Jump to content

ποια μητρικη?

johnnyar1442169111

Recommended Posts

θα πρέπει να γίνεις πιο συφκεκριμένος ως προς το μοντέλο του Ρ4 (5ΧΧ, 6ΧΧ, παλιος 775? 478?) καθώς επίσης τις ανάγκες σου σε επεκτασημότητα, μελοντική αναβάθμιση (π.χ. σε Dual Core) και το κυριότερο τα χρήματα που θες να διαθέσεις.

P4 Prescott M2 650 LGA socket:775 ,800MHz 3,4 GHz

αυτός είναι ο επεξεργαστής, δεν μ' ενδιαφέρει κάτι άλλο σχετικά με overclock κλπ.

βρήκα αυτές τις δύο ποιά μου προτείνετε?

GIGABYTE GA-8I945P-G

MSI 915GM4-FI

ανάμεσα σε αυτές τις δύο σαφέστατα τη gigabyte

abit με κλειστα ματια παιρνει το περισσοτερο overclocking λογω guru

Αφου πιο πανω λεει πως δεν τον ενδιαφερει το οβερκλοκ τι αμπιτ του κοπανας? :072:

Πιστευω απο τις 2 καλυτερη ειναι η gigabyte αλλα εγω θα επαιιρνα asus...

Πιστευω πως αν εισαι τυπος που αυτο που θελει περιγραφεται ως : Μια μητρικη που να τις πεταξω πανω οτι να ναι και να τα δουλεψει...μαλλον καλυτερα gigabyte.Απ οσα εχω ακουσει ειναι απο τις λιγοτερο "ιδιοτροπες" καρτες και για εναν χρηστη χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις και γνωσεις ειναι πιθανον η καλυτερη επιλογη.

βρήκα αυτές τις δύο ποιά μου προτείνετε?

GIGABYTE GA-8I945P-G

MSI 915GM4-FI

GIGABYTE.

Καλύτερη επιλογή αφού δεν σε ενδιαφέρει και το overclocking όπως λες.

Αφου πιο πανω λεει πως δεν τον ενδιαφερει το οβερκλοκ τι αμπιτ του κοπανας? :072:

Πιστευω απο τις 2 καλυτερη ειναι η gigabyte αλλα εγω θα επαιιρνα asus...

καλα τοτε abit aa8xe xωρις overclock :019:

Καλό θα ήταν όταν μας κάνουν συγκεκριμένες ερωτήσεις να απαντάμε ανάλογα.

Ο άνθρωπος ρωτάει ποια από τις 2 να αγοράσει.

Αν αρχίσει ο καθένας να λέει τα δικά του, δεν φτάνουμε πουθενά.

Καλό θα ήταν όταν μας κάνουν συγκεκριμένες ερωτήσεις να απαντάμε ανάλογα.

Ο άνθρωπος ρωτάει ποια από τις 2 να αγοράσει.

Αν αρχίσει ο καθένας να λέει τα δικά του, δεν φτάνουμε πουθενά.

Nα παρεις Asus.......

......

......

Το post του thorlite είναι πριν ο johnnyar δώσει συγκεκριμένα links.

Και στο κάτω-κάτω δεν κατάλαβα τον λόγο που μου δείχνεις τι είπε ο thorlite?

Επειδή είναι s-mod δεν θα μπορούσα να πω την γνώμη μου?

Εξ' άλλου δεν αναφέρομαι σε κάποιον κανόνα μια διαπίστωση ήταν.

Καλό θα ήταν επίσης να διαβάζεις με μεγαλύτερη προσοχή τα posts γιατί όπως έδειξες εις διπλούν, βιάζεσαι...

Καλό θα ήταν επίσης να διαβάζεις με μεγαλύτερη προσοχή τα posts γιατί όπως έδειξες εις διπλούν, βιάζεσαι...

Ναι ναι το εχω αυτο :090:

Gigabyte, η945, το 915 σιγά σιγά θα φύγει από τι βλέπω αν και θα σου πρότεινα Gigabyte με NF4 SLI 4 Intel

και η gigabyte αλλα και η Msi ειναι εταιριες με ποιοτικα προιοντα. Οποια και να διαλεξεις το ιδιο ειναι. Το μονο κριτηριο για να επιλεξεις μια απο τις 2 εταιριες ειναι ποια συμπαθεις περισσοτερο. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.