Jump to content

Παραξενο προβλημα

killer55555

Recommended Posts

Εχω την dfi sli-dr με μνημες τις οcz platinum 3200(2,2,2,5).Oταν τρεχω τον cpu στα 2400(10χ240) και με 3.0v στις μνημες,ελεγχω με το μεμτεστ και το περναει χωρις κανενα προβλημα.(το αφηνω και τρεχει κανενα 5ωρο).Οταν μπαινω windows τοτε με το μεμτεστ των windows,καθως και με το s&n μου βγαζει λαθη κ καμια φορα μου πεταει μπλε οθονες.Τι φταιει?Δεν υποτιθεται οτι το memtest 1.55+ βρισκει τα παντα.Το bios που εχω ειναι το τελευταιο official καθως και ολες οι αλλες οι ρυθμισεις της μνημης ειναι στα default.

Εχω την dfi sli-dr με μνημες τις οcz platinum 3200(2,2,2,5).Oταν τρεχω τον cpu στα 2400(10χ240) και με 3.0v στις μνημες,ελεγχω με το μεμτεστ και το περναει χωρις κανενα προβλημα.(το αφηνω και τρεχει κανενα 5ωρο).Οταν μπαινω windows τοτε με το μεμτεστ των windows,καθως και με το s&n μου βγαζει λαθη κ καμια φορα μου πεταει μπλε οθονες.Τι φταιει?Δεν υποτιθεται οτι το memtest 1.55+ βρισκει τα παντα.Το bios που εχω ειναι το τελευταιο official καθως και ολες οι αλλες οι ρυθμισεις της μνημης ειναι στα default.

Οχι το DOS memtest ειναι απλα ενδεικτικο.

Στα windows φαινεται η σταθεροτητα...

Win memetest, s&m, 3dmark2001... κλπ...

Γνωριζεις εαν μπορω να κανω καμια αλλαγη αλλη στις μνημες ,ωστε να με βοηθησουν να μπορω να ειμαι errorfree εκει(2-2-2-5) καθως και να ανεβω και ακομη παραπανω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.