fadasma Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2005 παδιά κάθε φορά το κουτί μου βγάζει ένα ήχο σαν την κόρνα ενος καραβιού,φυσικά ποιο σιγά!!!! Τι να κάνω για να σταματήσω εντελώς τον θόρυβο?Το σύστημα μου αποτελείται από:Intel Pentium 4 3,0 Ghz με ψύχτρα thermaltakeΚουτί NemesisPSU POWER SUPER-SILENT 550 WATTΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ CLUB RADEON X700 Pro 128mbRAM 1gb Dual Speed
SotosLg Νοέμβριος 6, 2005 #2 Νοέμβριος 6, 2005 Εχεις καθαρισει τα ανεμιστηρια σου καθολου? Κοιταξε αν εχουν μπιχλιτσα
Necro Νοέμβριος 6, 2005 #3 Νοέμβριος 6, 2005 νομίζω πως κατάλαβα τι εννοείς και αυτο προέρχεται από το κουτί αλλά απο τον σκληρό νομίζω , αν εννοείς ένα ''γκρρρρρρ'' και πιστεύω πως είναι φυσιολογικό
Εvo8-By-m-diox Νοέμβριος 6, 2005 #5 Νοέμβριος 6, 2005 άμα είναι ένας ήχος που κάνει όταν γραφει:veryfing DMI POOL DATA:τότε είναι φυσιολογικό...άμα πάλι κάνει ένα θόρυβο αγκού κάνει το memory testing όπως ένα μπιρ..τότε είναι πάλι fusioloogiko το ένα(μετά το memory testing)μπορείς να το απενεργοποίησης άμα βγάλεις την τροφοδοσία που παίρνει από την mobo σου το ηχείο!!
fadasma Νοέμβριος 7, 2005 Author #6 Νοέμβριος 7, 2005 Παιδιά δεν νομίζω να είναι κάτι από το bios και το ηχείο το έχω απενεργοποιήσει.Ένας ήχος σαν να προέρχεται από τους ανεμιστήρες. Αλλά το κουτί έχει στα πλάγια έναν μεγάλο και πίσω έναν μικρό, λέτε να φταίει αυτό?
emnezia Νοέμβριος 7, 2005 #7 Νοέμβριος 7, 2005 O ήχος που ακούς 99% είναι από τους ανεμιστήρες.(υποθέτω πως δεν έχεις κάποιο cd στο cd/dvd-rom και να κάνει φασαρία από το spin).Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις 1 - 1 τους ανεμιστήρες να δεις αν είναι κάποιος απ'αυτούς (πρόσεχε απλά με του cpu μην τον αφήσεις πολύ ώρα off)
fadasma Νοέμβριος 7, 2005 Author #8 Νοέμβριος 7, 2005 Ευχαριστώ για την βοήθεια emnezia θα δοκιμάσω και θα πω.Της cpu δεν νομίζω να είναι γιατί η ψύχτρα που έχω βάλει πάνω έχει και ισοσταθμιστή που ελέγχεις τις στροφές,οπότε την έχω τέρμα χαμηλωμένη.
sa1901 Νοέμβριος 7, 2005 #9 Νοέμβριος 7, 2005 Ρίξε μια ματιά και στο ανεμιστηράκι του chipset. Όταν κάνει θόβυρο το συγκεκριμένο, "χαλάει" ο κόσμος...
d|smal Νοέμβριος 7, 2005 #10 Νοέμβριος 7, 2005 κοιτα κ τις καρτα γραφικων κ αυτες συνηθως αν εχουν λιγη σκονη κανουν σαν τον τιτανικο
fadasma Νοέμβριος 7, 2005 Author #11 Νοέμβριος 7, 2005 Θα τα δοκιμάσω όλα αυτά και θα τα σταματήσω για να δω που "χαλάει" ο θόρυβος
duke fleed Νοέμβριος 7, 2005 #12 Νοέμβριος 7, 2005 Αν έχεις κάποιο ρυθμιστή ελέγχου των στροφων για τα ανεμιστηράκια και το χεις βάλει στο χαμηλότερο,πολλές φορές τα ανεμιστηράκια δεν εκκινούν οταν αναβεις τον υπολογιστή,και ακουγεται ενας θόρυβος σαν σφύριγμα,καθώς προσπαθούν να ξεκινήσουν
fadasma Νοέμβριος 7, 2005 Author #13 Νοέμβριος 7, 2005 Παιδιά δοκίμασα όλα τα παραπάνω από όσα είπατε και τελικά κατέλειξα στο συμπέρασμα ότι φταίει ο ανεμιστήρας του κουτιού στα πλάγια(ο αρχικός που είχε δηλαδή) και το πίσω μικρό ανεμιστηράκι στο κουτί, οπότε τι λέτε να κάνω?
Necro Νοέμβριος 7, 2005 #14 Νοέμβριος 7, 2005 www.nzxt.com πατα community, θα βρεις τους υπεύθυνους που τους ξέρω και γω και θα τους περιγράψεις ακριβώς τι συμβαίνει, αν όντως κρίνουν πως προέρχεται απο το κουτί κατα πάσα πιθανότητα θα σου στείλουν ανταλλακτικά η στη χειρότερη περίπτωση θα πρέπει να τους το στείλεις...μην ανυσηχείς είναι πολύ υπεύθυνοι!
fadasma Νοέμβριος 7, 2005 Author #15 Νοέμβριος 7, 2005 OK thanks για την πολύτιμη βοήθεια σου Necro{Demon}. Πήγα πριν από λίγο σε ένα κατάστημα και πήρα ανεμηστήρες χαμηλών στροφών και δεν κάνει θόρυβο καθόλου.
Necro Νοέμβριος 7, 2005 #16 Νοέμβριος 7, 2005 OK thanks για την πολύτιμη βοήθεια σου Necro{Demon}. Πήγα πριν από λίγο σε ένα κατάστημα και πήρα ανεμηστήρες χαμηλών στροφών και δεν κάνει θόρυβο καθόλου.έχεις το απλό νεμεσις η το elite?{το δικό μου :047: } ???πως του τα άλλαξες? είναι εύκολο? το σκέφτομαι καιρό τωρα...
fadasma Νοέμβριος 7, 2005 Author #17 Νοέμβριος 7, 2005 Ναι Necro{Demon} είναι πάρα πολύ εύκολο να τα αλλάξεις χωρίς κανένα φόβο, το απλό nemesis έχω. μες μου αποτελέσματα!
y3k Νοέμβριος 7, 2005 #18 Νοέμβριος 7, 2005 Καθάρισε τους ανεμιστήρες, αν δεν είναι αυτό, βάλε κάποιο βάρος πάνω από το κουτί (πχ ένα βιβλίο), σφίξε λίγο παραπάνω τις βίδες.ΑΝ ο θόρυβος προέρχεται και όταν κουνάς το mouse η η cpu σου είναι 100 είναι πρόβλημα τροφοδοτικού.
Necro Νοέμβριος 8, 2005 #19 Νοέμβριος 8, 2005 εγώ πρέπει να μαθω πως ,γιατί έχω την elite που τα fans συνδέονται με την lcd και αυξομοιώνονται οι στροφές
fadasma Νοέμβριος 8, 2005 Author #20 Νοέμβριος 8, 2005 Πάρε ανεμιστήρες χαμηλών στροφών και σύνδεσέ τα όπως ακριβώς συνδεόνταν πριν, δεν νομιζω να έχεισ πρόβλημα μετά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.