mefistofelis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2005 Πως κανετε update στους οδηγους για nvidia?Τους κανετε απλα uninstall η χρησιμοποιειτε καποιο εξιδικευμενο προγραμμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Νοέμβριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2005 uninstall>restart>driver cleaner pro{clean Nvidia+Nvidia WDM{θα καταλάβεις}}>install τους καινούργιους>restart>enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Νοέμβριος 3, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2005 uninstall>restart>driver cleaner pro{clean Nvidia+Nvidia WDM{θα καταλάβεις}}>install τους καινούργιους>restart>enjoyI'll give it a try... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Νοέμβριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2005 Ισχύει το ίδιο και για τους drivers της Ati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Νοέμβριος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2005 δεν είμαι σίγουρος γιατί κάτι secondary drivers τι είναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgroundman Νοέμβριος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2005 Σε κάτι μετρήσεις που έκανα με διάφορους drivers της Nvidia για να δω πως αλλάζει η απόδοση στα παιχνίδια και στα benchmarks διαπίστωσα επίσης οτι δε παίζει ρόλο (στις επιδόσεις) είτε κάνεις uninstall+driver cleanup+registry cleanup, είτε drivers update + registry cleanup, που είναι σαφώς πιο γρήγορο και εύκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Νοέμβριος 4, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 Εγω που δεν εχω περασει τους wdm να τους βαλω και αυτους για clean up? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1442169067 Νοέμβριος 4, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 παντως και η τεχνικη ο ενας πανω στον αλλο δεν μου εχει δημιουργησει προβληματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Νοέμβριος 4, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2005 απλά ακολούθησε ακριβώς τα βήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Νοέμβριος 5, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2005 Ok tο εκανα ετσι αλλα με τους τελευταιους drivers 81.85 εχω αρκετα χειροτερη αποδοση σε σχεση με τους 77.50 σε Aquamark 28195-26655 kai 3dmark.Μηπως να βαλω τους παλιους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.