Jump to content

My Dual TEC rig revisited (many pics)

darkCount

Recommended Posts

Το συγκεκριμένο 460άρι μια χαρά θα τον καταφέρει. Και υπάρχει και το αμέσως μικρότερο αδερφάκι του 400βατ σε διαστάσεις 50χ50mm για τα μπλοκ του εμπορίου.

Αν βάλεις Prescott με 226άρι θα χτυπάς 30άρες Βαθμούς όπως εγώ με το mobile overclocked για το λόγο που περιγράφω παραπάνω....τα ωφέλιμα του 226 είναι 127περίπου.

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

zyx τι εννοείς να καεί? Ετσι στα καλά καθούμενα? Ή απο υπερθέρμανση λόγω κακής ψύξης της θερμής πλάκας ή υπερβολικά ζεστή cpu...παράδειγμα 80αρι τεκ σε πρεσκοτ?

Στα καλά καθούμενα δεν καίγονται. Τα τεκ χαρακτηρίζονται από μεγάλη αξιοπιστία συμφωνα με πηγες στο ιντερνετ και μεγάλη αντοχή στη συμπίεση.

Αντίθετα δεν είναι ευκαμπτα και σπανε αν κακομεταχειριστούν.

Τώρα αν τα βάλεις σε κανα psu του κ@λου και το κάψουν...μπορεί να τα πάρει και αυτα η μπάλα.

Επίσης αν δεν φροντίσεις να έχεις ικονοποιητική (υδρό)ψυξη ώστε να κρατάς την θερμή πλάκα όσο πιο δροσερή γίνεται τότε δεν λειτουργούν σωστά και μάλλον καίγονται...παίρνοντας μαζί ότι έχουν πιο κοντά τους.

Το ίδιο που μπορεί να πάθει μια cpu και μόνη της δηλαδη με κακή ψύξη.

Αν προσέξεις στη χρηση και τοποθέτηση τους δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από το ίδιο το τεκ.

Εκτος αν πεσεις σε ελατωματικο κομμάτι...που πάλι μπορεί να σου συμβεί σε οποιδήποτε άλλο εξάρτημα...psu ας πούμε.

οχι ενοω να τα εχεις ολα τζετ καλο psu καλη ψυξη καλο tec και να κανουν τα watt. δλδ στα καλα καθουμενα δεν καιγοντε? λεμε ρε παιδι μου να το εχεις 8 ωρες ανοιχτο και τετοια πραγματα

Με τα δυο 226άρια που είχα πριν δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Όλο το σκ ανοιχτό το pc με εντατικό gaming και δεν καταλαβαίνουν τπτ. Από το καλοκαίρι που τα είχα έτσι δηλαδη.

Τώρα αυτό το καινούργιο με άγχωσε λίγο με τα πολλά αμπέρ και τα καλώδια που ζεσταίνονται να σου πω την αλήθεια.

Ακόμα και με τα χοντρά καλώδια που κόλλησα, πάλι είναι ζεστά...ευτυχώς όχι όπως πριν.

Σίγουρα θα το παρακολουθώ τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας του μήπως λιώσει κάνα καλώδιο.

Θα το δουλέψω και στα 12βολτ και όχι 14 για να ρίξω τα αμπερ γύρω στα 25.

ΑΨΟΓΗ δουλειά όπως πάντα .Απο τα καλυτερα που εχω δει σε δουλειά και γενικη υλοποιηση

Μεγεις λοιπον και καλοδουλετα Περιμενω και γω με περιιεργεια να δω πως θα ανταπεξελθει το μπλοκ στο αυξημενο φορτιο

Και παλι μπραβο:T:

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 11:55]

να κανω μια ερωτηση εγω? τι πιθανοτητα υπαρχει να καει το tec? και αν καγετε τι πιθανοτητα υπαρχη να παρεις το cpu η την καρτα γραφικον?

ενα μικρο που ειχα δοκιμασει, επι εποχης palomino, πεθανε καποια στιγμη μετα απο 2-3 μερες, απο αγνωστους λογους. το πισι εκλεινε μολις εμπαινες στα Windows εξαιτιας της θερμοκρασιας. μολις το εβγαλα, ολα ηταν οκ.

υγ: πολυ και καλη δουλεια, darkCount :T: :T:

darkCount Ειναι κ@υλ@ πολυ κ@υλ@...........

Ερωτησει .... τι cpu φοραει το πισι σου?????

το κολπακι με τους διακοπτες γουσταρω πολυ... καθολου πεδεμα στο να βαζει το νερο και να εξαερωνεις το ψυγειο..ποσες αντλιες θα βαλεις? 1 η 2?

’λλες 2 φωτό από το εσωτερικό που βρήκαν όλα πλέον τη θέση τους.

Οι πολυπόθητες δοκιμες είναι κοντα...

Χρήμα...ναι έχω χώσει περισσότερα από οσο έπρεπε:whistling

Σερβία? οχι ρε συ δεν νομίζω. Δεν θυμάμαι πως μου έχει κολλήσει αλλά το λέω συχνά. Πάντα είχα την εντύπωση ότι ειναι Ισπανικά:tomato:

Αντλιες 2 θα μπουν. Οι αδελφές Hydor:T:

post-694-1416071568,1353_thumb.jpg

• 3 weeks later...

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Το project είχει παγώσει λίγο λόγο εξαιρετικού φόρτου εργασίας. Μου λείπουν και μερικά μέτρα σωλήνα και κάτι άλλα μπιχλιμπίδια ακόμα, αλλα εκτιμώ ότι μέσα στην επόμενη βδομάδα θα δούμε νουμεράκια.

Και να ευχαριστήσω τον greekfragma για την ανακάλυψη του και την πολύτιμη συνεισφορά του στην ολοκλήρωση (σχετικά) του project.Tnx man :hug:

Σχετικά με το κόστος...έχω γράψει τι μπορεί να περιμένει κάποιος που θέλει να ασχοληθεί με TEC 1 σελίδα πίσω.

Σχετικά με το κόστος αυτού του συγκεκριμένου project...θα κάνω την ανάλυση αφου μπει σε λειτουργία.

Βέβαια δεν θα περιλαμβάνει το enclosure που θα μπουν αντλίες και ψυγεία μέσα γιατί αυτό θα περιμένει αρκετά.

καταπληκτικος , πολυ προσεγμενη και μερακλιδικη δουλεια

δωσε καμια φωτο να δουμε τις συνδεσεις απο πισω

πολυ εξυπνη πατεντα , σκεφτηκα και γω να εκανα κατι τετοιο σε κοιτι απο σερβερ αλλα δεν το προλαβα και πουληθηξκε οποτε πηγα σε στακερ και το νερο μεσα...

δηλαση φαντασου να ειχες ενα κουτι σαν 2 φουλ tower το ενα κολημενο διπλα στο αλλο

το ενα θαχε το νερο και το αλλο το πισι και με 2 πορτες μπροστα

τελειο ε?

σου προτεινω να φτιαξεις εναν οδηγο για τεκ γιατι μερικοι οπως και γω τα στηριζουμε με κλειστα ματια αλλα τα φοβομαστε κιολας

εχεις πολυ εμπιρεια οποτε πολλοι θα μαθουν απο σενα

και παλι μπραβο

:T:

• 1 month later...

Χαιρετώ τους συμφορουμίτες:hi:

Μετά από αρκετό καιρό ήρθε το πολυαναμενόμενο (για μένα) update στην κατασκευή αυτή. Είμαι από πριν τα Χριστούγεννα χωρίς gaming pc. Δουλειές, υποχρεώσεις, ατυχήματα...από όλα είχε ο μπαξές.

Anyway χθες ήρθαν οι σωλήνες που μου έλειπαν και κάτι θερμόμετρα από Αγγλιά και βιάστηκα να τα κουμπώσω πάνω.

Επίσης θα δείτε και την κατασκευή που στεγάζει την όλη υδρόψυξη. Είναι σε αρχικό στάδιο ακόμα βέβαια...θελει βάψίματα, ηχομονώσεις, προεκτάσεις...αρκετά ακόμα. Όμως ο χρόνος είναι λιγοστός και προχωράω πολύ αργά.

Ας δουμε κάμια φωτό όμως...

Το μπλοκ του Μιχάλη με το υγρό Coolermaster....ωραία αντίθεση κάνουν...

post-694-1416071812,9011_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.