Jump to content

ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ;;;

geolast

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιποοοοοον...

Μετά από ψάξιμο και διάβασμα στα φόρα εδώ και αλλού κατέληξα στο παρακάτω...

AMD Athlon 64 3200+

ΜSI K8N Neo4-FI

2x512 ΜΒ RAM

Για πείτε γνώμες. Εγκρίνετε; Τώρα έχω Athlon 2200+ σε Chaintech μητρική. Στον επεξεργαστή έχω σχεδόν καταλήξει. Για τη μητρική είναι κυρίως η απορία μου. Είστε υπέρ της MSI ή προτείνετε κάποια Asus ή Abit ή κάτι άλλο τέλος πάντων. Μιλάμε πάντα για λύσεις χωρίς SLI. Απαραίτητο στοιχείο το PCI express για κάρτα γραφικών...

Εισαι σιγουρος οτι καταληξες σε cpu? για κοιτα εδω (αν ενδιαφερεσαι για o/c). Βεβαια στην ελλαδαρα μας δεν εχει ερθει ακομα αλλα που θα παει...Ουσιαστικα ειναι FX57 των 155+κατι € (thorlite διορθωσε με αν κανω λαθος).

Οσον αφορα την μητρικη θα σου προτεινα msi (μιας κ εγω αυτη εχω αλλα με nforce3) που εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και ειναι σκυλι. Ασε που το μαυρο ματ χρωμα της ειναι φοβερο...:045:

Προσεξε τελος τι μαρκα μνημης θα παρεις. Απεφυγε τις value σειρες Kingston,Geil,Corsair αν θες να εχεις προοπτικη o/c.Αν οχι για default καταστασεις καλες ειναι..Καλες και φτηνες ειναι οι twinmos με utt τσιπακια

χτυπα κανα 3500+ μητρικη δες κατι σε msi με pci-express και μνημες ddr2..

^

|

|

H μητρικη του πανω μελους ειναι αρκετα καλη την εχω και εγω αλλα πλεον εχει χασει το τρενο της τεχνολογιας :(

Κοιτα η msi ειναι πολλη καλη εχει και pci-x οποτε εισια κομπλε!!!

Παρε εναν opteron σε 939 socket και θα εισαι τρομερος!!!!

Χμ... Ο Opteron είναι λίγο πιο ακριβός απ' ότι αντέχει το προτοφόλι μου. Δεν είμαι hardcore overclocker πάντως. Αξίζει τόσο πολύ ο opteron ρε παιδιά; Εγώ για Athlon πήγαινα και μου το χαλάτε! :p

Παιδιά βοηθήστε με πλιζ. Έχω φτιάξει ένα σύστημα έτοιμο προς αγορά που αγγίζει τα 1600 ευρώ. Άουτς... Προσπαθώ να κάνω περικοπές τώρα από εδώ κι εκεί. Είναι πολύ καλύτερο να πάρω μητρική MSI K8N Neo4-FI από MSI K8N Neo4-F; Η μόνη τους διαφορά είναι ότι η μία έχει N-Force 4 Ultra και η άλλη απλό. Ξέρετε αν έχουν άλλες διαφορές αυτές οι δύο;

MSI/Gigabyte αν θές κάπια σταθερότητα και δεν σε νοιάζει και πολύ το overclocking, αλλιώς Abit ή DFI, ακόμα καλύτερα για overclocking.

Απο 939 πάρε με όσα λεφτά μπορείς να δώσεις, όλοι καλοί είναι! :043:

Βασικά δεν έμεινε κάτι να προτείνω με την σειρά μου....οπότε θα σταθώ σε Abit or DFI όπως προανέφερε ο y3k.

Ευχαριστώ παίδες για όλες τις συμβουλές. Κλείνω τελικά σε MSI. Θα μου πείτε όμως αν αξίζουν τα επιπλέον λεφτά για N Force 4 Ultra ή είναι ΟΚ και το N Force 4 το απλό; Για ποιό λόγο υπάρχει το Ultra;

Athlon 64 3500+, 2 GB RAM, SATA2 δίσκο, κτλ κτλ, PCI express κάρτα γραφικών και μου μένει η μητρική!

@Fonias A.E σε καμια περιπτωση τα οπτερονια δεν ειναι fx με 155ευρω.....ο fx ειναι στα 2800 απο μαμα,ενω οι περισσοτεροι οπτερον απλα κλοκαρουν εκει.....ολα τα νεα revision FX57 aka 0531 και πανω,πανε 3200 με αερα κοπανιστο και default ρευμα...οι οπτερον σε καμια περιπτωση..

@Fonias A.E σε καμια περιπτωση τα οπτερονια δεν ειναι fx με 155ευρω.....ο fx ειναι στα 2800 απο μαμα,ενω οι περισσοτεροι οπτερον απλα κλοκαρουν εκει.....ολα τα νεα revision FX57 aka 0531 και πανω,πανε 3200 με αερα κοπανιστο και default ρευμα...οι οπτερον σε καμια περιπτωση..

συμφωνοι αλλα σκεψου οτι με 150€ περιπου φτανεις τις επιδοσεις ενος default FX57. Και απ οτι εχω δει σε αλλα forum υπαρχουν και κομματια που φτανουν τα 3GHz με αερα, απλα πρεπει να εισαι λιγο τυχερος και να βρεις το καταλληλο stepping οπως πχ εδω

Σε o/ced καταστασεις ειναι λογικο ο FX τερματιζει παραπανω απο τον Opteron αλλα υπαρχει και μια τεραστια χρηματικη διαφορα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.