MADKiller7 Νοέμβριος 3, 2005 #21 Νοέμβριος 3, 2005 Αν και η πρωτη μου DFI ειναι μια μεταχειρησμενη Lanparty Ultra B,ουτε cool+warm reboot εχω δει ουτε τιποτα,και της εχω δοκιμασει οτι modded bios εχει βγει και δεν μου εκανε το παραμικρο (33 flash σε 2 μερες καλα ειναι?).Απο ρευματα δεν παιζεται σε σχεση με την ASUS και αλλες που ειχα.To μονο κακο θελει πολυ μελετη η μητρικη (πολλες ρυθμισει εκει που ειχες καμια 10ρια με αλλες σου δινει 25 αυτη πχ.)και λιγο στρωσιμο,τουλαχιστον σε μενα οσο την δουλευω τοσο πιο καλη αισθηση και αντοχη στον φορτο εργασιας σαν συνολο με CPU+Ram.Για μενα ASUS σταθερη αξια και ποιοτητα.MSI χμμμμμ καλες αλλα ακομα μου εχει κατσει ασχημα λογω Delta-L.Abit (ΑV8 η πρωτη),πολυ καλες παντου αλλα απο βλακεια μου αυτη που ειχα παρει ειχε VIA και στραβωσε η δουλεια στο o/c.Επομενη μητρικη DFI again.....
Sakis1442169073 Νοέμβριος 3, 2005 #22 Νοέμβριος 3, 2005 εντάξει ρε παίδες, όχι και κουβάς!στα κατάληλα χέρια, οι dfi δεν παίζονται σε overclocking...να πω και την "ζήλεια" μου... οι ρημάδες σκοτώνουν κυριολεκτικά με αυτά τα micron chipάκια ακόμα και σε 2*1gb με 1Τ, και χωρίς "απαγορευτικά" vmem!..Μπιλυ ξερεις δεν ειμαι κανενας φανατικος αλλα θα πω τουτο, αν αντεξει απλα δεν παιζεται αυτη την στιγμη.Εγω παντως θελω να ρωτησω κατι πιο γενικο.Τι ειναι αυτο που εμποδιζει μεγαλες εταιριες αυτη την στιγμη να βγαλουν μητρικη οπως το DFI NF4.Δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν μπορουν εταιριες οπως η ASUS ή η Gigabyte δεν μπορουν να βγαλουν ΕΝΑ μονο μοντελο εστω, που να δεινει 3.1,3.2 στις μνημες και 2-3 ρυθμισεις παραπανω ετσι βρε παιδι μου για τους δολιους τους ocers.Η εστω ρε παιδια η DFI εχει oskar wo και οι αλλες δεν εχουν,ειναι τοσο δυσκολο να παρουν μια και να αντιγραψουν δυο πραγματα;
Atari[Xp+] Νοέμβριος 4, 2005 #23 Νοέμβριος 4, 2005 Sakis εχθές έκαψα την 2ρη 6800gt και έχω κάψει cpu εχει καεί psu ,, βραχυκυκλώματα έχω κανει προσπαθώντας να συνδέσω 2 sunons 120mm @πολλα cfm , μέχρι και πάνω στο 3 πινο απο το mobo τον ειχα συνδέσει τον έναν . Και μιλάμε για μόμπο που στους 8 μηνες έχει δουλέψει τους 4 με νερο τους 2 με chiller και τους αλλους 2 με dd / . Απλά το mobo είναι αθάνατο . Παρατήρηση 1η . Δουλευει μια χαρά και στα default οποτε οσοι νομιζουν οτι ειναι για oc μονο , ας νομίζουν . Παρατήρηση 2η . Καλύτερα default παρά να αρχιζεις να πειράζεις ότι ναναι χωρίς να ξέρεις , νομίζοντας οτι αν δώσεις τέρμα όλα τα ρευματα και πειράζοντας τις 20 ρυθμισεις των μνημων στην τυχη και τις αλλες 20 του imc controller θα κανεις παγκόσμιο ρεκορ. Εκει γίνονται τα τραγικά και το μομπο στην αρχή απέκτησε ασχημη φήμη . Οσο για εξοπλισμό δεν τα σχολιάζω , μονο παραλληλη-σειριακη δεν έχει η οποια σε οποιον ειναι τόσο μα τόσο αναγκαια σήμερα ... 20 ευρα εχει ενας pci controller. wifi ..... και αυτο προτιμώ να το αγοράσω xtra . Καλύτερα wifi xtra και σωστό μομπο παρά λίγο απο όλα και μέτρια. Τελευταιο για τις εταιρίες που λές . 1ον . Το θέμα δεν είναι μονο να δίνει 3.2 και 3.3 κοκ το μομπο , αλλά να τα δίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι και φιλικά πρός τον χρήστη . Πολλά ρευματα = και πολλά προβλήματα. 2ον κάθε εταιρία έχει και την πολιτική της . Η msi [παραδειγμα] ισως να μην γουστάρει xtremeκαταστασεις. 3ον Πρεπει ολα να ειναι εναρμονισμένα , να δίνει ρευμα στις μνημες αλλα να πιανει και ΗΤΤ γιατι αλλιως τι να το κανεις παράδειγμα να πηγαινουν τα ΒΗ σου στο θεο αλλα να σε κοβει το μομπο . Οπότε οι υπόλοιπες εταιρίες πρεπει να βελτιώσουν ολους τους τομεις λολ . edit. Εχει σειριακή απλα την εχει πανω στο board και πρεπει να τραβηχθει αντάπτορας για να βγαινει ''θυληκο'' πισω απο το mobo Η να κανει αυτο που εκανα εγώ παλαιοτερα.
slaught Νοέμβριος 4, 2005 #24 Νοέμβριος 4, 2005 Πραγματικα δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα απο τον atari.Sto μονο που μπορω να παραδεκτω καποιες μαρκες ειναι η ποιοτητα κατασκευηςγ.π. η gigabyte στα nxp μοντελα της βαζει πολυ ποιοτικα υλικα αλλα δεν ξερω αν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για να εισαι 1-2% πιο γρηγορος σε συγκεκριμενες εφαρμογες!!!!!
WAntilles Νοέμβριος 4, 2005 #25 Νοέμβριος 4, 2005 Πολύ σοφά και μετρημένα τα είπε ο Atari.Όσο για την Gigabyte - επειδή σχολιάστηκε γιατί οι υπόλοιποι κατασκευαστές δεν βγάζουν αντίστοιχης ποιότητας και τελειότητας προϊόντα με τη DFI - απλά διότι προφανώς δεν μπορεί. Τα τελευταία 2 χρόνια που βάζει ITE controllers στις motherboards της, κανείς δεν δούλεψε ποτέ σωστά. Εδώ λοιπόν η Gigabyte δεν μπορεί να φτιάξει να λειτουργούν σωστά 2 καναλάκια IDE, και θα φτιάξει σωστή και ποιοτική motherboard;Ας καγχάσω, που έλεγε και ο Σταυρίδης.
kbilly13 Νοέμβριος 4, 2005 #26 Νοέμβριος 4, 2005 Saki, έχεις απόλυτο δίκιο για τα ρεύματα... βάλτε ρε παιδιά 3.20vmem! Θυμάσαι με το vmem mod που είχα κάνει στην Κ8ns pro, η μητρική έσπερνε αλλά και ΑΝΤΕΧΕ! (και αντέχει ακόμα) σε πείσμα όσων την χαρακτήρισαν "P.O.S"... 3.20-3.25 όχι παραπάνω... και αποτέλεσμα 257 με 2-2-2-5 με τις UTT ή 260 3-3-3-8 με ΜΤ, 300+ με hynix d-5, ή 355 stable htt για τις υπόλοιπες ρυθμίσεις στο bios δεν έχω κανένα παράπονο, είναι υπεραρκετές για να ψαχτείς και να κάνεις "δουλειά" Wantilles, μάλλον δεν τα ξέρεις καλά - δεν αντιμετώπισα ΠΟΤΕ πρόβλημα με τον ΙΤΕ controller - και δίσκους έχω βάλει, και dvd recorders, και δουλεύουν άψογα και γρήγορα, και πολύ καλύτερα βέβαια από τον ide της nvidia (μιλάω και για nforce2 και για nforce3) - σε προσκαλώ αν επιμείνεις να έρθεις να το δεις με τα μάτια σου Μην γενικεύσουμε την συζήτηση, όχι πήραμε φόρα τώρα και θάβουμε... Να μου πείτε ότι η dfi δίνει τα περισσότερα ρεύματα και έχει τις περισσότερες ρυθμίσεις, (άσχετα πόσοι τα χρησιμοποιούν-εκμεταλλεύονται αυτά) να πω ναι... αλλά μέχρι εκεί, δεν είναι Θεός, ένα μηχάνημα είναι, και ως μηχάνημα θα έχει και αυτό τα προβλήματα του, τίποτα δεν είναι τέλειο και έχω παρατηρήσει την τακτική σας να θάβετε κάθε τι άλλο (όπως έθαβαν κάπου αλλού και την giga nf3, ώσπου να βγάλει βέβαια το καλύτερο spi 32m -s754- on air...), δείγμα πόρωσης για μένα... Για έναν πραγματικό overclocker η χαρά είναι ίδια είτε clockάρει με dfi είτε με Αsus, είτε με msi, είτε με Gigabyte, είτε με elite κ.ο.κ και ακόμα μεγαλύτερη η χαρά να βάλει και λίγο το χεράκι του... η dfi τα δίνει απλόχερα βέβαια, έγιναν όλοι overclockers (δεν θέλω να θίξω κανέναν) αλλά για μένα η μαγεία είναι αλλού - το να πας να αναζητήσεις τα όρια όποιο μηχάνημα και να έχεις, και να του βγάλεις τα μέγιστα (τον αδόξαστο.. )
Sakis1442169073 Νοέμβριος 4, 2005 #27 Νοέμβριος 4, 2005 @Atari Παρατήρηση 1η.Ε δεν νομιζω να ειπε κανεις οτι δεν δουλευει default,υπηρχε δηλ.περιπτωση να δουλευει κλοκαρισμενη αλλα default oxi;Παρατήρηση 2η.Συμφωνω 100%1ον.Αυτο δεν το καταλαβαινω.Η τα δινει τα 3.2 η δεν τα δινει τι συμαινει φιλικα προς τον χρηστη;2ον.Συμφωνω και σε αυτο αν και το παραδειγμα ειναι λιγο ατυχες.3ον.Ε δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλες μητρικες απο τις γνωστες εταιριες που δεν πανε εστω 260-270 δηλ ποσο περισοτερο να πας τα BH για 24/7;Αλλα εστω οτι εχεις BH που πανε 300 και μητρικη 500 αν δεν εχεις CPU που να πηγαινει και αυτος και ο κοντρολερ του που θα πας;@WAntilles Ε οχι και τελειοτητα ρε συ μην λεμε οτι θελουμε τωρα,μηπως να διαβασεις λιγο τα θεματα στο DFI Forums;Και δεν μπορω να πιστεψω οτι ολοι οι χρηστες εκει ειναι ειναι ζωα και φερονται βαναυσα στις DFI οι οτι ειναι ολοι αδιαβαστοι.Και εδω πιστευω ειναι οπως παντου, αν σου κατσει καλο κοματι εχει καλως ,αν οχι θα εχεις προβληματα,και θα παλευεις να βρεις λυσεις.Δεν τα ριχνω ολα στην μητρικη αλλα δεν ειναι ωραιο να τα ριχνουμε και ολα στους χρηστες.Μην νομιζεις και εγω το ιδιο mobo εχω( αν και δανεικο)και μεχρι στιγμης τα παει καλυτερα απο οτι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα,αλλα τα προβληματακια της τα εχει.@kbilly13@ το θυμαμε ρε μπιλυ δεν το θυμαμε;Μα τωρα ομως ρε μαμωτο; ειναι πραγματα αυτα;για πιο λογο 2.75 στις μνημες; τουλαχιστον 2.9 μην πω 3.0 με το 2.75 σε αναγκαζουννα αγορασεις μνημες 250 ευρων και πανω για να παιξεις ψηλα.Τωρα για τις υπολοιπες ριθμησεις το ξερω αλλα υπαρχουν και αλλες μητρικες που δεν δινουν.Φαντασου Η Asrock με το uli να εδινε και 4-5 πραγματακια παραπανω.
kbilly13 Νοέμβριος 5, 2005 #28 Νοέμβριος 5, 2005 @kbilly13@ το θυμαμε ρε μπιλυ δεν το θυμαμε;Μα τωρα ομως ρε μαμωτο; ειναι πραγματα αυτα;για πιο λογο 2.75 στις μνημες; τουλαχιστον 2.9 μην πω 3.0 με το 2.75 σε αναγκαζουννα αγορασεις μνημες 250 ευρων και πανω για να παιξεις ψηλα.Τωρα για τις υπολοιπες ριθμησεις το ξερω αλλα υπαρχουν και αλλες μητρικες που δεν δινουν.Φαντασου Η Asrock με το uli να εδινε και 4-5 πραγματακια παραπανω.ούτε και εγώ βλέπω λόγο γιατί να μην έχουν όλες οι μητρικές 3.20vmem (έστω 3.00v οι πιο "φθηνές" υλοποιήσεις) - ας υπάρχει επιλογή και όποιος θέλει και έχει ανάλογες μνήμες, να το χρησιμοποιήσειΚοίτα, με 2.75v-2.80v υπάρχουν μνήμες να κάνεις δουλειά (mt, mosel, tccd, uccc, hynix d5, d43, κάποια της infineon...) , αλλά δεν έχεις προοπτική για 2-2-2-5... μόνο με volt modH Asrock έχει όντως πολύ λίγες επιλογές για timings, και 2.70v max, αλλά τουλάχιστον με mt τα πήγε πολύ καλά >250 3-3-3-8 1Τ, και είναι αυτό που λες.. με περισσότερες επιλογές (και έστω 2.90vmem) θα έφτανε πολύ ψηλά...Δεν νομίζω ότι δεν μπορούν - επιλογή τους είναι να μην μπουν δυναμικά στην overclocking κοινότητα - ίσως το μερίδιο της πίτας να μην είναι μεγάλο και να μην τους συμφέρει, και καλά κάνει η dfi και τους έχει πάρει τα σώβρακα...αφού δεν έχουν "φιλότιμο"?!... βγάλε ρε Giga ένα mobo με full ρεύματα (αφού αντέχει ρε κότες!) να κάνεις πάταγο.. :040: , έτσι για το μαμώτο ... έχω δει εξαιρετικά-απίστευτα scores με volt mods και έχουν και εξαιρετική "συμβατότητα" με μνήμες, υπάρχουν προυποθέσειςως τότε ας βλέπουν όλοι dfi o/c rulez
SLN Νοέμβριος 5, 2005 #29 Νοέμβριος 5, 2005 βγάλε ρε Giga ένα mobo με full ρεύματα (αφού αντέχει ρε κότες!) να κάνεις πάταγο.. :040: , έτσι για το μαμώτο ... :046: :046:
kbilly13 Νοέμβριος 5, 2005 #30 Νοέμβριος 5, 2005 .... το περίμενα... :085: edit: καλά Σόλωνα γέλα τώρα, αλλά κάτσε να μοντάρω τη Giga, και να σε πάω μια κοντρούλα σε spi 32m ή 3dmark01 (για σταθερότητα κιόλας), να δούμε αν θα γελάς μετά!.. :077: :040:
micron Νοέμβριος 5, 2005 #31 Νοέμβριος 5, 2005 Κοιταξτε.Οι DFI ειναι οπως το rallye στα αυτοκινητα,βελτιωσιμο και γρηγορο αλλα κουβας με 4 ροδες με αθλια ποιοτητα κατασκευης.Δεν μπορεις να κατηγορησεις ομως καποιον που συνειδητα παιρνει ενα πιο αργο αλλα απειρως καλυτερο αυτοκινητο(οπως MONDEO,AVENSIS κ.α)Ειναι ο καθενας τι ζηταει και τι αναγκες εχει.Για εμενα οι 2 κορυφαιες ειναι ASUS, MSI.Sorry m8 αλλα αυτο που εγραψες ηταν απειρως ακυρο!Εχω περασει σχεδων απο όλες τις μαρκες και εχω παιξει στις περισσότερες μητρικες που κυκλοφορουν για 939....Τη DFI τη λατρεψα!!!!Της ριχνεις στ'αυτια και δεν νιωθει τίποτα.Στα default ειναι ταχυτατη και στο o/c απλα δεν εχει αντιπαλο...Παρε εσυ μια "ποιοτική" gigabyte/asus και κλοκαρε την να δεις ποσο θα αντεξει...Προσεξε μονο μην αρχίσες να ψαχνεις τους πυκνωτες στο πλαινο καπακι
SLN Νοέμβριος 5, 2005 #32 Νοέμβριος 5, 2005 .... το περίμενα... :085: edit: καλά Σόλωνα γέλα τώρα, αλλά κάτσε να μοντάρω τη Giga, και να σε πάω μια κοντρούλα σε spi 32m ή 3dmark01 (για σταθερότητα κιόλας), να δούμε αν θα γελάς μετά!.. :077: :040: Ok μονο πες μου κανα 2 λεπτο πριν τελειωσεις τις μοντες γιατι θελει λιγη ωρα να βγαλω το καπακι απο το στακερ και να αλλαξω το jumper. Να ειμαστε κι οι 2 μονταρισμενοι....
kbilly13 Νοέμβριος 5, 2005 #33 Νοέμβριος 5, 2005 Sorry m8 αλλα αυτο που εγραψες ηταν απειρως ακυρο!Παρε εσυ μια "ποιοτική" gigabyte/asus και κλοκαρε την να δεις ποσο θα αντεξει...Προσεξε μονο μην αρχίσες να ψαχνεις τους πυκνωτες στο πλαινο καπακιΕσύ να δεις πόσο άκυρος είσαι... οι υπερβολές δεν ωφελούν, ούτε λένε κάτι, ενώ φέρνουν και το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που νομίζειςρώτα εμένα αν κλοκάρεις (ή και μοντάρεις ακόμα) τη giga πόσο αντέχει (παρεπιπτόντως, ξέρεις τι πυκνωτές έχει? ή έτσι τα πετάς?)Σόλωνα συγνώμη για την παρένθεση, αλλά ευχαρίστως οργανώνουμε μια φιλική κοντρούλα (αν δεν φοβάσαι βέβαια) :080: θα σε ενημερώσω πάντως πιο πριν να κάνεις και εσύ τα μοντάκια σου, για να έχεις καμμιά ελπίδα... :040:
micron Νοέμβριος 6, 2005 #34 Νοέμβριος 6, 2005 οι υπερβολές δεν ωφελούν, ούτε λένε κάτι, ενώ φέρνουν και το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που νομίζειςΕχεις απολυτο δίκιο και συμφωνω μαζί σου 100%.Στη τελευταια μου προταση ξεχασα να βαλω τα smiles[humor] και προφανως ενοιωσες ότι σου εθιξα τη μητρική...(παρεπιπτόντως, ξέρεις τι πυκνωτές έχει? ή έτσι τα πετάς?)Εβαλα τους πυκνωτες γιατι εχουν πλακα οταν σκανε [Το humor που ειπαμε παραπανω] Περαν τουτου δεν τη θεωρησα κατι ιδιαιτερο σαν μητρική οποτε δεν εκατσα να ασχοληθω με το τι ειδους πυκνωτες φορουσε η k8ns-ultra που ειχα ,αν θες μπορεις να μου πεις ελευθερα[Οτι μαθαινεις καλο ειναι].ρώτα εμένα αν κλοκάρεις (ή και μοντάρεις ακόμα) τη giga πόσο αντέχειΕιμαι ολος αυτια :003: !!Παντως η δικη μου εμπειρία πανω στη K8ns περιορίζεται σε ενα ασταθες Vcore, προβληματικο multi 8x/9x και κατι αλλα ψιλολογια.Περα απ αυτα πιστευω ότι η DFI δεν κανει για τον μη σχετικό χρήστη...Σου δινει την ελευθερία και τη δυνατοτητα να πειραξεις σχεδον τα παντα και αυτο μπορει να εχει καταστοφικες συνεπειες για το υπολοιπο hardware αν ο ιδιοκτήτης της δεν ξερει τι κανει...Οσο για την απορία του kbilly13@ [ούτε και εγώ βλέπω λόγο γιατί να μην έχουν όλες οι μητρικές 3.20vmem ] η απαντηση ειναι πολύ απλή αρκει να σκεφτει κανεις κατα πρωτο λόγο ότι το ποσοστο των χρηστων που θα χρησιμοποιήσει αυτη την επιλογή ειναι πολύ μικρό[αρα δεν αξίζει σαν επενδυση] και κατα δευτερο οτι το προφιλ αυτων των εταιριων δεν τους επιτρεπει να προχωρήσουν σε τετοιες κινησεις...
kbilly13 Νοέμβριος 6, 2005 #35 Νοέμβριος 6, 2005 μόνο και μόνο επειδή σέβομαι τα παιδιά του forum, και επειδή δεν θα χαλαστώ για σένα, δεν θα σου κάνω τη χάρη να συνεχίσω, γιατί είσαι πολύ "νέος" και αφελής , και δεν έχει κανένα νόημα να σου εξηγήσω ή να σου αποδείξω οτιδήποτε προς το παρόν άσε με γιατί έχω δουλίτσα... πάω να μαζέψω τους πυκνωτές από gigabyte, asus, albatron και asrock που είναι κλοκαρισμένες... γράψε ότι θες ρε μάγκα, ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος θα ασχοληθεί μαζί σου και σε αυτή την υπεροπτική νοοτροπία αυτά να τα λες στο "dfi fan club"
SLN Νοέμβριος 6, 2005 #36 Νοέμβριος 6, 2005 Ηρεμα ρε billy για την gigabyte μιλαει οχι για το σοϊ σου! Μην τα παιρνεις ετσι. Δημοκρατια εχουμε. Ο καθενας μπορει να βριζει οποια εταιρια θελει! Nευριαζω ποτε οταν με ρωτατε "Σου καηκε η DFI ή ακομα???"
ea6gka Νοέμβριος 6, 2005 #37 Νοέμβριος 6, 2005 ρε παιδια τι ωρα παιζει αυριο ο Ηρακλης στο Αιγαλεω ξερει κανεις?
micron Νοέμβριος 6, 2005 #38 Νοέμβριος 6, 2005 επειδή δεν θα χαλαστώ για σέναΔεν καταλαβαινω γιατι να χαλαστεις...Δεν ειπα κατι για να σε πειραξει , ουτε εγραψα κατι για να σε κοροϊδεψω αντιθετως μαλιστα προσπαθησα να σου δωσω να καταλαβεις ότι το προηγουμενο post μου ειχε μια δοση Humor .Προφανως όμως λογο περιορισμένης αντίληψης η παντελους ελειψης humor δεν μπορεις να το καταλαβεις...γιατί είσαι πολύ "νέος" και αφελήςno comment...ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος θα ασχοληθεί μαζί σου και σε αυτή την υπεροπτική νοοτροπίαΝομίζω ότι ειναι δικαιωμα μου να μην "συμπαθω" μια εταιρία και απο τη στιγμή που το δικαιολόγησα και δεν το πεταξα στον αερα ειμαι καλυμένος απεναντη στους αλλους και τον εαυτο μου.Μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση η μανιασμενη επιθεση που δεχτηκα απο σενα επειδη θεωρησες ότι εθιξα τους πυκνωτες της gigabyte...Μηπως τελικα καποιος αλλος ειναι πορωμενος??Μηπως άλλος εχει το προβλημα??Μηπως άλλος εχει λαθος συμπεριφορα...Τα ερωτηματα ειναι ρητορικα μην απαντησεις!Αντε το σταματαω κι εγω εδω και αν θελεις κατι p.m me αρκετα τα ζαλίσαμε τα παιδια με τις μαμακιες μας...
kbilly13 Νοέμβριος 7, 2005 #39 Νοέμβριος 7, 2005 Ηρεμα ρε billy για την gigabyte μιλαει οχι για το σοϊ σου! Μην τα παιρνεις ετσι. Δημοκρατια εχουμε. Ο καθενας μπορει να βριζει οποια εταιρια θελει! Nευριαζω ποτε οταν με ρωτατε "Σου καηκε η DFI ή ακομα???" προφανώς δεν έβρισε κανένας το σοι μου (αυτό έλλειπε! ), αλλά το τι σοι δημοκρατία έχουμε αυτό δεν το καταλαβαίνω... όταν δηλαδή καποιοι έβριζαν τις dfi διότι για κάποιο λόγο "τα τίναξαν" ή μερικές φορές πήραν μαζί τους και άλλο hardware, -έχω δει και εγώ μερικές τέτοιες περιπτώσεις- και πολλές φορές αδικαιολόγητα ή γιατί μπορεί να έτυχε κακό κομμάτι, πέσατε με τα μούτρα να φάτε τους χρήστες... δεν είχαν δικαίωμα αυτοί να βρίζουν την dfi? τώρα δημοκρατία και ελεύθερη και αβίαστη γνώμη, και τότε όχι? εγώ δλδ τώρα έχω το δικαίωμα να πω ότι έφταιγε ο χρήστης που κάηκε η μητρική - να πω ότι δεν ήξερε ή ότι δεν τήρησε κάποιους "κανόνες"? να πω ότι απλά του έτυχε ελαττωματικό-κακό κομμάτι?έχω το δικαίωμα? αυτός έχει το δικαίωμα να "θάβει" μια εταιρεία επειδή του κάηκε μια μητρική? και αφού έχουμε δημοκρατία, να πω και εγώ τότε, ότι η dfi είναι η μητρική των benchmarks, και η εύκολη λύση για να γίνει και η κουτσή Μαρία overclocker! ή για αυτούς που δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν από το να ασχολούνται με 1500 ρυθμίσεις και άλλους τόσους συνδυασμούς με bios, "weeks", revisions, κτλ κτλ για κέρδος μερικά χιλιοστά στο spi 1M, για αυτούς που έχουν και τα σκάνε χοντρά σε ψύξη, μνήμες, τροφοδοτικά (και καλά κάνουν βέβαια), για να μπουν στο "club" και να τύχουν αναγνώρισης. Όποιος έχει τα κότσια και ξέρει, κάνει overclocking και ευχαριστιέται το ίδιο με οποιαδήποτε μητρική, και δεν έχει κανένας το δικαίωμα (πέρα από την πλάκα βέβαια) να του την πει ή να "θάψει" την επιλογή του, ή να "αφορίσει" το προιον και μερικές φορές και τον χρήστη τι θα πει ρε φίλε έχεις dfi και την λατρεύεις? αυτό σε κάνει καλύτερο ή πιο συμπαθή? ο άλλος δεν έχει το δικαίωμα να έχει κάτι άλλο και να το λατρεύει? βεβαίως και το έχει, οπότε θα πρέπει και τα λόγια σου να είναι πιο μετρημένα, όχι ειρωνίες και χοντράδες - υ.γ. @micron... όσο για την αντίληψή μου και το χιούμορ μου, δεν με ξέρεις και από χθες ρε μάγκα για να έχεις άποψη ούτε έχεις δικαίωμα να πεις οτιδήποτε... άστο καλύτερα μην το συνεχίσουμε, κοίτα τη δουλειά σου και τη "λατρεία" σου και δεν σου επιτρέπω να ξαναπείς τίποτα για μένα... εδώ τέλος.
panoc Νοέμβριος 7, 2005 #40 Νοέμβριος 7, 2005 θα παρακαλούσα άπαντες να προσέχουν τον τρόπο και τον τόνο των λεγομενών τους, σε αντίθετη περίπτωση το θέμα θα κλειδωθεί.Ευχαριστώ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.