Jump to content

H E L P πρόβλημα με webcam!!!

thanka

Recommended Posts

Αγόρασα την webcam logitech quickcam messenger. Την βάζω στην usb κανονικά και μου βγάζει : unknown device και μετά your new hardware is installed and ready to use αλλά δεν γίνεται τίποτα γιατι μου βγάζει οτι τα windows δε την αναγνωρίζουν. Τους drivers τους έβαλα(τα παντα απο το cd) αλλά πάλι τίποτα. Έχω wind xp pro en και την δοκίμασα και σε άλλα pc και δουλεύει κανονικά! Τι να κάνω?Έχετε καμια ιδέα?

Δοκιμασες να περασεις τους οδηγους χειροκινητα?Μηπως την συνδεσες πρωτα στο usb και μετα εβαλες τους οδηγους?

Λογικά μόλις το έβαλες στην usb θα σου ζητούσε drivers...Μετά τα πέρασες χειροκίνητα η αυτόματα???

Δοκίμασα και χειρωκίνητα και αυτόματα αλλα τίποτα... Υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει στη συγκεκριμένη version των windows που έχω? Την έβαλα σε 2 άλλα pc με windows xp home και windows pro el και δουλεύει κανονικά...(εγώ έχω xp pro en).

--μου βγάζει : unknown device και μετά your new hardware is installed and ready to use αλλά δεν γίνεται τίποτα γιατι μου βγάζει οτι τα windows δε την αναγνωρίζουν---

στο device manager δλδ πως το αναγνωρζει ? το εχεις τσεκαρει?

εχεις συνδεσει usb scanner στον υπολογιστη σου??

--μου βγάζει : unknown device και μετά your νέο hardware is installed and ready το use αλλά δεν γίνεται τίποτα γιατι μου βγάζει οτι τα windows δε την αναγνωρίζουν---

στο device manager δλδ πως το αναγνωρζει ? το εχεις τσεκαρει?

εχεις συνδεσει usb scanner στον υπολογιστη σου??

ναι το έχω κάνει...συνήθως όταν βάζεις μια usb συσκευή σου λέει....Βρέθηκε νέο υλικό πατάς εκεί πάνω και σου βγάζει ένα παράθυρο για εγκατάσταση λογισμικού....Δοκίμασε και σε καμια άλλη θήρα usb μήπως έχει problem εκείνη που την βάζεις...’μα δεν έχεις καμια free τότε βγάλε κάτι ώστε να δοκιμάσεις..!!!

Μήπως δεν έχεις εγκαταστήσει τους οδικούς για τις usb σου???Γιατί εμενα στο cd τις mobo μου έχει drivers για τις θύρες usb...άμα δεν τους βάλω δεν διαβάζει tpt!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.