giorgos_cupra Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2005 Πως λειτουργουν αυτα γ@μωτο???Εχω το Azureus μολισ του βαλω ενα download μου βγαζει το μυνημα "connection timmed out". Βαζω το shareaza μου βγαζει "no sources". Βαζω το ABC BitTorent μου λεει κατι για Tracker Connection.....?Kανω κατι εγω λαθος?Τι παιζεται δεν μπορω να καταλαβω.....!Αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει plz:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATHLON Ιανουάριος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 κατεβαζεις ενα torrent file το ανοιγεις και ανοιγει αυτοματα το azureus (οπως και τα αλλα προγραμματα )και παιζει απο μονο του χωρις να πειραξεις τις ρυθμισεις . μηπως το torrent file που εχεις κατεβασει ειναι corrupt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Ιανουάριος 18, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Ξεκιναει το Azureus αλλα γραφει connection timed out...Δεν μπορει να ειναι ολα corrupted γιατι εχω δοκιμασει αρκετα.Το ABCTorent γιατι μου βγαζει οτι εχει προβλημα με τον tracker? Link to comment Share on other sites More sharing options...
loubas Ιανουάριος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 δοκιμασε καποιο αλλο torrent. βρες καποιο "δημοφιλες" για να ξερεις οτι το προβλημα δεν ειναι στο torrent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis Ιανουάριος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Προσπάθησε να μην κατεβασεις το torrent, με save target as... αλλά να κάνεις αριστερό κλικ πάνω του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.