρα πολυ αθορυβοι.Οι Coolermaster γυριζουν στις 1300rpm νομιζω, οι Thermaltake μου στις 1400.Mη κοιτας που ειναι λιγες οι στροφες.Για εξαερισμο κουτιου ειναι μια χαρα.Μιλαω για 12αρηδες ανεμιστηρες.12αρηδες δεν εχει το nemesis?

Σε μια συζητηση περι ανεμιστηρων καποιος ειχε πει πως ναι μεν οι Coolermaster ειναι αθορυβοι...αλλα λεει δεν εχουν καλη αποδοση...Οσο για τους Thermaltake ναι ειναι αρκετα ησυχοι θα λεγα

46cfm νομιζω ειναι οι coolermaster.Εχω διαβασει κ γω το ιδιο Soulriver αλλα μετριοι στην αποδοση μονο οσον αφορα ψυγεια για υδροψυξη.Για εξαερισμο κουτιου ειναι υπεραρκετοι κατα τη γνωμη μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.