Jump to content

νεες οθονες tft 3-4ms? αποψεις?

gothax

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καταρχην καλημερα και καλο μηνα!! :023:

εντελως τυχαια μπηκα στο site της msystems www.msystems.gr και ειδα μια

διαφημηση για καποιες νεες tft samsung(4ms) + viewsonic(3ms). μηπως κανεις σας εχει δει κανα review σε κανα περιοδικο? ή αν καποιοι εχουν ερθει σε επαφη με τις οθονες live? βρισκομαι σε διλλημα για αλλαγη οθονης και με τρωει η τσεπη μου να κανω μια καλη αγορα!! αν δειτε τα specs πειτε καμια ιδεα διοτι απο panels(δεν εχω ιδεα) μου φανηκε καλη η viewsonic VX924 19'' 3ms αλλα δεν μπορω να πω και καθολου ασχημα λογια για την samsung που εχει καπιο παλιοτερο μοντελο φιλος και ειναι ευχαριστημενος!! επισης γνωστος πηρε την lg1980q κια μου φανηκε οθοναρα!! θελω οσο γινεται να εχω καλη αποδοση σε gaming και video...συνεπαγεται ομως και τις περισσοτερες εφαρμογες γραφειου!!! παιδια ευχαριστω και αναμενω η συμβουλη σας θα παιξει καθοριστικο ρολο στην αποφαση μου για αλλαγη οθονης!!! ή την αναμονη της για σιγουρια... :confused:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.