nobleman Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2005 Δεν μπορώ να ανοίξω το λογαριασμό gmail μέσα από to Firefox... ενώ ανοίγει με τον internet explorer... :cry:Ευχαριστώ
pigassos19 Ιανουάριος 18, 2005 #2 Ιανουάριος 18, 2005 για να ανοιξεις λογαριασμο στο gmail πρεπει καποιος να σου εχει στειλει invitation!Εχει γινει κατι τετοιο?
LordOfRings Ιανουάριος 18, 2005 #3 Ιανουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από nobleman Δεν μπορώ να ανοίξω το λογαριασμό gmail μέσα από to Firefox... ενώ ανοίγει με τον internet explorer... :cry:Ευχαριστώ καιτι τέτοιο δεν υφίστατε .
desosav Ιανουάριος 18, 2005 #4 Ιανουάριος 18, 2005 εγω το ειχα ανοιξει εκεινη την μια και μοναδικη μερα που χρησιμοποιησα firefox...παντως υπαρχουν extensions για το gmail
nobleman Ιανουάριος 18, 2005 Author #7 Ιανουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από pigassos19 για να ανοιξεις λογαριασμο στο gmail πρεπει καποιος να σου εχει στειλει invitation!Εχει γινει κατι τετοιο? Εννοείται φίλε μου ότι έχω λογαριασμό gmail και έμπαινα περίπου 3 εβδομάδες κανονικά στην ιστοσελίδα τους εκτός από το outlook που συνεχίζω να παίρνω κανονικά επίσης τα μηνύματά τους...Απλά δεν μπορώ πλέον να μπω στη σελίδα, έψαξα τα διεθνή forum μεταξύ των οποίων και του ίδιου του Firefox και οι λύσεις που βρήκα είναι:Κάνω εκκαθάριση στα Cookies και κλείνω το Firewall του Kerio, τότε συνδέομαι κανονικά αλλά μόλις επιχειρήσω δεύτερη φορά ξανά το ίδιο...Με τον internet explorer μου ανοίγει κανονική η σελίδα με ανοιχτό το Kerio...Όσο για το "δεν υφίσταται κάτι τέτοιο..." δεν καταλαβαίνω τι εννοείς φίλε LordOfRings, στο δικό σου μπορεί να μην υφίσταται, στο δικό μου ήδη ανέφερα τι παρουσιάζει...Επίσης έκανα απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση αλλά ούτε με αυτό βρήκα λύση!!!
pigassos19 Ιανουάριος 18, 2005 #8 Ιανουάριος 18, 2005 Κατεβασε το gmail notifier να δεις τι γινεται μπορει να βοηθησει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.