Jump to content

Προβλημα με Sata..

N1K

Recommended Posts

Περιεργο ... Δεν παει καπου ο νους μου .

Κανε και μια δοκιμη σε αλλο controller , καθως και με αλλη καλωδιοταινια .

Εχεις και αλλη συσκευη στην ιδια ταινια ? Αν οχι , βαλτον single και οχι master ή slave.

Εχεις και αλλη συσκευη στην ιδια ταινια ? Αν οχι , βαλτον single και οχι master ή slave.

είναι SATA και πριν από το format δούλευε μια χαρα...

----

στο device manager τι δίσκους σου δείχνει? κατά την εγκατάσταση των windows έβαλς κάποια δισκέτα με οδηγούς και πάτησες F6????

είναι SATA και πριν από το format δούλευε μια χαρα...

----

στο device manager τι δίσκους σου δείχνει? κατά την εγκατάσταση των windows έβαλς κάποια δισκέτα με οδηγούς και πάτησες F6????

Ευχαριστω πολυ ! Ειμαι απαραδεκτος !:114:

Ουτε τον τιτλο δεν προσεξα ...:041:

παιδες το προβλημα ΛΥΘΗΚΕ!!!!! :041: :041: :041:

τελικα το φαινομενικα σου λαθος ποστ stellara για την καλωδιοταινια μου εδωσε την ιδεα να αλλαξω θεση στο καλωδιο του sata απο sata0 σε sata οτιδηποτε αλλο!!

μετα απο ενα restart δουλεψε και τωρα μια χαρα!!

σας ευχαριστω πολυ ολους! :039:

ναι και για να μην ξαναδοκιμαζω αλλαξα και το καλωδιο τροφοδοσιας με το 2ο sata που βγαζει το τροφοδοτικο μου! αν καταφερω να λυσω και το προβλημα της καρτας ηχου θα ριξω ευχελαιο!

Πιθανόν να τον είχες συνδέσει στον controller της μητρικής που είναι είναι ρυθμισμένος σε RAID MODE, γι' αυτό δεν τον είδε. Αν χρειαστείς να συνδέσεις και άλλον δίσκο εκεί, άλλαξε την ρύθμιση από το BIOS.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.