Theo.gr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2005 Θα ήθελα να μου προτείνεται μία ψύχτρα για τον επεξεργαστή μου. Κατα προτημηση Thermaltake Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Νοέμβριος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 a64 3500+ clawhammer εχω και γω και σκεφτομαι την big typhoon.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Νοέμβριος 2, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 εμένα μου άρεσε το Sonic Tower και το Beetle.(Και τα δύο της Thermaltake) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Νοέμβριος 2, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Αλλα δεν είμαι σίγουρος για το αν αξίζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerneld Νοέμβριος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Εγώ έχω την BigTyphoon, και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Και καλή απόδοση και πρακτικά αθόρυβη.Τσέκαρε και το τεστ ψυκτρών Α64 που έχει γίνει από τον spresv.Μόνο πλήν στην όλη υπόθεση το "πακέτο" να την τοποθετήσεις. Θα χρειαστεί να λύσεις όλο σου το σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Νοέμβριος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Αν σε ενδιαφερει η ησυχια και λογικο κοστος παρε την typhoon που σου ειπαν τα παιδια.Αν ομως θες να overclockαρεις και λιγο για κοιτα και καμια υδροψυξη!!!!!Ημουν και εγω λιγο αρνητικος σε αυτο το θεμα μεχρι που δοκιμασα ενος φιλου για πλακα !!!!Ε απο εκεινη τη μερα εγινα και εγω watercooled!!!!!Ακουσεμε και δεν θα χασεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Νοέμβριος 2, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Αν Παρω υδροψυξη καλυτερα να πάρω έτοιμη ή τα κομμάτια ξεχωριστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Νοέμβριος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Εξαρτατε τις απαιτησεις σου.Το ετοιμο ειναι πρακτικο , συμαζεμενο και αποδοτικα μπορει να ειναι και αρκετα καλο ( για watercooled ) Το custom απο την αλλη μπορει να σε παιδεψει αλλα αν θες μεγιστη αποδοση ειναι πιστευω μονοδρομος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Cruz1442169096 Νοέμβριος 2, 2005 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Αν δεν θελεις τα τερατα του ενος κιλου "τουβλα" δες την thermaltake polo 735 Rev2 pure χαλκος ελαφρια και με ροοστατη για να ρυθμιζεις τις στροφες.Αν και εχει μικρο ανεμιστηρακι και ακουγετε στις 4000 rpms λιγο παραπανω ριχνει παρα πολυ κατω την θερμοκρασια ως και 8-10 βαθμους.Μονο 25 ευρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Νοέμβριος 2, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Για ριξε μια ματια εδω.Στο παραπανω review περιλαμβανεται η ψυκτρα της Τt που συζητατε σε συγκριση με αλλες ψυκτρες για το συστημα σου.Ελπιζω να σε βοηθησει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.