Stelaras Νοέμβριος 1, 2005 #21 Νοέμβριος 1, 2005 Περιεργο ... Δεν παει καπου ο νους μου .Κανε και μια δοκιμη σε αλλο controller , καθως και με αλλη καλωδιοταινια .Εχεις και αλλη συσκευη στην ιδια ταινια ? Αν οχι , βαλτον single και οχι master ή slave.
panoc Νοέμβριος 1, 2005 #22 Νοέμβριος 1, 2005 Εχεις και αλλη συσκευη στην ιδια ταινια ? Αν οχι , βαλτον single και οχι master ή slave.είναι SATA και πριν από το format δούλευε μια χαρα...----στο device manager τι δίσκους σου δείχνει? κατά την εγκατάσταση των windows έβαλς κάποια δισκέτα με οδηγούς και πάτησες F6????
Stelaras Νοέμβριος 1, 2005 #23 Νοέμβριος 1, 2005 είναι SATA και πριν από το format δούλευε μια χαρα...----στο device manager τι δίσκους σου δείχνει? κατά την εγκατάσταση των windows έβαλς κάποια δισκέτα με οδηγούς και πάτησες F6????Ευχαριστω πολυ ! Ειμαι απαραδεκτος !:114: Ουτε τον τιτλο δεν προσεξα ...:041:
N1K Νοέμβριος 2, 2005 Author #24 Νοέμβριος 2, 2005 παιδες το προβλημα ΛΥΘΗΚΕ!!!!! :041: :041: :041: τελικα το φαινομενικα σου λαθος ποστ stellara για την καλωδιοταινια μου εδωσε την ιδεα να αλλαξω θεση στο καλωδιο του sata απο sata0 σε sata οτιδηποτε αλλο!! μετα απο ενα restart δουλεψε και τωρα μια χαρα!!σας ευχαριστω πολυ ολους! :039:
N1K Νοέμβριος 2, 2005 Author #26 Νοέμβριος 2, 2005 ναι και για να μην ξαναδοκιμαζω αλλαξα και το καλωδιο τροφοδοσιας με το 2ο sata που βγαζει το τροφοδοτικο μου! αν καταφερω να λυσω και το προβλημα της καρτας ηχου θα ριξω ευχελαιο!
sa1901 Νοέμβριος 2, 2005 #27 Νοέμβριος 2, 2005 Πιθανόν να τον είχες συνδέσει στον controller της μητρικής που είναι είναι ρυθμισμένος σε RAID MODE, γι' αυτό δεν τον είδε. Αν χρειαστείς να συνδέσεις και άλλον δίσκο εκεί, άλλαξε την ρύθμιση από το BIOS.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.