Jump to content

Πρόβλημα με Play Tv Pro

Theo.gr

Recommended Posts

Κανε μια προσπαθεια να κανεις reinstall τους drivers τις καρτας.αν δεν παιζει παλι δοκιμασε να βαλεις αλλο καλωδιο για την κεραια σου.αν δεν παιξει,εδω ειμαστε.

Έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα αλλά κανένα δεν είχε αποτέλεσμα. Όταν είχα τα 98 δούλευε μια χαρά από τότε που έβαλα τα ΧΡ μου κάνει νουμεράκια.

Θα τους δοκιμάσω αργότερα επειδή δεν έχω την κάρτα πάνω στο σύστημα αυτή τη στιγμή.

Έχεις βάλει σωστά τις επιλογές για χώρα? Κοίτα αν έχει επιλογή antenna/cable να το έχεις στο antenna.

Δοκίμασε να δεις και με το dscaler, που παίζει ανεξάρτητα από drivers να δεις τι κάνει εκεί, ώστε να αποκλίσεις το ενδεχόμενο software ή hardware κλπ

Ειναι ενα προγραματακι για tv tuner που παιζει χωρις drivers,οποτε αν σου δουλευει παει να πει οτι εχεις προβλημα με drivers,settings η κατι παρομοιο.

Αν δεν σου δουλευει λογικα εχει προβλημα η καρτα σου.

Παντος εγω που εχω την ιδια καρτα παντα μετα απο φορματ ετρωγα κανα μισαωρο μονο και μονο με τους drivers της.Τωρα εχω image τον δισκο και ηρεμησα αλλα πλεον παιζω μονο με dscaler

να κανω μια κουτη ερωτηση εχεις επιλεξει antenna και οχι cable που εχει απο την μανα του?

Επειση και η δικια μου εχει φαει παρομoιο εγκεφαλικο επελεξε για χωρα italy

Κάνε άλλη μια δοκιμή κάνοντας copy & paste το παρακάτω text αρχείο στο dir του DScaler.

Είναι παλιό, για Αθήνα, αλλά ίσως να πιάσεις 1-2 κανάλια.

Αν κάποιος έχει φτιάξει τους σταθμούς για το DScaler και μένει Θεσσαλονίκη ας ανεβάσει και το αντίστοιχο δκό του αρχειάκι που θα βρει στο dir του DScaler.

program.txt

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.