Jump to content

Ψύχτρα

Theo.gr

Recommended Posts

Εγώ έχω την BigTyphoon, και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Και καλή απόδοση και πρακτικά αθόρυβη.

Τσέκαρε και το τεστ ψυκτρών Α64 που έχει γίνει από τον spresv.

Μόνο πλήν στην όλη υπόθεση το "πακέτο" να την τοποθετήσεις. Θα χρειαστεί να λύσεις όλο σου το σύστημα.

Αν σε ενδιαφερει η ησυχια και λογικο κοστος παρε την typhoon που σου ειπαν τα παιδια.

Αν ομως θες να overclockαρεις και λιγο για κοιτα και καμια υδροψυξη!!!!!

Ημουν και εγω λιγο αρνητικος σε αυτο το θεμα μεχρι που δοκιμασα ενος φιλου για πλακα !!!!

Ε απο εκεινη τη μερα εγινα και εγω watercooled!!!!!

Ακουσεμε και δεν θα χασεις!!!

Εξαρτατε τις απαιτησεις σου.Το ετοιμο ειναι πρακτικο , συμαζεμενο και αποδοτικα μπορει να ειναι και αρκετα καλο ( για watercooled ) Το custom απο την αλλη μπορει να σε παιδεψει αλλα αν θες μεγιστη αποδοση ειναι πιστευω μονοδρομος

Αν δεν θελεις τα τερατα του ενος κιλου "τουβλα" δες την thermaltake polo 735 Rev2

pure χαλκος ελαφρια και με ροοστατη για να ρυθμιζεις τις στροφες.Αν και εχει μικρο ανεμιστηρακι και ακουγετε στις 4000 rpms λιγο παραπανω ριχνει παρα πολυ κατω την θερμοκρασια ως και 8-10 βαθμους.Μονο 25 ευρα!

Polo735image1.JPG

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.