Theo.gr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2005 Πριν λίγο καιρό είχα μια Asus EAX800/2DTV και δεν είχα κανένα πρόβλημα όλα δούλευαν μια χαρά στην μέγιστη ποιότητα γραφικών. Όταν την αντικατέστησα με μία Asus EAX850PRO/HDTV άρχισε να κολλάει συνέχεια ακόμη και σε ανάλυση 640x480. Τι μπορεί να φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Νοέμβριος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2005 Τι τροφοδοτικό έχεις?Ίσως φταίει αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Νοέμβριος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2005 Πες μας αν αλλαξες τιποτε αλλο απο το συστημα και τι εκδοση drivers εχεις και με τι ρυθμισεις.ΥΓ.Κοιτα την εικονικη σου μνημη και πες μου ποσο ειναι,και ποση μνημη εχεις στο συστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Νοέμβριος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Το τροφοδοτικο ειναι ενα θεμα στην περιπτωση σου μιας και εχουν περιπου 20 watt διαφορα στην καταναλωση αυτες οι δυο καρτες αλλα αν σου το εκανε απο την πρωτη στιγμη που την εβαλες στο συστημα σου μπορει να φταιει και η καρτα.Αν μπορεις δοκιμασε να την βαλεις σε καποιο αλλο συστημα(ενος φιλου σου)και αν δεν κανει και εκει τα ιδια,τοτε να παρεις ενα τροφοδοτικο.Γραψε απο τι αποτελειτε το συστημα σου για να δουμε τι αλλο μπορει να παιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Νοέμβριος 2, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Εχω κατεβάσει τους τελευταίους drivers που εχει στην ιστοσελιδα της Asus. Και το συστημα μου αποτελειται απο:AMD ATHLON64 3500+ASUS A8N-SLI DELUXEASUS EAX850PRO/HDTV1024MB RAMPSU 350Υ.Γ. Κολλήματα μουέκανε μόνο στο HL2 όχι σε άλλα παιχνίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
medthom Νοέμβριος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 uninstall- reinstall το παιχνιδι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Νοέμβριος 2, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Το δοκίμασα αλλά Δεν έγινε τίμοτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Νοέμβριος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Κοιτα την εικονικη σου να ειναι 1536 με 3072.Οδηγους δοκιμασε τους 5.7 official η modded,οτι προτιμας,παρε ενα τροφοδοτικο της προκοπης.ΥΓ.Εχεις μια χαρα συστημα και ολα αυτα πανω σε τροφοδοτικο @@.Μην παιρνεται κορυφη πραγματα αμα δεν εχετε ρευματα (ειναι σαν να παιρνεις μια Diablo και να βαζεις απλη βενζινη,αν την θυμαται κανεις.)ΥΓ2.To ΗL2 ζοριζει πολυ τον CPU+μνημες εκτος απο την καρτα,και μαλλον αυτο το παιχνιδι σου δειχνει ποσο αδυναμο ειναι το τροφοδοτικο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Νοέμβριος 2, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Ποιο τροφοδοτικό είναι κατάληλο για το σύστημα μου?Θα προτημούσα 550watt και πάνω. Επίσης Θα ήθελα να βγαίνουν τα καλώδια για να μην κρέμοντε μέσα στο κουτί άσκοπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Νοέμβριος 2, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Και κάτι άλλο. Πως βλέπω πόση εικονική μνήμη έχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Νοέμβριος 2, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Θα προτημούσα 550watt και πάνω. Επίσης Θα ήθελα να βγαίνουν τα καλώδια για να μην κρέμοντε μέσα στο κουτί άσκοπα.Τagan Easycon 580WThermaltake PurePower 680WEnermax Liberty 620W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Νοέμβριος 2, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Από αυτά τα τρία μου άρεσε το Thermaltake αλλά δεν βγαίνουν τα καλώδιά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Νοέμβριος 2, 2005 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 Από αυτά τα τρία μου άρεσε το Thermaltake αλλά δεν βγαίνουν τα καλώδιά του.Λάθος μου. Δεν το είχα προσέξει ... :102: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Νοέμβριος 2, 2005 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2005 -edit-δες αυτα τα 2http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/article.php?c=24http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=16417 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Δεκέμβριος 29, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 Συνεχίζω αυτό το thread για να μην ανοίγω καινούριο.Κοιτα την εικονικη σου να ειναι 1536 με 3072.Οδηγους δοκιμασε τους 5.7 official η modded,οτι προτιμας,παρε ενα τροφοδοτικο της προκοπης.ΥΓ.Εχεις μια χαρα συστημα και ολα αυτα πανω σε τροφοδοτικο @@.Μην παιρνεται κορυφη πραγματα αμα δεν εχετε ρευματα (ειναι σαν να παιρνεις μια Diablo και να βαζεις απλη βενζινη,αν την θυμαται κανεις.)ΥΓ2.To ΗL2 ζοριζει πολυ τον CPU+μνημες εκτος απο την καρτα,και μαλλον αυτο το παιχνιδι σου δειχνει ποσο αδυναμο ειναι το τροφοδοτικο σου.Αγόρασα καινούριο τροφοδοτικο. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700237Αλλά το πρόβλημα που αντιμετώπιζα σεν εξαφανίστηκε.P.S. χρησιμοποιώ τους 5.13 της ATIΤι να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Δεκέμβριος 29, 2005 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 Συνεχίζω αυτό το thread για να μην ανοίγω καινούριο.Αγόρασα καινούριο τροφοδοτικο. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700237Αλλά το πρόβλημα που αντιμετώπιζα σεν εξαφανίστηκε.P.S. χρησιμοποιώ τους 5.13 της ATIΤι να κάνω?όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, δοκίμασε την σε άλλο pc και τρέξε σε αυτό το HL2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Ιανουάριος 14, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2006 Δεν είχα την ευκαιρία να την δοκιμάσω σε άλλο pc αλλά δοκίμασα στο δικό μου pc μια x800xl 512mb και πάλι κολούσε. Τελικά τι φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.