Jump to content

Thermaltake PurePower 680W

Theo.gr

Recommended Posts

θα σου πω σε λιγο καιρο!!!! Σημερα μου ηρθε...! Παντως απο χρωμα σκιζει (καφε μεταλλικο γυαλοκοπαει) και τα καλωδια ειναι τυλιγμενα με κατι ειδικα περιτυλιγματα...! Thermaltake Rules!!!

Απο οτι χερω οχι...το εχει ενας φιλος μου!!!!

θα σου πω σε λιγο καιρο!!!! Σημερα μου ηρθε...! Παντως απο χρωμα σκιζει (καφε μεταλλικο γυαλοκοπαει) και τα καλωδια ειναι τυλιγμενα με κατι ειδικα περιτυλιγματα...! Thermaltake Rules!!!

Ελεος....Το χρωμα σου ηρθε να πεις οτι ειναι καλο???Τα περισσοτερα new τροφοδοτικα εχουν τυλιγμενα τα καλωδια!!!!!

θέλω να αγοράσω τροφοδικό επειδή το δικό μου είναι #*&$@%^. Και κατέληξα σε αυτό αλλά δε θέλω να κάνω βιαστηκές κινήσεις.

• 2 weeks later...

Σε καμια 10αρια μερες (ελπιζω να μην παει παραπανω) ερχεται το Enermax 620W της σειρας Liberty.(πληροφορια απο το HAC shop).

Τιμη περιπου στα 165 ευρω (με καθε επιφυλαξη).Προτιμησε το.Πολυ σταθερο ακομα και σε full load.

Τι θα ψησετε, σουβλακια? Εκτος της διπλης CPU δεν χρειαζεται τοσο μεγαλη ισχυς. Πιστευω 450W (πραγματικα και επωνυμα) ειναι αρκετα....

Τι θα ψησετε, σουβλακια? Εκτος της διπλης CPU δεν χρειαζεται τοσο μεγαλη ισχυς. Πιστευω 450W (πραγματικα και επωνυμα) ειναι αρκετα....

To Enermax τι ειναι δλδ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.