darkCount Απρίλιος 2, 2005 Author #61 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Οι διακόπτες με περιεχόμενο πλέον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Απρίλιος 2, 2005 Author #62 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Εδώ όλη η κατασκυή στο γραφείο πάνω. Το πάτωμα της υδρόψυξης έχει ροδάκια και τραβιέται αριστερά ώστε να δουλέψουμε ή να γεμίσουμε νερό. Όλο αυτό θα βαφτεί και θα σενιαριστεί κάποια στιγμή. Θα τοποθετηθούν θερμόμετρα στα 2 ψυγεία, 2 τανκ ώστε να έχουμε πλήρη οικόνα των θερμοκρασιών Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Απρίλιος 2, 2005 Author #63 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Η απέναντι πλευρά με το μικρότερο ψυγείο για το κύκλωμα της vga... Έχω συγκρατήσει τις 2 αντλίες όπως φαίνεται για να μην κινούνται και έχουμε διαρροές Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Απρίλιος 2, 2005 Author #64 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Και τέλος για σήμερα το που φτάσαμε και η επόμενη φωτό με τη θερμοκρασία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Απρίλιος 2, 2005 Author #65 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Οι θερμοκρασίες ελέγχονται με εξωτερικούς σένσορες όπως πριν για να μπορέσουμε να κάνουμε σύγκριση... Αριστερα CPU και δεξια VGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Απρίλιος 2, 2005 Author #66 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Μια 1η εντύπωση από θερμοκρασίες είναι ότι η διαφορά με το προηγούμενο tec 226 είναι χαοτική. Καταρχήν 2700Mhz δεν μπορούσα να δώ ποτέ. 2600mhze to ζορι. Τελευταία φορά που έπαιζε το pc ήταν 11.5 * 225 = 2587Mhz περίπου και είχε idle 17c και load 28c περίπου +-2c με το παλιο τεκ τώρα που άνοιξα με αυτό είχα -5.6c idle!!! Με λίγα πειραγματάκια έφτασα στο screenshot και έχω εκεί 3.6c idle και 7.9c load! Έβγαλε μόλις και superPi 32Mb εκεί! Εννοειται ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν καν εφικτό όπως γράφω και παραπάνω. Θα πειραματιστώ το σκ και θα ποστάρω από Δευτέρα περισσότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 2, 2005 #67 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Πολύ καλα !!! Να σε ρωτήσω darkcloud . Να επιχειρησω να βάλω ένα 225άρι τεκ στον winchester πάνω στο ήδη υπάρχον psu ? ocz 520 είναι . Θα τα καταφέρει να τροφοδοτεί το 225αρι και το σύστημα ? λέει 33Α και 396watt στην 12αρα . Το τεκ άν μπει θα μπει σε νερό ενοείται . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Απρίλιος 2, 2005 #68 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 darkCount αψογος!! Μπραβο μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Απρίλιος 2, 2005 Author #69 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Όχι darkcloud ρε συ..χαχαχαχαχ darkCount Σχετικά με αυτό που ρώτησες...με μια λέξη ΟΧΙ Μπορείς το 226 να το βάλεις σε ένα καλό psu με 16Amp στη 12άρα απο pc μόνο του. Όχι το psu του συστήματος. Και κάτι άλλο τώρα που βλέπω τη φωτό σου. Βγάλε τις 90μοιρες γωνιες που έχεις πάνω απο το μπλοκ.Σου κόβουν τη ροη. Αν θες ντε και καλα γωνιες, βαλε 45Μοιρών Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 2, 2005 #70 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Οκ. όσο για τις γωνίες , έχω τους ίδιους C με πρίν που δεν τις είχα . Ίσως γιατί η 1250 , είναι ακριβώς απο κάτω και δίνει κατευθείαν στην πρώτη γωνία οπότε γιαυτό δεν είδα μείωση ., έχεις πμ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 2, 2005 #71 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 πςςς......Μπραβο,ανοιξτε κανα μαγαζι μαστορες!!!Το υγρο ειναι απλα χρωματιστο νερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Απρίλιος 2, 2005 Author #72 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Το δικό μου είναι το υγρό που βγάζει η Coolermaster συμπληρωμένο με απιονισμένο νερό για σίδερα.Είναι μπλε απο μόνο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Απρίλιος 2, 2005 #73 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 εχω βαρεθει να σου λεω μπραβομονο που ακομα περιμενω τον οδηγο για τεκανοιξε μας τα ματια λιγο...μερακλή συνεχισε ετσι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Απρίλιος 2, 2005 Author #74 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Κάτι δεν μου πηγαινε καλά με τις θερμοκρασίες. Ναι μεν είχαμε βελτίωση απο το 226 αλλα περίμενα πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Ήταν ώρα για tweaking. Τα νούμερα που είδαμε ήταν με 12βολτ στο τροφοδοτικό. Για full power χρειαζόμαστε 14βολτ. Έλα όμως που το τροφοδοτικό είναι για 40Amp και δεν σηκώνει το 460 και το 226 στα 14βολτ. Αρχικά λοιπόν έβαλα το μικρο 226 τεκ σε ένα τροφοδοτικό απο pc στα 12παρα κάτι βολτ. Καλύψαμε την vga λοιπόν. Μας έμεινε το τέρας των 460βατ μόνο του στο μεγάλο τροφοδοτικό. Τσίτα γκάζι στα 14βολτ! Έβγαλα και το μπλοκ και το τοποθετησα ξανά γιατι όντως δεν πατούσε καλά...στάνταρ φάση κάθε φορά που τοποθετώ...λόγω της μόνωσης, πάντα κάτι ενοχλεί. Νέα arctic ceramique.....νέο ψηφιακό θερμόμετρο...και είμαστε έτοιμοι. Power on...και το θερμόμετρο της CPU έδειχνε L βαθμούς. Τι έγινε ρε παιδιά λέω...και μόλις πέρασε ένα λεπτό είδα αυτό : Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Απρίλιος 2, 2005 Author #75 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Με toast και load στη cpu όπως στην φωτό αυτή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Απρίλιος 2, 2005 Author #76 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Φτάσαμε μέχρι εδώ: Thats more like it! Από 28 μέχρι τους -40 .... 68 βαθμοί σε full load δεν είναι καθόλου άσχημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Απρίλιος 2, 2005 #77 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Μπραβο,το μονο σιγουρο ειναι οτι το γουσταρεις πολυ Οι -40 ειναι εκπληκτικοι βαθμοι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 2, 2005 #78 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 μπράβο darkcount έπιασε φοβερή απόδοση οι κόποι σου ανταμείβονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 2, 2005 #79 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Αν είναι δυνατόν!!!! Καταπληκτικές θερμοκρασίες!!!Κάτι δεν πάει καλά με το O/C σου ξέρω ότι ου mobile ανεβαίνουν ευκολότερα από τους νορμάλ XP.Εγώ Με τον 2400+ AIUHB πάνω στην nf7-s μου έφτασα στα 2620 (12*218) με 2,05Vcore, σταθερός με το νορμάλ μπλοκ του 11 μια αντλία 900lt την ώρα και ένα ψυγείο 13cm x 36cm πάνω στο οποίο μάλιστα έχω μόνο δυο 12αρηδες ανεμιστήρες πρόχειρα τοποθετημένους ο ένας δουλεύει στις 1200rpm και ο άλλος κοντά στις 3000.Δεν έχω βάλει εξωτερικούς αισθητήρες και ξέρω μόνο τις θερμοκρασίες την μητρικής που λέει 45idle και 50μεγιστο φορτίο αν και δεν εμπιστεύομαι τις ενδείξεις της μητρικής γιατί το μπλοκ παραμένει κάτω από τη θερμοκρασία του σώματος.H κατασκευή μου είναι πολύ πρόχειρη και σκοπεύει στο να χρησιμοποιώ τον επεξεργαστή μου αθόρυβα στα 2400mhz με τη λειτουργία μόνο του αργού 12 πάνω στο ψυγείο.Απλά μου κάνει εντύπωση με αυτές τις θερμοκρασίες έπρεπε να έχεις πλησιάσει τα 2900 Για δοκίμασε με άλλον πολλαπλασιαστή μήπως σε περιορίζει το chipset στο fsb αν θές να ανεβάσεις κι άλλο fsb θα πρέπει να κάνεις και κανένα Vmod και να ψύξεις με νερό και το chipset.Πραγματικά έχεις κάνει πολύ καλή δουλεία και είναι κρίμα να μη βγει κάτι αντάξιο από o/c.Αν το είχες κάνει αυτό σε κανέναν A64 θα μπορούσες να μπεις στους top 10 του φόρουμ στο super Pi me τα score που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Απρίλιος 2, 2005 #80 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Μπραβο σου darkcount, επιασες αποδοση ενος καλου phase change! Μερικες ερωτησεις: 1.Σε τι θερμοκρασιες βρισκεται το νερο? 2.Στην καρτα γραφικων τι διαφορα ειδες στο χρονισμο του πυρηνα σε σχεση με την προηγουμενη ψυξη της?(σκετο νερο ειχες πριν το 226w peliter?) 3.Ο αισθητηρας για την εξωτερικη ενδειξη τηςθερμοκρασιας του επεξεργαστη ειναι επανω στο block? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.