Jump to content

Εικονική μνήμη

Theo.gr

Recommended Posts

ενα μερος του σκληρου δισκου που χρησιμοποιειται σαν μνημη ram.

οταν ειτε δεν φτανει η μνημη για κατι η οταν εχεις μικρη μνημη,ο υπολογιστης "παιρνει" απο κει.

Δεξι κλικ στο υπολογιστης μου>ιδιοτητες>για προχωρημενους>Στο επιδοσεις-->>ρυθμισεις-->>καρτελα για προχωρημενους>Εικονικη μνημη

Παιδια εγω που εχω 1,5 giga DDR (physical) μου εχει εικονικη 1535...μηπως ηταν καλυτερο να την μειωσω ή να την καταργησω εντελως..Το συστημα ειναι amd 3500+ 939 και το Οs Xp professional sp1

1. με 1.5 GB RAM σίφουρα δεν έχεις dual channel... καλύτερα 1GB σε dual channel.

2. Καλό είναι να έχει ένα σταθερό μεγεθος page file, εγώ με 1G ram το έχω στα 160ΜΒ, δεν προτείνω να το καταργήσεις καθώς πολλά προγράμματα (κυρίως επεξεργασίας εικόνας και video) το χρειάζονται.

Συνηθως το photoshop και το premiere η αλλα βαρια προγραμματα κανουν πολυ χρηση του page file οποτε αν τα χρησιμοποιεις καλο ειναι να μην το απενεργοποιησεις

είναι ανάλογα τι κανεις ok???’μα έχεις 2GB ram και το περισσότερο που έχει χρησιμοποιήσει είναι 1-1,3Gb τότε ναι την απενεργοποιείς αλλα άμα έχεις 1GB(όπως εγώ)και σχεδόν την xrgsimopoihs όλοι...τότε άμα την έχεις απενεργοποιημένη.....Θα βαρεθείς να κανεις restart το pc σου η ctrl-alt-del>τέλος διεργασίας.......

1. με 1.5 GB RAM σίφουρα δεν έχεις dual channel... καλύτερα 1GB σε dual channel.

2. Καλό είναι να έχει ένα σταθερό μεγεθος page file, εγώ με 1G ram το έχω στα 160ΜΒ, δεν προτείνω να το καταργήσεις καθώς πολλά προγράμματα (κυρίως επεξεργασίας εικόνας και video) το χρειάζονται.

1.JPG

αστο οπως ειναι,κανε stat στο μεγιστο load που μπορεις να δωσεις στις μνημες με τις εφαρμογες που χρησιμοποιεις ή τα παιχνιδια και ρυθμισε αναλογα,πως να σου δωσουμε τιμη οταν δεν ξερουμε καν τι κανεις στον υπολογιστη σου?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.