Jump to content

Ενωση Partitions?

N1K

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

θα πρεπει να ειναι λιγο ασχετη η ερωτηση αλλα μιας και δε ξερω μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να ενωσω 2partitions? υπαρχει περιπτωση απωλειας δεδομενων? :101:

μπορείς να τα ενώσεις χρησιμοποιώντας το Partition Magic

πάντα υπάρχει περίπτωση απώλειας δεδομένων γιάυτο το λόγο πάρε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών σου αρχείων.

panoc κατεβασα ηδη το partition manager? η εντολη ειναι η mount ή καποια αλλη??

partition magic ή partition manager? διότι στο manager δε ξέρω ποια είναι η εντολή του.

Resize τα υπαρχοντα partitions κανεις αλλα να εχεις κανει backup πρωτα για καλο και για κακο...

ασχετα με την ενωση partition μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να δημιουργησω ενα απλο partition χρησιμοποιωντας αποκλειστικα τα windows?? το λεω γιατι οταν προσπαθησα να το κανω με το partition magic trial απλα δε δουλεψε ενω με το partition manager ειχα μια τρομακτικη εμπειρια.. δοκιμασα να το κανω με ασφαλεια απο ενα suse live cd αλλα δε βρηκα καποια εφαρμογη να κανω partition. εχει δοκιμασει κανεις την εντολη partdisk απο command prompt?

κατέβασε ένα boot cd - κάτσε να δείς πως το λέγαν, hiren's boot cd. έχει και το partition magic εκεί. Είναι must. κατέβασέ το (free είναι)

το diskmgmt.msc ανοιγει απλα το disk management. και για να κανω partiotion απο εκει πρεπει να υπαρχει unallocated space. ο c: ομως ειναι ολος ενα partition..

παίδες πήγα να κάνω 2 partition σε ένα 80αρη maxtor μέσω του "παρτιοτιον" magic.....Δυστυχώς όμωσ λόγου κολλήματος του πισιιού το ξεκίνησα και το έκοψα 2 φορές....τώρα μου εμφανίζει τον σκληρό σαν PqRP....και μου λέει οτι δεν έχω partition(mia ekdoxh) , ή οτι έχω one or more partitions which cant be moned (η άλλη εκδοχή) σε διάφορες εντολές που δίνω , πχ merge , create νέο partition κλπ

έχω μέσα μια δουλειά που πρέπει να παραδοθεί σε 2 μέρες max "γιαυτο" οποια βοήθεια δεκτη

παίδες πήγα να κάνω 2 partition σε ένα 80αρη maxtor μέσω του partiotion magic.....Δυστυχώς όμωσ λόγου κολλήματος του πισιιού το ξεκίνησα και το έκοψα 2 φορές....τώρα μου εμφανίζει τον σκληρό σαν PqRP....και μου λέει οτι δεν έχω partition(mia ekdoxh) , ή οτι έχω one or more partitions which cant be moned (η άλλη εκδοχή) σε διάφορες εντολές που δίνω , πχ merge , create new partition klp

exw mesa mia douleia pou prepei na paradothei se 2 meres max giauto opoia voitheia dekth

Ελπιζω να εχεις κρατησει καπου τα δεδομενα του δισκου σου(backup)οπως ειχαν γραψει και πιο πανω,γιατι μαλλον αδυνατο το βλεπω να μπορεσεις,με αυτα που σου βγαζει το pm να δεις τον σκληρο ετσι οπως ειναι τωρα.Το μονο που μπορεις απο οτι φαινετε να κανεις ειναι να διαγραψεις ολλα τα particion απο το cd των xp και να τα ξαναφτιαξεις απο την αρχη.

τελικά ξενύχτησα και κατάφερα να επαναφέρω το δίσκο μου στο my computer

με την εντολή PTEDIT32 του dos κατάφερα να μετατρέψω το σκληρό από PqRP σε NTFS...

ωμο τώρα πιο πρόγραμμα ανάσυρσης μου προτείνεται?χρησιμοποίησα το Recover my files v2.66 αλλα μόλις βρήκε όλα τα αρχεία και πήγα να κάνω review σε ένα έτσι για δοκιμη ,κόλλησε το pc...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.