Jump to content

Κατι τρεχει με την τυχη μου........

ibizakias8059

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα,

σημερα απλα αγανακτησα,

μετα απο 4 βδομαδες αναμονης να μου φερει η οκταμπιτ την καμμενη μητρικη επιτελους ηρθε,αλλαξα και τροφοδοτικο και καπου εκει ολα εγιναν εφιαλτης.

ειχα μονταρει ενα full tower το οποιο ομως το ειχα φτιαξει συμφωνα με το παλιο τροφοδοτικο

με το καινουργιο tagan δεν χωραγε γιατι εβρισκαν τα καλωδια με τα drives,αντε λεω καιρος να παρω κουτακι,πηρα το newance triplecone γιατι απλα το ερωτευτηκα.....βασικη του ιδιαιτεροτητα οτι ειναι ανεστραμμενη η μητρικη με τις καρτες να βλεπουν προς τα πανω,οι σκληροι πλαγια και πανω,γενικα περιεργη διαρυθμισση αλλα αφηνε τεραστιο χωρο πανω απο τη μητρικη.

και μετα την χαρα ηρθε η καταστροφη....

δεν φτανει το 4πινο καλωδιο της τροφοδοσιας του επεξεργαστη απο το τροφοδοτικο στην μητρικη μιασ και ειναι τερμα κατω :087:

τι να κανω?

ξερετε αν υπαρχει ετοιμο extension?να μην χασω και την εγγυηση του τροφοδοτικου......

σας παρακαλω τα φωτα σας θα ηταν σωτηρια τωρα :089:

είδα extensions μόνο για 20pino κάτω στουρνάρη μια φορά που έτυχε να περνάω. Αν είσαι απο Αθήνα τσέκαρε τίποτα έκει αλλιώ σε κάπιο e-shop....

ευχαριστω,

μετα απο ωριμη σκεψη και μεσα στο πνευμα αυτου του φορουμ αποφασισα απλα να το κανω μονος μου και μετα απο 10 λεπτα αγωνιας απλα δουλεψε.....ειναι τοσο ωραιο να φτιαχνεις μονος σου οτι χρειαζεσαι(σε λογικα πλαισια παντα.):)

πηρα απο ενα παλιο ροφοδοτικο το 4πινο του επεξεργαστη ,το κολλησα προσεκτικα και το μονωσα σε ενα σπλιττερ που ειχα και το ενωσα σαν προεκταση στην 4πινη που εχει το τροφοδοτικο μου για την καρτα γραφικων,επειδη την εχει απομονωμενη και πιο σταθερη,φανταζομαι.

Χμ, έχοντας αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα, βρήκα την εξής λύση: Πήρα μια παλιά καμμένη P4 μητρική, ξεκόλλησα προσεκτικά το 4πινο δίπλα στη cpu και το χρησιμοποίησα σαν θυλικό στην προέκταση. Και το αρσενικό όπως εσύ από παλιό τροφοδοτικό. Κολητήρι, υπομονή και λίγο θερμοσυστελόμενο γύρω από τις κολήσεις στο θυλικό και έγινε μια χαρά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.