Jump to content

Προβλημα με Sata..

N1K

Recommended Posts

Παιδες τα φωτα σας! Μετα απο φορματ τα XP pro δε βλεπουν τον 2ο σκληρο μου. Sata 120 GB. Καμια ιδεα? Κοιταξα ηδη με το manage αν φαινεται εκει αλλα ματαια.. Στο bios ολα οκ

μέσα από βίος ρε...!!Ακόμα με το jumperaki κάντο σε master και slave.....!!!

το ύφος σου ΔΕΝ είναι κόσμιο, η δε συμβουλή σου σε ποιο ερώτημα απαντά διότι είναι καθ'όλα άσχετη.

αν ανοιξεις το device manager θα πρεπει κάποια συσκευή να έχει ενα ερωτηματικό, κανεις δεξί κλικ επανω της επιλέγεις properties μετα τη καρτελα Driver, και στη συνέχεια Update Driver.

Πατας Νο, not at this time, στη συνέχεια next -> Install from a list or specific location και πας και του βαζεις το Path που βρίσκονται οι οδηγοί στο CD.

Κανονικά θα πρέπει να τους βρεί και αν τους εγκαταστήσει.

το ύφος σου ΔΕΝ είναι κόσμιο, η δε συμβουλή σου σε ποιο ερώτημα απαντά διότι είναι καθ'όλα άσχετη.

Τι έχει το ύφος μου???Τι από όλα αυτά που έγραψα σε πείραξε???

Λέει ότι δεν τον αναγνώριζε ίσο να θέλει να τον ορίσει ως master η slave αλλάζοντας το jumperaki

μέσα από βίος ρε...!!

Λέει ότι δεν τον αναγνώριζε ίσο να θέλει να τον ορίσει ως master η slave αλλάζοντας το jumperaki

Διάβαζε ποιο προσεχτικά

Στο bios ολα οκ

ενταξει ρε παιδια δε τρεχει τπτ! panoc σ'ευχαριστω. δεχτηκε τον driver με αυτον τον τροπο αλλα δεν αλλαξε κατι.. ο δισκος δεν υπαρχει περιπτωση να εχει παθει κατι.. κατα 99%

κανε μία επανεκίνηση μηπως τον δεί, εφόσον τον βλέπει το ΒΙΟS δε βρίσκω λόγω να μην τον βλέπουν τα windows.

οταν δεν τον αναγνωριζει εσυ αλλαζεις τζαμπερακι και στον βρισκει γιατι εμενα θελει driver...οπως και του Ν1Κ προφανως

Οσο γιατο στυλ που γραφεις και ισως μιλας τα εχουμε ξαναπει :021: οταν τα εχωνες στους mods.....

Αν θες να βοηθησεις κανετο ουσιαστικα και κοσμια.

@Ν1Κ:Φιλε Ν1Κ τι μητρικη εχεις?

Οσο γιατο στυλ που γραφεις και ισως μιλας τα εχουμε ξαναπει :021: οταν τα εχωνες στους mods.....

θα παρακαλούσα να μη δοθεί συνέχεια. Απευθύνθηκα στον Εvo8 και ο Evo8 απευθύνθηκε σε εμένα.

η μητρικη μου ειναι chaintech znf3-250. εκανα restart αλλα δεν εγινε κατι.. παιδια σας ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας. το θεμα επειγει. στον sata εχω ολα τα δεδομενα μου μιας και τον χρησιμοποιω για αποθηκη.. εργασιες για το πανεπιστημιο,mp3, προγραμματα.. μ'εχουν ζωσει τα φιδια..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.