Alexisferos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2005 δεν εχει κατι μερες που αγορασα μια 6600gt agp της Albatron και σημερα της εβαλα εναν 120αρι να την χτυπαει γιατι απλα εκανες καφε πανω της.σημερα στο σπιτι μου ειχα και αλλες 3 6600gt γιατι μαζευτηκαμε τα παιδια εδω να λιωσουμε στα game και στο lan party. ετσι αποφασησαμε να φτιαξουμε και ενα βιος για τις καρτες μας που θα κανει και overcklock στις καρτες αλλα θα ενεργοποιει και μερικα αλλα πραγματα που δεν εχουνε ολες τους.τα θυματα μας..albatron trinity 6600gt agp (rev.2) (η δικια μου)asus N6600GT/TD agp (rev.1)και point of view gf6600gt agp (rev.?)παραθετω 3 bios που δουλεψαν το ιδιο καλα και με τις 3 καρτες και εχουν και το temperature monitor ενεργο η μονη διαφορα ειναι στον χρονισμο.με 500/1000 το πρωτο500/1100 το δευτερο540/1100 το τριτο οπου ειναι και το οριο της καρτας μου με την ψυξη που εχει. αχχχχ ποτε θα γινει το μλποκδεν φερνω καμια ευθυνη αν το βιος δεν δουλευει στις καρτες σας ιδικα αν ειναι διαφορετικες απο αυτες τις δοκιμηςπαντος αξιζει να τα δοκιμασετε αν θελετε αν δεν εχετε temperature monitor και δεν σας αρεσει το software-overcklocking.500.1000.rar500.1100.rar540.1100.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Νοέμβριος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Μπράβο...Αν και εγώ έχω 5700 le αλλα επίσης δεν με ενδιαφερει το overclock vga kai η vga μου έχει temp screen μαζί με rpm η πάνω της!!:P P:S Και παλι μπραβο ομως το δοκιμασα σε μια 6600Gt Gigabyte και δουλεψε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.