Jump to content

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ PCI express

geolast

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε guys help! Αγοράζω καινούργιο PC. Σκέφτομαι Athlon 64 3200+ ή 3500+. Μητρική έχω σχεδόν καταλήξει στην MSI K8N Neo4-FI. Δέχεται PCI express Καρτα γραφικών. Τώρα έχω μια AGP Radeon 9500 pro.

Πείτε καμιά καλή πρόταση είτε nVidia είτε ATi. Harcore gamer δεν είμαι. Δεν ξεσκίζομαι στα fps. Αλλά παίζω κάθε μέρα WoW και θέλω να τρέχει στο full! :)

Λεφτά δίνω μέχρι 250 euro. Θα πάρω και οθονίτσα ΕΙΖΟ s1910 και με την καρτούλα μου το μηχάνημα θα είναι κορυφή! :)

Αν δεν κανω λαθος η Sapphire ATI Radeon X800 GTO² μπορει με bios flash ν' ανοιξει ολα τα pipelines.Me επιτυχια 99%.

Για ριξε μια ματια http://www.overclockers.co.uk/acatalog/Online_Catalogue_This_Week_Only_25.html

Πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα της.

Πρεπει να βγανει λιγο παραπανω με τα μεταφορικα!

Αν δεν κανω λαθος η Sapphire ATI Radeon X800 GTO² μπορει με bios flash ν' ανοιξει ολα τα pipelines.Me επιτυχια 99%.

Απλά προς ενημέρωση....το κάναμε ήδη εδώ στο φόρουμ μας αυτό το mod :045:

Sapphire X800GTO² Mod to X850XT-PE

Ρώτησα και κάτι γνωστούς και πάλι γι' αυτή την κάρτα μου λένε. Όμως ρε παιδιά δεν ξέρω αυτό το σάιτ είναι αξιόπιστο για αγορές; Δεν έχω αγοράσει τίποτα από το εξωτερικό.

Επίσης δε θα ήθελα να πάρω κάτι και να το κάνω mod χωρίς να είμαι 100% σίγουρος ότι θα λειτουργήσει και δε θα κλαίω τα λεφτά μου.

Ρώτησα και κάτι γνωστούς και πάλι γι' αυτή την κάρτα μου λένε. Όμως ρε παιδιά δεν ξέρω αυτό το σάιτ είναι αξιόπιστο για αγορές; Δεν έχω αγοράσει τίποτα από το εξωτερικό.

Επίσης δε θα ήθελα να πάρω κάτι και να το κάνω mod χωρίς να είμαι 100% σίγουρος ότι θα λειτουργήσει και δε θα κλαίω τα λεφτά μου.

Ρε συ τί το ψάχνεις το θέμα ? Κοίτα παραπάνω στο post #7 την τελευταία πρόταση. Πωλείται έτοιμη μονταρισμένη επιτυχώς και συ θέλεις να πάρεις καινούρια και να ρισκάρεις ???

Για ριξε μια ματια http://www.overclockers.co.uk/acata...ek_Only_25.html

Πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα της.

Πρεπει να βγανει λιγο παραπανω με τα μεταφορικα!

Με τα μεταφορικα η καρτα τωρα βγαινει 171 λιρες τα οποια αν δε κανω λαθος ειναι 253 ευρω αξιζει το ρισκο?

Με τα μεταφορικα η καρτα τωρα βγαινει 171 λιρες τα οποια αν δε κανω λαθος ειναι 253 ευρω αξιζει το ρισκο?

Νομίζω ότι με αυτά τα χρήματα περίπου σε λίγες μέρες θα υπάρχουν και εδώ τέτοιες vga.

Θα σου συνιστούσα να κάνεις - εάν μπορείς και θέλεις φυσικά- υπομονή για λίγες ημέρες

Νομίζω ότι με αυτά τα χρήματα περίπου σε λίγες μέρες θα υπάρχουν και εδώ τέτοιες vga.

Θα σου συνιστούσα να κάνεις - εάν μπορείς και θέλεις φυσικά- υπομονή για λίγες ημέρες

Δε νομιζω να ερθει στην Ελλαδα αυτη η καρτα.

Εγω θα παραγγειλω σημερα μια απο overclockers.co.uk και το πολυ πολυ αμα πεσω σε παρτιδα που δε μονταρεται να μου μεινει μια Χ800 με 12 pipes που ειναι σαφως καλυτερη απο την Χ600 pro που εχω τωρα την οποια εχω ηδη πουλησει και πρεπει να βρω το συντομοτερο δυνατον νεα καρτα για το pc μου.

Μηπως ξερει κανενας ποσες μερες κανει να ερθει απο τη στιγμη που θα την παραγγειλεις?

Κοιτα απο οσο ξερω πρεπει να κανει γυρω στις 4-10 μερες!

Δεν εχω παρει ομως ποτε τπτ και δεν ειμαι σίγουρος.

Taso το ειχα δει το thread απλως δεν ειμαι σιγουρος οτι δουλευει με ολες τις x800Gto2

για το λογο αυτο ειπα οτι γινεται κατα 99,9%

Φιλικα slaughterer,

Εγώ πάντως όταν είχα παραγγείλει motherboard από overclockers.co.uk ήρθε σε 4 ημερες. Γρήγοροι και αξιόπιστοι

Εγώ πάντως όταν είχα παραγγείλει motherboard από overclockers.co.uk ήρθε σε 4 ημερες. Γρήγοροι και αξιόπιστοι

Με κουριερ η ταχυδρομειο?

1)Στην Ελλάδα...δύσκολα θα την δούμε...οπότε μήν κάνετε υπομονή.

2)Το oc.uk....είναι γρήγορο και αξιόπιστο.

3)Ολες οι συγκεκριμένες μοντάρονται σε 16 pipelines...απλά κάποιες δέν πιάνουν τα ρολόγια της XT-PE

4)Με συστημένο ΕΛΤΑ έρχονται

3)Ολες οι συγκεκριμένες μοντάρονται σε 16 pipelines...απλά κάποιες δέν πιάνουν τα ρολόγια της XT-PE

Λοιπον εγω θα παραγγειλω μια απο overclockers. Αμα ερθει και δε πιανει XT-PE θα τη στειλω πισω με RMA να την τσεκαρουν μηπως και εχει προβλημα :118:

Φυσικα αστειευομαι.

Στα σοβαρα τωρα, θα παραγγειλω μια (σημερα το βραδυ οπωσδηποτε), μαζι με μια arctic 5 rev2 γιατι εχω κολλησει με αυτη τη καρτα (TASOS νομιζω μπορεις να φανταστεις το λογο...)

Επισης TASOS ευχαριστω για τις διευκρινισεις στο προηγουμενο post.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.