geolast Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2005 Γειά χαρά παίδες. Για μία ακόμη φορά ζητάω την πολύτιμη βοήθειά σας. Κατέληξα να αγοράσω AMD Athlon 64 3500+ 939 και 2GB RAM και μία κάρτα γραφικών PCI express. Μένει η μητρική. Μέχρι τώρα είχα πάντα μητρική με τσιπ nVidia. Αυτή ξέρω αυτή εμπιστεύομαι...Έτσι και τώρα έχω καταλήξει σε κάποιες λύσεις Nforce 4 χωρίς SLi.ΑΠΟΡΙΑ 1. Αξίζει πολύ να πάρω N Force 4 ULTRA αντί για απλό N force 4; Ποιές οι κύριες διαφορές; Σημειωτέον ότι δεν θα κάνω overclocking απ' ότι φαίνεται.ΑΠΟΡΙΑ 2. Είμαι μεταξύ Asus, MSI Και Abit (Η Dfi που όλοι προτείνουν είναι για Overclocking απ'ότι κατάλαβα). Συγκεκριμένα αμφιταλαντεύομαι μεταξύ MSI K8N Neo4-FI που έχει Ultra, MSI K8N Neo4-F (απλό) kai Abit KN8 Ultra. Ποιά προτείνετε; Προιόντα της Abit δεν έχω πάρει ποτέ. Είναι αξιόπιστα;Αυτα και ευελπιστώ σε απαντήσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Νοέμβριος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Μεταξύ των παραπάνω προτείνω msi με nf4 ultra. Έχουν και 3 χρόνια εγγύηση και θα είσαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geolast Νοέμβριος 4, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Η βλακεία είναι ότι δε βρίσκω σε ελληνικό κατάστημα τη Neo4-fi της MSI, που έχει το Nforce 4 ultra, παρά μόνο στο chip shop και στη γραμμή. Το πρώτο δε μου γεμίζει το μάτι και το δεύτερο έχει κάνει μάλλον λάθος και εννοεί την απλή χωρίς το ultra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WAntilles Νοέμβριος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 1. Σίγουρα μία διαφορά είναι το SATA-II που με τους τελευταίους δίσκους που έχουν βγει τώρα πια, αξίζει τον κόπο. Άλλη διαφορά δεν μού 'ρχεται στο μυαλό αυτή τη στιγμή.2. Έχω 2 (σχεδόν) διαδοχικές γενιές DFI και έχουν βγει άψογα διαμάντια. Ποτέ στη ζωή μου δεν έκανα o/c και ποτέ δεν πρόκειται να κάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Νοέμβριος 4, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Ειναι καιρος να δοκιμασεις μια ΑΒΙΤ για εγγυημενη σταθεροτητα κι αν θελησεις o/c (που ξερεις) θα σου το προσφερει απλοχερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geolast Νοέμβριος 4, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Ωραία! 3 άτομα 3 διαφορετικές προτάσεις; Το σκέφτομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geolast Νοέμβριος 4, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Είμαι ένα βήμα πριν την παραγγελία. Σχεδόν έχω καταλήξει στην ΑΒΙΤ ΚΝ8 ULTRA... Όποιος διαφωνεί ας μιλήσει τώρα αλλιώς ας σιωπήσει για πάντα! Ποιές μνήμες μου προτείνετε για τη συγκεκριμένη; Προτιμώ αρχικά 1 gb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Νοέμβριος 4, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 για ριξε μια ματια http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523486πολυ καλη για τα λεφτα της! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geolast Νοέμβριος 4, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Ναι καλή αλλά δεν είναι ultra και συνεπώς δεν υποστηρίζει Sata2 δίσκους. Έχει όμως ρε ****το 3 χρόνια εγγύηση. ΓΚΡΡΡΡΡΡΡ... Δε μπορώ να αποφασίσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jara Νοέμβριος 4, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 την abit κn8 ultra την έβαλα στο νέο pc ενός φίλου μου k μου φάνηκε καλή. από επιδόσεις ήταν καταπληκτική!κύριος λόγο σατα2.στα λεφτά τις δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο σε σατα2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 5, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Απο την στιγμη που υπαρχει μια μητρικη οπως η DFI δεν πλεπω τον λογο να παρεις κατι αλλο!!!!Αν θες μια καλη και φτηνη κοιταξε και την Chaintech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geolast Νοέμβριος 6, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Ο λόγος για να μν πάρω DFI είναι ότι δε σκοπεύω να κάνω τρελό overclocking, είναι λίγο πιο ακριβή και επίσης δεν έχω χρόνο να κάτσω να ασχολούμαι με τις ώρες (κάτι τέτοιο διάβασα ότι απαιτεί η συγκεκριμένη). Θέλω κάτι να το βάλω και να δουλέψει επιτόπου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WAntilles Νοέμβριος 6, 2005 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2005 Ο λόγος για να μν πάρω DFI είναι ότι δε σκοπεύω να κάνω τρελό overclocking... Έχω 2 (σχεδόν) διαδοχικές γενιές DFI που έχουν βγει άψογα διαμάντια. Ουδέποτε έκανα και ουδέποτε θα κάνω o/c. Σταμάτα να συγχέεις τις DFI με o/c. ..είναι λίγο πιο ακριβή... Ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Η ποιότητα πληρώνεται. Επίσης το να μην έχει τίποτα πετσοκομμένο επίσης πληρώνεται. ...και επίσης δεν έχω χρόνο να κάτσω να ασχολούμαι με τις ώρες (κάτι τέτοιο διάβασα ότι απαιτεί η συγκεκριμένη). Πού τα διάβασες αυτά; Θέλω κάτι να το βάλω και να δουλέψει επιτόπου! Εγώ καί τις 2 τις έβγαλα από το κουτί και με auto σε όλα στο BIOS δουλεύουν άψογα εδώ και 1 και μισό χρόνο αντίστοιχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Νοέμβριος 8, 2005 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Παρε Abit,Asus.Εχω βαλει και απο τις δυο εταιριες την τελευταια εβδομαδα σε pc πελατων μου και ειναι αψογα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis Νοέμβριος 8, 2005 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Η MSI εχει το κάλο οτι κανει αναβάθμηση σε όλα drivers κλπ. με το πολυ καλό LiveUpdate 3. Εχω μια με 865ΡΕ της εχω αλλαξει τα φωτα αλλα ειναι σκυλί. Δεν μπορω να πω το ιδιο για την ιδιότροπη asus.Τωρα αν στους AMD παιζουν άλλα δεν ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Νοέμβριος 8, 2005 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2005 Παρε μια dfi ειναι παρα πολυ καλες και σταθερες μ/β ασε που τωρα δεν κανεις οverclock (σε υπερβολικο βαθμο τουλαχιστον)αν ομως στο μελλον αποφασισεις οτι θες να κανεις τι θα γινει!!!Ασε που οι dfi δεν υστερουν καπου αλλου,οι αλλες ομως υστερουν στις ρυθμησεις.......χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι καλες!!!!Τσιμπα μια ultra-d kai θα εισαι αρχοντας ,κανεις και το sli mod και εχεις μια καταπληκτικη μ/β με λογικοτατη τιμη!!!Ετοιμη να ακολουθησει καθε "παλαβομαρα" σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.