N1K Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2005 ολα δειχνουν πως η καρτα εχει χαλασει.. ειναι μια hercules fortissimo II και μεχρι στιγμης ηταν αψογη για τα 4.1 ηχεια μου. το προβλημα παρουσιαστηκε ξαφνικα οταν καποια στιγμη μετα απο restart που ανοιξα το winamp εμφανιστηκε το σφαλμα bad audio driver κατι.. δεν εδωσα πολυ σημασια και μετα απο restart ολα επαιζαν παλι οκ. μεχρι που την κυριακη ξαναπαρουσιαστηκε και δε λεει να φυγει..εχω βαλει-ξαναβαλει-βαλει-βγαλει drivers, αλλαξα pci στην καρτα, δοκιμασα παλαιοτερους drivers ματαια.. ειπα να προχωρησω σε φορματ που ουτως η αλλως ηταν καιρος να γινει [καθε 6μηνο ~..]τπτ..να αναφερω πως η καρτα αναγνωριζεται κανονικα, λειτουργει αλλα σε οποιαδηποτε αναπαραγωγη ηχου ακουγονται παρασιτα..αυτα.. ριξτε καμια ιδεα πριν δοκιμασω την pci της μητρικης..
N1K Νοέμβριος 2, 2005 Author #2 Νοέμβριος 2, 2005 εξελιξεις!! σημερα ειπα να δοκιμασω αλλη μια φορα. εβγαλα το mute [το ενεργοποιω γιατι σε καθε αναπαραγωγη ηχου ακουγα παρασιτα] δοκιμασα το test του software της καρτας και ο ηχος ηταν οκ ως δια μαγειας!! δοκιμαζω να ενεργοποιησω και τα 4 ηχεια μου και αρχιζουν παλι τα παρασιτα.. ριχνω ενα restart παλι και αυτη τη στιγμη ειναι ολα οκ με τα 2 ηχεια. φοβαμαι πως αν ενεργοποιησω και το 2ο καναλι ηχου θα αρχισουν τα παρασιτα παλι..
Εvo8-By-m-diox Νοέμβριος 2, 2005 #4 Νοέμβριος 2, 2005 Nice...Απλά πες μας τελικά ποιο ήταν το problem και πως το έλυσες τελικά...!!
N1K Νοέμβριος 2, 2005 Author #5 Νοέμβριος 2, 2005 το προβλημα ηταν μαλλον conflicts των παλιων drivers[win'98] με τα ΧP. επισης με τον τροπο που εβαζα τους καινουριους το προβλημα δεν λυνοταν και ετσι δοκιμασα κατι διαφορετικο οταν εβγαζε το dialog box hardware found. κατι με το have disk και το σημειο που βρισκεται ο driver. αν εβλεπα τα options του dialog box θα μπορουσα να σου πω με περισσοτερη ακριβεια
yanni Νοέμβριος 2, 2005 #6 Νοέμβριος 2, 2005 Ε ναι δεν περνάς οδηγούς των 98 στα ΧΡ.....Καμιά σχέση το ένα λειτουργικό με το άλλο. Βασικά αρκούσε να κάνεις uninstall του οδηγούς των 98 και μετά να περάσεις των ΧΡ, είτε με το setup πρόγραμμα είτε manual όπως το έκανες.
N1K Νοέμβριος 2, 2005 Author #7 Νοέμβριος 2, 2005 πιστεψε με τα πραγματα ηταν αρκετα πιο περιπλοκα.. ασε που με τους οδηγους για '98 την ειχα βγαλει 2χρονια σε XP..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.